Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, arxontas2323 είπε

Σε περίπτωση που δεν βρήκες λύση.. κατέβασε το aptoide στην τηλεόραση και κάνε το update από εκεί..εμένα έτσι δούλεψε 

Το έφτιαξα αλλιώς.

Κατέβασα τοFile Commander Manager & Vault .

Αυτό επιτρέπει την εγκατάσταση των xapk αρχείων.

Οπότε μετά κατέβασα το πιο πρόσφατο xapk ( F1 TV_3.0.32-SP121.6.0-release-RC36-tv_APKPure.xapk ) , το εγκατέστησε κανονικά και πλέον παίζει!

• Like 4
  • Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται στις 13:25 έχει εκκίνηση στην F2 και μάχη για το οδηγών. Πρωτοπόρος είναι ο Μπαρτολέτο (Mclaren) με 196.5 βαθμούς και δεύτερος ο Χαντζάρ (Red Bull) με 192 βαθμούς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

"If it was someone else I would have taken a lot longer to understand. But Lewis Hamilton, 7x world champion, has decided to do his last part of his career at Ferrari, you need to be one of the two drivers sacrificed for that to happen… I understand.”

• Like 6
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, sattack είπε

Κατά βάθος, όλοι ονειρεύονται να οδηγήσουν για τη Ferrari. 

https://oversteer48.com/lando-norris-f40/

Δεν θα προλαβαίνει τα βουντού ο παππούς. 😅

Lando-Ferrari-F40.jpg

Νομίζω είναι παραξηγημενη η F40, αλλά την έβρισκα πάντα πολύ όμορφη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, mandos είπε

Πολύ όμορφη είναι εξωτερικά. Δεν ξερω πως εννοείς το παραξεγημενη. Εμφανισιακά? Γιατί πάντα ήταν iconic car και όλοι ηθελαν μια. Αν και εντάξει, μια παραλλαγή της 288 GTO είναι και στην εμφάνιση, αλλά επειδή η 288 GTO ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ όμορφη, και η F40 ήταν επίσης. 😄 Και η τιμή της πάντα ήταν ψηλή, μέχρι που τα τελευταία χρόνια εκτοξεύτηκε τελείως. Μετά που βγήκε η F50, την σύγκριναν με την F40 και έλεγαν ότι η F50 δεν έφτασε το ασύγκριτο της F40. Μαλλον την F50 θα την έλεγε κανείς παρεξηγημένη.  Μήπως αυτό σκεφτόσουν?

Πάντως σαν icon ειναι μόνο πλέον η F40. Τότε ήταν κάτι το πρωτοφανές αλλά με το πέρασμα των χρόνων βγήκαν GTi hatchback με παρόμοιες γενικές επιδόσεις και τώρα από επιτάχυνση 0-100 έχει οικογενειακά ηλεκτρικά πιο γρήγορα! Και επειδή το εσωτερικό ήταν ήταν τελείως γυμνό για να ελαχιστοποιήσει το βάρος, δεν έχει την άνεση για να την οδηγήσεις για ταξίδι ή για εκδρομή. 

Επεξ/σία από sattack
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χαίρεται τη προηγούμενη κυριακη έληξε το f1 tv (οποτε τον αγωνα τον ειδα αντ1) μου χαν λείψει λιγο τα ελληνικα στο σχολιασμο. Σημερα αντ1. Καλο το f1 tv αλλα για του χρονου θα δειξει τι θα κανουμε.

Δημοσ.

και τι να δεις? το χαρτινο στην μακλαρεν? αφου δεν μετραει ο αγωνας ποτέ. οτι πεσει στα χαρτια αλλαζει τα παντα συνεχεια.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, mandos είπε

Έρωτας από τα παλιαααααά..... :lol:

segas-turbo-outrun-has-been-remade-by-fa

or20064b-533x300.jpg

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...