poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 9 minutes ago, papaleole said: Αφού λέει οτι έχει το Frog... Τι άλλο πρόγραμμα να ζητήσει? Frog και public ip γιοκ. θα αναγκαστει να το αλλαξει αυτο εννοω. αν απο q πχ θα γινοταν wind, απο Frog σε cosmote συμβολαιο κτλ αυτο ειναι αλλη ιστορια.αλλα θα πρεπει να αλλαξει. σε καρτα δεν νομιζω να δινει κανεις public ip
Georpap1987 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 Δημοσ. 29 Μαΐου 2024 σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. ακόμα μια ερώτηση.. γίνετε να συνδεθεί ένα ασύρματο τηλέφωνο στην θύρα που έχει και να λειτουργήσει με την sim που έχουμε μέσα;
papaleole Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 21 ώρες πριν, Georpap1987 είπε σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. ακόμα μια ερώτηση.. γίνετε να συνδεθεί ένα ασύρματο τηλέφωνο στην θύρα που έχει και να λειτουργήσει με την sim που έχουμε μέσα; Γίνετε ναι. Με Voip providers π.χ. modulus. Εχει δοκιμαστεί.
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2024 On 30/05/2024 at 14:24, papaleole said: Γίνετε ναι. Με Voip providers π.χ. modulus. Εχει δοκιμαστεί. ισως εννοει (ας μας το πει ο ιδιος) οχι να σεταρει voip ξεχωριστα αλλα να χρησιμοποιησει την ιδια την sim .δηλαδη το νουμερο της sim On 29/05/2024 at 16:34, Georpap1987 said: σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.. ακόμα μια ερώτηση.. γίνετε να συνδεθεί ένα ασύρματο τηλέφωνο στην θύρα που έχει και να λειτουργήσει με την sim που έχουμε μέσα; με το νουμερο της sim ή με καποιον voip provider που θα σου δωσει ενα νουμερο voip που απλα θα βγαινει απο τα data της sim?
Georpap1987 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Στις 1/6/2024 στις 1:07 ΜΜ, poulinos είπε ισως εννοει (ας μας το πει ο ιδιος) οχι να σεταρει voip ξεχωριστα αλλα να χρησιμοποιησει την ιδια την sim .δηλαδη το νουμερο της sim με το νουμερο της sim ή με καποιον voip provider που θα σου δωσει ενα νουμερο voip που απλα θα βγαινει απο τα data της sim? ναι παιδια πως μπορώ να εκμεταλλευτώ κατευθείαν από την sim που έχω μέσα στο ρουτερ τα λεπτά ομιλίας που έχω πάνω σε αυτήν..
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2024 30 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε ναι παιδια πως μπορώ να εκμεταλλευτώ κατευθείαν από την sim που έχω μέσα στο ρουτερ τα λεπτά ομιλίας που έχω πάνω σε αυτήν.. Θεωρητικά αν έχεις κάρτα με δεδομένα και ομιλία, αν βάλεις συσκευή πάνω στο modem θα παίξει κανονικά. Δεν θα ακούς τόνο αλλά θα κάνει κλήσεις εξερχόμενες και εισερχόμενες. Λέω θεωρητικά γιατί εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πάροχο και το πρόγραμμα που είναι ενεργό. Επίσης πρέπει να είναι ενεργό από πλευράς παρόχου το VoLTE
poulinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2024 On 03/06/2024 at 12:40, Georpap1987 said: ναι παιδια πως μπορώ να εκμεταλλευτώ κατευθείαν από την sim που έχω μέσα στο ρουτερ τα λεπτά ομιλίας που έχω πάνω σε αυτήν.. δυστυχως δεν το ξερω.δοκιμασε αυτο που ειπε οφιλος πιο κατω.ισως στο manual να λεει.ξερω οτι και σε fritz δεν γινοταν αλλα εβγαλαν Update και τωρα παιζει. δεν το ψαξα παραπανω. δεν χανεις κατι να δοκιμασεις αυτο που εγραψαν
alex21san Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Με mc801a και VDSL 50 κάνω load balance σε unifi. Το 4g only δίνει περίπου 180/80 ενώ το 5G NSA δίνει 200/20 οπότε το έχω σε 4g only. Το speedtest μέσω unifi αρχικά έδινε κανονικές ταχύτητες αλλά εδώ και κάνα μήνα το down έχει πέσει στα 90-120. Αν συνδεθώ στο mc801a με wifi πιανει πληρη ταχύτητα. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε άλλο πέρα από καλωδίωση/πριζάκια; Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2024 από alex21san
poulinos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2024 On 13/06/2024 at 13:42, alex21san said: Καλησπέρα. Με mc801a και VDSL 50 κάνω load balance σε unifi. Το 4g only δίνει περίπου 180/80 ενώ το 5G NSA δίνει 200/20 οπότε το έχω σε 4g only. Το speedtest μέσω unifi αρχικά έδινε κανονικές ταχύτητες αλλά εδώ και κάνα μήνα το down έχει πέσει στα 90-120. Αν συνδεθώ στο mc801a με wifi πιανει πληρη ταχύτητα. Μπορεί να φταίει οτιδήποτε άλλο πέρα από καλωδίωση/πριζάκια; a.για το unify θα κοιταγα firmware update και θα το ξανασεταρα απο την αρχη. το να αλλαξεις ενα Utp ειναι το ευκολο. αν τραβας wifi απο αυτο μηπως τιποτα παρεμβολες?θα αλλαζα καναλι. ή εισαι με καλωδιο?
MadMike7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Χαιρετώ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν το συγκεκριμένο Router μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη sim. Δηλαδή σαν απλό router. Έχω ένα από πακέτο της Nova και εχω δίκτυο cosmote. Το router έχει θύρα τηλεφώνου. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει; Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, MadMike7 said: Χαιρετώ! Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν το συγκεκριμένο Router μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς τη sim. Δηλαδή σαν απλό router. Έχω ένα από πακέτο της Nova και εχω δίκτυο cosmote. Το router έχει θύρα τηλεφώνου. Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει; Ευχαριστώ! σαν router ή σαν adsl,vdsl modem router? τι ακριβως θες να κανεις? voip εχεις? το εχεις σεταρει το Voip στο modem router της Nova? Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2024 από poulinos
dimitriosm0409 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 καλησπερα παιδια, το θεμα επιλυθηκε ποτε με cosmote και το εν λογω router ή χρειαζεται εναλλαγη σε 4g και μετα 5g μετα απο καθε reboot;
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 36 λεπτά πριν, dimitriosm0409 είπε καλησπερα παιδια, το θεμα επιλυθηκε ποτε με cosmote και το εν λογω router ή χρειαζεται εναλλαγη σε 4g και μετα 5g μετα απο καθε reboot; Δεν εχουμε παραπονα απο καποιο φίλο απο τοτε που εμφανίστηκε στις αρχες του χρονου. Η cosmote ειχε παραδεχτεί οτι ηταν λαθος τους και λυθηκε
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2024 On 19/08/2024 at 19:31, dimitriosm0409 said: καλησπερα παιδια, το θεμα επιλυθηκε ποτε με cosmote και το εν λογω router ή χρειαζεται εναλλαγη σε 4g και μετα 5g μετα απο καθε reboot; Και καλο ειναι να εχουμε τελευταιο firmware αν ειναι Unbranded
babis_net Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα σας, την τελευταια εβδομάδα έχει παρατηρηθεί κάθε πρωι ο διακόπτης του 5G στην κεντρική σελίδα διαχείρησης του Router να ειναι Disable με αποτέλεσμα να μην έχει Internet. Αυτο σημαίνει οτι κάνω login στο Web interface το ενεργοποιώ και το internet λειτουργει κανονικά. Έχει καποιος φίλος καμια ιδεα γιατι μπορεί να γίνετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα