poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 10 hours ago, Leon Force said: Κι εγώ πάλι δεν είδα διαφορά. Αλλάξα τα mtu αλλά πάλι τα ίδια βλέπω από ping. Μπορεί να είναι από τιγκαρισμένη κεραία και οι ταχύτητες του download να είναι τόσο υψηλές; Την επιλογή για 4g δεν την βρίσκω. Μπορώ να επιλέξω μόνο 3G. To 4g το έχει μαζί με το 5g σε μια επιλογή. Εκτός αν μπορώ από αλλού. τώρα το έχω 5g nsa αλλά πάλι καμία διαφορά. συνηθως πρωτα επηρεαζεται το ping και μετα η ταχυτητα αρχιζει και πεφτει. 3g μην βαλεις εχει καταργηθει.το πιο θεωρητικα καλο ειναι 5g sa(stand alone) δηλαδη χωρις την χρηση 4g. ενα τεστ οπως εγραψα για πιταρισμενη κυψελη ειναι 3-4 η ωρα το βραδυ που θεωρητικα απο τις 03:00 και μετα ξεκιναει να μειωνεται η κινηση με αποκορυφωμα καπου στις 05:00 το πρωι περιπου. The core network is what makes the biggest difference between 5G Standalone (SA) and Non-Standalone (NSA). Specifically, 5G NSA involves laying the 5G radio access network (RAN) over an existing 4G LTE network, whereas 5G SA requires a new 5G packet core network. οποτε οπου υποστηριζεται 5g sa ειναι το καλυτερο.
doll Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου On 15/10/2024 at 00:33, Βαγγ3λης said: Καλησπέρα.Στην αρχική σελίδα του modem άλλαξε τη γλώσσα απο αγγλικά σε μια άλλη γλώσσα και μετά βάλε πάλι αγγλικά.Είναι πάνω δεξιά. Καλησπέρα. Πως μπήκε σε 4G+? Εχω μόνο τις παρακάτω επιλογές...
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου On 06/12/2024 at 19:26, doll said: Καλησπέρα. Πως μπήκε σε 4G+? Εχω μόνο τις παρακάτω επιλογές... lte = 4g LTE (4G), GSM (3G & 2G), CDMA (3G & 2G), 5G and ISM. The fundamental difference between these four modern technologies is how they transmit and receive information. LTE (Long Term Evolution) is a 4G communication standard designed to be 10 times faster than standard 3G. The technology provides IP-based communication of voice, multimedia, and streaming at between 100 Mbit per sec and 1 Gbit per second. LTE has an algorithm that can send large chunks of data via IP. This approach streamlines the traffic and reduces latency.
sv8iik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω για να δω ταχύτητες σαν του κινητού μου ; το κινητό είναι s23 ultra , και στο speedtest έχω δει εως 800 mbps στο ιδιο σημείο με το router
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου On 10/12/2024 at 15:20, sv8iik said: ποια ρύθμιση πρέπει να κάνω για να δω ταχύτητες σαν του κινητού μου ; το κινητό είναι s23 ultra , και στο speedtest έχω δει εως 800 mbps στο ιδιο σημείο με το router μπορει να μην εχουν το ιδιο category το κινητο σου με το router οποτε και να μην πιασεις τα 800., καποιοι επαιζαν με τα bands στο 4g/5g για να παιξουν καλυτερα αλλα δεν εχω παραπανω info δεν λεω wifi band αλλα 4g/5g band 1
sv8iik Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου το εχω κλειδώσει σε n78 σαν τη band που βρίσκει το netmonster, δηλαδή ίδιες band και στα 2. αλλα το MC801A εχει χαμηλότερες ταχύτητες .
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 1 hour ago, sv8iik said: το εχω κλειδώσει σε n78 σαν τη band που βρίσκει το netmonster, δηλαδή ίδιες band και στα 2. αλλα το MC801A εχει χαμηλότερες ταχύτητες . θα δοκιμαζα και αλλες.δοκιμη παντα με ethernet και αν γινεται τελευταιο firmware. αλλα γενικα συνηθως βλεπω τα κινητα να παιζουν πιο καλα
iliasleon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Στις 14/12/2024 στις 6:19 ΜΜ, poulinos είπε δοκιμη παντα με ethernet Κάρτα δικτύου μήπως? Κι εγώ με το laptop βλέπω κοντά στα 300 down με κινητό φτάνει 800 περίπου...αλλά το γνωρίζω η κάρτα δικτύου του laptop δεν υποστηρίζει.
villasg Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:30 πμ Σημερα το πρωι ειχα αυτο (ειναι απο αυτα που εδινε η wind με καρτα Frog): Μαλλον εκανε καποιο Update αλλα το fw παρεμεινε το ιδιο 2 φορες μετα σταματησε , εσβησαν ολα τα λαμπακια signal και ηταν αναμενο το Network κοκκινο . Το επανεφερα την 1η φορα βγαζοντας απο το ρευμα και οταν το ξανακανε την δευτερη με ρεσετ απο κατω . Δεν ξερω τι επαιξε ( δοκιμασα μηπως βαλανε SA αλλα δεν παιζει )
Eatos Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:26 μμ Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξουμε DNS για να περάσουμε adguard στο συγκεκριμένο router; (όχι στις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυό του) Μέσω του web panel του δε γίνεται προφανώς, οπότε ποιά είναι η ευκολότερη, λιγότερα κοστοβόρα εναλλακτική;
villasg Δημοσ. Πέμπτη στις 03:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:51 μμ Μεσω του hack https://github.com/githubxbox/ZTE-MU5001-BROWSER-HACK 1
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:06 μμ 3 hours ago, Eatos said: Ρε παιδιά ξέρει κανείς ποιός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξουμε DNS για να περάσουμε adguard στο συγκεκριμένο router; (όχι στις συσκευές που συνδέονται στο δίκτυό του) Μέσω του web panel του δε γίνεται προφανώς, οπότε ποιά είναι η ευκολότερη, λιγότερα κοστοβόρα εναλλακτική; dns παντα μπορεις να αλλαξεις και απο το Pc σου αν σε νοιαζει για μια συσκευη μονο. σε καποια router αλλαζει και ο dns και μεσα στο interface του.
sv8iik Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:14 μμ υπάρχει κάποιο switch που πρέπει να ενεργοποιηθεί για εξωτερική κεραία ;
poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:32 μμ 18 minutes ago, sv8iik said: υπάρχει κάποιο switch που πρέπει να ενεργοποιηθεί για εξωτερική κεραία ; δεν εχω δει κατι.μονο σε Hp access points ειχα δει επιλογη να διαλέγεις Main ή aux ή και τις δυο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα