AntonisKo Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Το δείπνο των οδηγών ήταν ιδέα του Χάμιλτον και ανέλαβε να το οργανώσει ο ίδιος. Τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο Bottas 😂 This is how you do it 😁
sattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, sattack είπε - Lewis, Οscar, κρατάτε με γιατί θα τον δείρω. - Όχι, Checko, Esteban, εμένα να κρατάτε, εγώ θα τον δείρω. Επιτέλους κάποιος το έκανε και meme. 😅 https://vm.tiktok.com/ZNeTRPCtE/ Δεν έχουμε παράπονο από τη Liberty Μedia, και DTS μας έδωσε, και πρωταθλήματα στους τελευταίους αγώνες, και old school WWF trashtalk από manager , τώρα και από πιλότους! 🤣 4
ghostrider Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Αντε και λιγο old school drag racing ,,,, Ferrari , Brabham & Alfa VS Starfighters ΥΓ Ειναι σιγουρο πως ο Μαξ δεν μιλαει στον πεθερο του οπως μιλαει στους αλλους οδηγους (Αν δεν θελει να τον κανει τοπι οπως εκανε τον Salazar καποτε εντος πιστας) 3
sattack Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, Spect~ είπε Μπαμπάς ο Μάξ του χρόνου 1 12
mandos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, sattack είπε Competing at the same level 1 1
specre Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Πηγή: PRACTICE DEBRIEF: Why McLaren are in the box seat for constructors’ glory after strong Friday in Abu Dhabi * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 2
mandos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 “To be called a terrier, is that such a bad thing? They’re not afraid of having a go at the bigger dogs – I’d rather be a terrier than a wolf maybe.” Horner για Toto. Πήραν τα χαμπαρια τους όλοι, σου λέει πάμε να βγάλουμε τα νούμερα για το χειμώνα. 1
smpt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 ειπε και για το παλτο https://www.planetf1.com/news/christian-horner-sergio-perez-gamble-obviously-didnt-work
arxontas2323 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στις 3/12/2024 στις 9:23 ΜΜ, liakjim είπε Μου βγήκε μήνυμα ότι το f1tv δεν παίζει πια, θέλει αναβάθμιση. Έχει βάλει κανείς κάποιο καινούργιο apk; Σε περίπτωση που δεν βρήκες λύση.. κατέβασε το aptoide στην τηλεόραση και κάνε το update από εκεί..εμένα έτσι δούλεψε 1
Nabuko Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τα ξαναβρήκαν? Φρέσκια φωτό της GPDA. Ο κύριος που κάθεται δίπλα στον Μαξ είναι ο παλιός οδηγός της F1 Alexander Wurz και είναι ο πρόεδρος της ένωσης ενώ η κυρία που κάθεται δίπλα στον Ράσελ είναι η Anastasia Fowle η οποία είναι μία εκ των δύο διευθυντών της ένωσης. Ο άλλος είναι ο ίδιος ο Ράσελ. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Nabuko 5
ASFE Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Ο Ντουχαν μου θυμιζει ενα meme αλλα δεν μου ρχεται με τιποτα
ghostrider Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Τα ξαναβρήκαν? Φρέσκια φωτό της GPDA. Ο κύριος που κάθεται δίπλα στον Μαξ είναι ο παλιός οδηγός της F1 Alexander Wurz και είναι ο πρόεδρος της ένωσης ενώ η κυρία που κάθεται δίπλα στον Ράσελ είναι η Anastasia Fowle η οποία είναι μία εκ των δύο διευθυντών της ένωσης. Ο άλλος είναι ο ίδιος ο Ράσελ. μαλλον τους αναγκασαν ... το ιδιο καναν και στο δειπνο .. ο ρασελ εφτασε τελευταιος και του ειχαν αφησει μονη ελευθερη θεση διπλα στον μαξ .... Συνωστισμος .....
sattack Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Ψωνίσαμε απο σβέρκο. 😅 Mαντρα αποσυρσης πρωταθλητων η Ferrari. . Α, κάτι πήρε από κάτω! 😅😅😅 1
ghostrider Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, sattack είπε Ψωνίσαμε απο σβέρκο. 😅 Mαντρα αποσυρσης πρωταθλητων η Ferrari. . Α, κάτι πήρε από κάτω! 😅😅😅 η φοραδα φροντιζει για τα ενσημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις