poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 27 minutes ago, kanasta88 said: Σαν com με καλυψες.αρα στο Custom firmware της Nova εχουν κοψει να το αναγνωριζει ως com για να μην μπορεις να του αλλαξεις τα ματια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Αν θυμάμαι καλά ,κάτι λέγανε για αναβάθμιση υποδομών σε 5G SA τέλος του 2023 με αρχές 2024 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanasta88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, poulinos είπε με καλυψες.αρα στο Custom firmware της Nova εχουν κοψει να το αναγνωριζει ως com για να μην μπορεις να του αλλαξεις τα ματια Δεν το εχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι να δω αν το αναγνωρίζει 8 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Αν θυμάμαι καλά ,κάτι λέγανε για αναβάθμιση υποδομών σε 5G SA τέλος του 2023 με αρχές 2024 🤔 Πάντως αρκετά modem τρώνε άκυρο. Και δεν ξέρω και αν ειναι και κινητά που το παθαίνουν απλά κάνουν handover και δεν φαινεται το πρόβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 24 minutes ago, kanasta88 said: Δεν το εχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι να δω αν το αναγνωρίζει Πάντως αρκετά modem τρώνε άκυρο. Και δεν ξέρω και αν ειναι και κινητά που το παθαίνουν απλά κάνουν handover και δεν φαινεται το πρόβλημα το εχεις απο Nova/wind?αν ναι τοτε δεν θα δεις Com αλλα θα δεις οτι στο παει στα disk drives καπου εκει.δεν εχει περιεχομενο μεσα βεβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliasleon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα κανονικά δουλεύει παιδιά....N78 μπάντα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R-evil-S Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Και τι ταχύτητες βλέπετε με το 4g+? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanasta88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Εξαρτάται. Εγώ έχω δει και 150 σταθερά. Σε κάθε περίπτωση η Cosmote θα το κοιτάξει καθώς έχουν δηλωθεί σχετικές βλάβες αλλά φαίνεται να είναι σε ελάχιστους σταθμούς το ζήτημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motoboots Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, poulinos είπε Λιγο Off topic αλλα οταν συνδεεται το καλωδιο το usb στο κατω μερος του router και μετα στο Pc σας το αναγνωριζει σαν Removable device στο device manager ή σαν com? Σε Mac δεν βλέπει εξωτερικό δίσκο, δεν ξέρω όμως πώς ελέγχω αν το βλέπει ως COM. Κι εδώ, στο ZTE MC801A με FROG/COSMOTE SIM το ίδιο θέμα είχα. Ανακάλυψα μετά από μερικές ώρες πανικού ότι ήθελε καρφωτό 4G για να δουλέψει. Ευτυχώς, δουλεύει και σε 5G NSA με πλήρεις ταχύτητες (Καλλιθέα). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanasta88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, motoboots είπε Σε Mac δεν βλέπει εξωτερικό δίσκο, δεν ξέρω όμως πώς ελέγχω αν το βλέπει ως COM. Κι εδώ, στο ZTE MC801A με FROG/COSMOTE SIM το ίδιο θέμα είχα. Ανακάλυψα μετά από μερικές ώρες πανικού ότι ήθελε καρφωτό 4G για να δουλέψει. Ευτυχώς, δουλεύει και σε 5G NSA με πλήρεις ταχύτητες (Καλλιθέα). Ευτυχώς δεν είναι θεμα με το modem αλλά από τους σταθμούς της Cosmote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 13 ώρες πριν, kanasta88 είπε Δεν το εχω δοκιμάσει η αλήθεια είναι να δω αν το αναγνωρίζει Πάντως αρκετά modem τρώνε άκυρο. Και δεν ξέρω και αν ειναι και κινητά που το παθαίνουν απλά κάνουν handover και δεν φαινεται το πρόβλημα Χθες το βράδυ το ρουτερ όλο έκανε αλλαγή από 4G σε 5G ,σήμερα το πρωί δεν έχω Ίντερνετ ,στο κινητό έχω ,υπομονή να δούμε αν στρώσει Υ.Γ: ρουτερ Tenda 5G03 και κινητό 13 pro max περιοχή μποτσαρη Θεσσαλονίκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanasta88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε Χθες το βράδυ το ρουτερ όλο έκανε αλλαγή από 4G σε 5G ,σήμερα το πρωί δεν έχω Ίντερνετ ,στο κινητό έχω ,υπομονή να δούμε αν στρώσει Υ.Γ: ρουτερ Tenda 5G03 και κινητό 13 pro max περιοχή μποτσαρη Θεσσαλονίκη Cosmote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, kanasta88 είπε Cosmote? Ναι Ευοσμο Θεσσαλονίκη ,με MC888 Pro ,COSMOTE έχω 5G Όποτε κάνουν αναβάθμιση τις κεραίες ,αυτό υποθέτω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanasta88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Κατέβασε σε 4G και μετά 5G NSA και θα είσαι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teokarafou1992 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 https://techmaniacs.gr/cosmote-5g-sa/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanasta88 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, teokarafou1992 είπε https://techmaniacs.gr/cosmote-5g-sa/ Στο μυαλο μου είσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα