poulinos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου On 06/02/2024 at 22:32, MadMike7 said: Καλησπέρα. Μόλις προμηθεύτηκα ένα router, το οποίο ήταν από παλιά πακέτα της Nova. Οταν μπαίνω στο ip address μου βγάζει λογότυπο wind και γενικά δεν με αφήνει να αλλάξω τίποτα. Υπάρχει τρόπος να το αποσυνδέω τελείως; κανονικα out of the box θα πρεπει να παιξει αν εννοεις να παρει ip. αν εννοεις να αλλαξεις bands κτλ ναι δες αυτο που εγραψε ο φιλος πιο πανω. On 06/02/2024 at 22:57, MadMike7 said: Έχεις μήπως κάποια ιδέα ποιες είναι οι καλύτερες ρυθμίσεις; Όπως είναι τώρα αργεί αρκετά να φορτώσει σελίδες αν και στα speed test βγάζει 160mbps. Μπορώ να αλλάξω τον dns, όπως έκανα κάποτε και σε router της cosmote? dns για δοκιμη διοτι ειναι δυσκολο να φταιει ο dns του παροχου, μπορεις να τον αλλαξεις και στην καρτα δικτυου του Pc,laptop ή στις ρυθμισεις του smartphone. On 07/02/2024 at 07:37, MadMike7 said: Ναι ούτε εγω το καταλαβαίνω, αλλα και στον υπολογιστή και στο κινητό είναι σαν να αργεί να επικοινωνήσει, ενώ στα test όλα καλά. Άλλη μια απορία ποτέ χω είναι πόσο κοντά είναι στο πρωτότυπο, το αγόρασα από ένα παλικάρι εδώ μέσα και ήρθε σε πακέτο nova/wind. Μήπως τα πειράζουν αυτοί και βάζουν δικούς τους servers κλπ; Αλλα απο την άλλη, η Sim είναι cosmote, υπάρχει περίπτωση να την περιορίζει κάτι; to router ανεξαρτητος branding θα παρει τους dns του παροχου που εχεις βαλει καρτα sim.οπως και Ip κτλ. On 07/02/2024 at 09:21, kanasta88 said: Οχι και στα 2. Στο απαντώ με σιγουριά γιατί έχω σπίτι μόνιμα ένα της nova με cosmote μέσα και παίζει κανονικά. Δοκίμασε στις ρυθμίσεις να μειώσεις το MTU δοκιμαστικά κανένα 50άρικο να δεις μήπως κάτι συμβαίνει στη μετάδοση των πακέτων. Δεν το έχω δει ξανά στην κινητή αλλά μπορεί η κεραία στην περιοχή να έχει θέμα και να έχουν αλλάξει παράμετρο αν πας να μεταφερεις μεγαλυτερο mtu απο αυτο που εχει οριστει πχ στο router του παροχου τοτε οσο εχω δει απλα δεν μεταφερει τιποτα.δηλαδη αν εγω βαλω 9000mtu και ο παροχος εχει 1500 τοτε θα γινουν drop ολα οσο ξερω 18 hours ago, blackgoril5 said: Επειδή στη περιοχή μ εχω θεμα με καλυψη δικτύου (γι αυτο κ η αγορα του zte), αλλαζοντας το dns αλλαξε κ η ταχύτητα, απο ~12M πήγε ~40 σαν πρωτη ένδειξη. Βέβαια εχω φτασει κ ~60 με 5g σήμα. Και εξηγουμαι, εχω ενα deco tplink (as a wifi router) οπου είναι συνδεδεμένο απλα με το zte 5g (wifi disabled). Το deco by default εκανε assigned ως dns την gateway του (προς το zte) και αλλάζοντας σε 8.8.8.8 η ταχύτητα αυξήθηκε. ο dns δεν αλλαζει την ταχυτητα.ο dns απλα κανει Resolve το ονομα που δινεις πχ www.hotmail.com σε Ip. για την δευτερη παραγραφο. το zte παιρνει ως dns πχ τα 194.219.227.2 και 193.92.150.3 .ειτε εσυ στο router πισω βαλεις τα 194.219.227.2 193.92.150.3 ειτε βαλεις την ip του gateway (Που αυτη εχει τα 194.219.227.2) ειναι το ιδιο.και το delay μαλλον ανευ λογου αφου αλλωστε ολα παιζουν στο 1ms μεσα στο δικτυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R3LIAS1 Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου Έχω αγοράσει και εγώ το ίδιο Router από παλικάρι εδώ και μου έδωσε το κλασικό κουτί της Nova που είναι από τα Router της Wind. Είμαι νέο κόσμο και το Router απλά πιάνει τραγικές ταχύτητες download/upload αλλά και ms. Αγόρασα το συγκεκριμένο router καθώς παρόλο που μενω πάνω σε κεντρικό δρόμο σύνδεση σταθερή έχει μέγιστο μέχρι 50αρα και πιάνει τα μισά στην καλύτερη. Έκανα συμβόλαιο στην cosmote για unlimited data και αγόρασα αυτό το router πιστεύοντας ότι θα πιάνει και καλύτερα από το κινητό και πιάνω τελικά πολύ χειρότερα με τιμές γύρο στα 100+ ms και 10-20 mbps download ενώ στο κινητό πιάνω μόνιμα 25-30ms περίπου και 60-120 download ώρες αιχμής και 200-300 τις υπόλοιπες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που έχετε αναφέρει και το router απλά είναι άχρηστο για κυρια παροχή ίντερνετ στο σπίτι. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως μπορώ να του συνδέσω κάποια κεραία ώστε να πιάνει καλύτερο σήμα 5G ( παρόλο που δείχνει ότι πιάνει φουλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 12 Απριλίου Share Δημοσ. 12 Απριλίου θελει να ασχοληθεις . Εγω ακανα καμμια βδομαδα να ειμαι ΟΚ Κανε χρηση του ZTE-MU5001 BROWSER HACK Γυρνα το Επιλογή δικτύου (Ρυθμίσεις σύνδεσης / Επιλογη δικτυου ) σε 5G NSA . Βρες την πιο καλη θεση στο σπιτι και τον προσανατολισμο της συσκευης Καλη επιτυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Παιδιά καλησπέρα. Σπίτι μου απτό κινητό (vivo x80 pro) πιανω 5g με τη Vodafone 170/40 ταχύτητες . Λέω να πάρω σήμερα από έναν συνφορουμιτη αυτό το ρουτερακι που έχει από τη nova. Θα είμαι εντάξει λέτε όσο πιο κοντά στις ταχύτητες του κινητού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hamurabi Δημοσ. 26 Απριλίου Share Δημοσ. 26 Απριλίου Άκυρο μόλις με πήραν για σύνδεση οπτικής ίνας!!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Μαϊου Share Δημοσ. 3 Μαϊου On 12/04/2024 at 17:09, R3LIAS1 said: Έχω αγοράσει και εγώ το ίδιο Router από παλικάρι εδώ και μου έδωσε το κλασικό κουτί της Nova που είναι από τα Router της Wind. Είμαι νέο κόσμο και το Router απλά πιάνει τραγικές ταχύτητες download/upload αλλά και ms. Αγόρασα το συγκεκριμένο router καθώς παρόλο που μενω πάνω σε κεντρικό δρόμο σύνδεση σταθερή έχει μέγιστο μέχρι 50αρα και πιάνει τα μισά στην καλύτερη. Έκανα συμβόλαιο στην cosmote για unlimited data και αγόρασα αυτό το router πιστεύοντας ότι θα πιάνει και καλύτερα από το κινητό και πιάνω τελικά πολύ χειρότερα με τιμές γύρο στα 100+ ms και 10-20 mbps download ενώ στο κινητό πιάνω μόνιμα 25-30ms περίπου και 60-120 download ώρες αιχμής και 200-300 τις υπόλοιπες. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που έχετε αναφέρει και το router απλά είναι άχρηστο για κυρια παροχή ίντερνετ στο σπίτι. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μήπως μπορώ να του συνδέσω κάποια κεραία ώστε να πιάνει καλύτερο σήμα 5G ( παρόλο που δείχνει ότι πιάνει φουλ) προσπαθησε να παιξειςμε τα bands. On 26/04/2024 at 11:03, Hamurabi said: Παιδιά καλησπέρα. Σπίτι μου απτό κινητό (vivo x80 pro) πιανω 5g με τη Vodafone 170/40 ταχύτητες . Λέω να πάρω σήμερα από έναν συνφορουμιτη αυτό το ρουτερακι που έχει από τη nova. Θα είμαι εντάξει λέτε όσο πιο κοντά στις ταχύτητες του κινητού; θεωρητικα ναι θα πρεπει να εισαι κοντα. On 26/04/2024 at 17:38, Hamurabi said: Άκυρο μόλις με πήραν για σύνδεση οπτικής ίνας!!! even better.να την χαρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnaniasA Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου Στις 1/12/2023 στις 12:31 ΜΜ, papaleole είπε Από σήμερα διαβάζω οτι αρχίσανε να έχουν αρκετοί προβλήματα και συγκεκριμένα με στην μπάντα Ν78. Δοκιμάστε να αλλάξετε σε N1 - N28. Αλλιώς σε 4G+. Και σήμερα ήμουν έτοιμος για παραγγελία του ZTE MC801A αλλά θα το τρενάρω λίγο. Και μία ερώτηση... Τι ταχύτητες θα μου δώσει περίπου το εν λόγω ρούτερ σε περιοχή που μου δίνει το iphone XS (4G+ LTE λογικά γιατί δεν έχει 5G) 150-200mbps? Καλησπέρα φίλε. Μπορείς να βοηθήσεις για το πώς μπορώ να επιλέξω την N1-N28 ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου μεσα στο interface αν θυμαμαι σωστα σε καποιο μενου πρεπει να εχεις ολα τα bands που εκει τσεκαρεις ποια θες και ποια δεν θες. 3 minutes ago, AnaniasA said: Καλησπέρα φίλε. Μπορείς να βοηθήσεις για το πώς μπορώ να επιλέξω την N1-N28 ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου 2 minutes ago, villasg said: δεν μπαινεις μεσα απο το Interface? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου 15 λεπτά πριν, poulinos είπε δεν μπαινεις μεσα απο το Interface? https://github.com/githubxbox/ZTE-MU5001-BROWSER-HACK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαϊου Share Δημοσ. 4 Μαϊου Just now, villasg said: https://github.com/githubxbox/ZTE-MU5001-BROWSER-HACK δεν το εχω χρησιμοποιησει δυστυχως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnaniasA Δημοσ. 9 Μαϊου Share Δημοσ. 9 Μαϊου Στις 4/5/2024 στις 1:39 ΜΜ, poulinos είπε μεσα στο interface αν θυμαμαι σωστα σε καποιο μενου πρεπει να εχεις ολα τα bands που εκει τσεκαρεις ποια θες και ποια δεν θες. Ευχαριστώ θα το ψάξω. Πάντως το δίκτυο από το κακό στο χειρότερο. Cosmote. Καλησπέρα σας. Εάν ενδιαφέρει κάποιον πουλάω κεραία 4G 5G , poynting Omni 600 πανκατευθυντική 2*2 sma f .5 μέτρα καλώδια. 200€ 2 μήνες την είχα στο ρούτερ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 15 hours ago, AnaniasA said: Ευχαριστώ θα το ψάξω. Πάντως το δίκτυο από το κακό στο χειρότερο. Cosmote. Καλησπέρα σας. Εάν ενδιαφέρει κάποιον πουλάω κεραία 4G 5G , poynting Omni 600 πανκατευθυντική 2*2 sma f .5 μέτρα καλώδια. 200€ 2 μήνες την είχα στο ρούτερ . δυστυχως ειδικα τωρα το καλοκαιρι που πολλα μερη γεμιζουν με τουριστες οι ταχυτητες πανε στον κατω κοσμο. γινονται καποιες αναβαθμισεις γενικοτερα .τωρα ποσο θα λυσουν το θεμα ειναι αλλη ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnaniasA Δημοσ. 10 Μαϊου Share Δημοσ. 10 Μαϊου 4 ώρες πριν, poulinos είπε δυστυχως ειδικα τωρα το καλοκαιρι που πολλα μερη γεμιζουν με τουριστες οι ταχυτητες πανε στον κατω κοσμο. γινονται καποιες αναβαθμισεις γενικοτερα .τωρα ποσο θα λυσουν το θεμα ειναι αλλη ιστορια. Φιλε μου για να αλλάξω μπάντα μόνο από pc μπορεί να γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα