Προς το περιεχόμενο

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ZTE 5G MC801A

LEhoes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα

μετά απο αρκετους πειραματισμούς στις ρυθμίσεις για μέγιστα αποτελέσματα ειπα να κάνω ενα reset μέσα απο το menu

το αποτέλεσμα ειναι να αλλάξουν τελειως οι ρυθμίσεις

Ολες οι ρυθμισεις ειναι διαφορετικές και οι επιλογές έχουν _ (κατω παυλα)

Χαθηκε τελείως η επιλογή NSA και SA (SA δεν επιανε οκ)

Γενικά εχει αλλάξει ολο το μενου

Μπορείτε να βοηθήσετε πώς μπορώ να το επαναφέρω στο προηγούμενο μενου?

image.png.e34edeccef39674d3098ea2f98b48009.pngimage.png.ddccd82f3bb4537bde0334e50741c493.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 135
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.Στην αρχική σελίδα του modem άλλαξε τη γλώσσα απο αγγλικά σε μια άλλη γλώσσα και μετά βάλε πάλι αγγλικά.Είναι πάνω δεξιά.

Capture.JPG

Επεξ/σία από Βαγγ3λης

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει το εν λόγω modem. Το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα χωρίς προβλήματα και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Έχει τοποθετηθεί σε σημείο που πιάνει καλό 5g και οι ταχύτητες είναι μόνιμα πάνω από τα 200mpbs. Το μόνο θέμα που έχω είναι όταν παίζω cod από το ps5 (συνδεδεμένο με Ethernet καλώδιο). Έχω μόνιμα πάνω από 70ping στο παιχνίδι και γενικά ενώ φαίνεται να έχω καλές ταχύτητες download και upload, έχω κολλήματα, ειδικά την ώρα της μαχης που οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι αυξημένες λογικά. 
Έχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση που θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι; Κάποιος μου είπε να το βάλω μόνιμα σε 4g που είναι πιο σταθερό. Δεν ξέρω αν ισχύει και η αλήθεια είναι δεν κατάφερα να το κάνω για δοκιμή. 
Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Leon Force said:

Καλησπέρα παιδιά. Έχω αγοράσει το εν λόγω modem. Το χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα χωρίς προβλήματα και είμαι γενικά πολύ ευχαριστημένος. Έχει τοποθετηθεί σε σημείο που πιάνει καλό 5g και οι ταχύτητες είναι μόνιμα πάνω από τα 200mpbs. Το μόνο θέμα που έχω είναι όταν παίζω cod από το ps5 (συνδεδεμένο με Ethernet καλώδιο). Έχω μόνιμα πάνω από 70ping στο παιχνίδι και γενικά ενώ φαίνεται να έχω καλές ταχύτητες download και upload, έχω κολλήματα, ειδικά την ώρα της μαχης που οι απαιτήσεις του παιχνιδιού είναι αυξημένες λογικά. 
Έχετε να προτείνετε κάποια ρύθμιση που θα με βοηθήσει σε αυτό το κομμάτι; Κάποιος μου είπε να το βάλω μόνιμα σε 4g που είναι πιο σταθερό. Δεν ξέρω αν ισχύει και η αλήθεια είναι δεν κατάφερα να το κάνω για δοκιμή. 
Κάθε συμβουλή δεκτή. Ευχαριστώ!!!

μπορεις να δοκιμασεις 4g για δοκιμη αλλα χλωμο.σιγουρα θα ηταν καλυτερα αν υποστηριζε το δικτυο σου 5g sa(stand alone)

Επεξ/σία από poulinos

44 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορεις να δοκιμασεις 4g για δοκιμη αλλα χλωμο.σιγουρα θα ηταν καλυτερα αν υποστηριζε το δικτυο σου 5g sa(stand alone)

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως να το μετατρέψω σε 4g? Και το 5g sa τι είναι; Σορρυ παίδες αλλά δεν έχω εξοικειωθεί καθόλου με τα modem. Μέχρι να μετακομίσω είχα οπτική ίνα και όλα ήταν εύκολα και σωστά. 

12 ώρες πριν, Leon Force είπε

Μήπως θα μπορούσες να μου πεις πως να το μετατρέψω σε 4g? Και το 5g sa τι είναι; Σορρυ παίδες αλλά δεν έχω εξοικειωθεί καθόλου με τα modem. Μέχρι να μετακομίσω είχα οπτική ίνα και όλα ήταν εύκολα και σωστά. 

Καλησπέρα

εμενα ο γιος μου ειναι Gamer και έχω τα ιδια προβλήματα. Παιζει με 5G και ταχυτητες 250Mbps αλλα το ping επαιζε στα 70ms. Μετά απο αρκετες δοκιμές είδα βελτίωση στα ping ριχνοντας το mtu απο 1500 στα 1400 και την απο κάτω επιλογη στα 1320. Με αυτην την αλλαγη το ping παιζει στα 40-50ms και ειναι κάπως καλύτερα.

2 ώρες πριν, babis_net είπε

Καλησπέρα

εμενα ο γιος μου ειναι Gamer και έχω τα ιδια προβλήματα. Παιζει με 5G και ταχυτητες 250Mbps αλλα το ping επαιζε στα 70ms. Μετά απο αρκετες δοκιμές είδα βελτίωση στα ping ριχνοντας το mtu απο 1500 στα 1400 και την απο κάτω επιλογη στα 1320. Με αυτην την αλλαγη το ping παιζει στα 40-50ms και ειναι κάπως καλύτερα.

Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπόρεσες μήπως να με βοηθήσεις πως μπορώ αλλάξω τo mtu???

6 λεπτά πριν, Leon Force είπε

Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μπόρεσες μήπως να με βοηθήσεις πως μπορώ αλλάξω τo mtu???

Το βρήκα. Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Σε ευχαριστώ και πάλι. 

On 16/10/2024 at 00:38, Leon Force said:

καπου σου εχει επιλογη μεσα στο router να διαλεξεις 4g ή οχι. ισως να σε αφησει να κλεισεις το 5g. για δοκιμη.αν υποστηριζει 5g sa τοτε θα παιξει μονο του αρκει μεσα στο router να ειναι τσεκαρισμενη αυτη η επιλογη.δεν θυμαμαι το interface απεξω.

3 hours ago, Genzo said:

Καλησπερα και απο μενα, ιδιο θεμα εχω και εγω με το ping , μηπως ειδες βελτιωση αλλαζοντας το mtu και το mss ?

δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.αν δεν δεις διαφορα το ξαναγυρνας οπως πριν.

Στις 18/10/2024 στις 4:06 ΜΜ, poulinos είπε

καπου σου εχει επιλογη μεσα στο router να διαλεξεις 4g ή οχι. ισως να σε αφησει να κλεισεις το 5g. για δοκιμη.αν υποστηριζει 5g sa τοτε θα παιξει μονο του αρκει μεσα στο router να ειναι τσεκαρισμενη αυτη η επιλογη.δεν θυμαμαι το interface απεξω.

Δυστυχως δεν ειδα διαφορα , υπαρχουν καποιες αλλες τιμες που μπορω να βαλω , εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα ;

1 hour ago, Genzo said:

Δυστυχως δεν ειδα διαφορα , υπαρχουν καποιες αλλες τιμες που μπορω να βαλω , εχει καποιος αλλος το ιδιο θεμα ;

μπορει να ειναι και απο πιταρισμενη κεραια.δοκιμασε και το mtu που ειπαν

17 ώρες πριν, poulinos είπε

μπορει να ειναι και απο πιταρισμενη κεραια.δοκιμασε και το mtu που ειπαν

το εβαλα το mtu 1400 και δεν ειδα διαφορά. 

1 hour ago, Genzo said:

το εβαλα το mtu 1400 και δεν ειδα διαφορά. 

μπορεις να δοκιμασεις 03-04:00 το βραδυ.εχει υπαρχει το λιγοτερο φορτο οποτε μπορεις να δεις αν ειναι απο πιταρισμενη κεραια.

Κι εγώ πάλι δεν είδα διαφορά. Αλλάξα τα mtu αλλά πάλι τα ίδια βλέπω από ping. Μπορεί να είναι από τιγκαρισμένη κεραία και οι ταχύτητες του download να είναι τόσο υψηλές; Την επιλογή για 4g δεν την βρίσκω. Μπορώ να επιλέξω μόνο 3G. To 4g το έχει μαζί με το 5g σε μια επιλογή. Εκτός αν μπορώ από αλλού. 
τώρα το έχω 5g nsa αλλά πάλι καμία διαφορά. 

Στις 18/10/2024 στις 4:06 ΜΜ, poulinos είπε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...