Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nabuko είπε

Το δείπνο των οδηγών ήταν ιδέα του Χάμιλτον και ανέλαβε να το οργανώσει ο ίδιος. 

Τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο Bottas 😂

This is how you do it 😁

Δημοσ.
22 ώρες πριν, sattack είπε

- Lewis, Οscar, κρατάτε με γιατί θα τον δείρω. 

- Όχι, Checko, Esteban, εμένα να κρατάτε, εγώ θα τον δείρω. 

Επιτέλους κάποιος το έκανε και meme. 😅

https://vm.tiktok.com/ZNeTRPCtE/

Screenshot_20241206_192808_TikTok.jpg.bf82352ec41d665e8e9a57adf5941cf3.jpg

Δεν έχουμε παράπονο από τη Liberty Μedia, και DTS μας έδωσε, και πρωταθλήματα στους τελευταίους αγώνες, και old school WWF trashtalk από manager , τώρα και από πιλότους! 🤣HulkHogan.jpeg.6109d2f9cf494bd249a4d1e4252ea205.jpegRandySavage.jpeg.3cc1eb3b4a81e1e307313220a84cd6d8.jpeg

• Haha 4
Δημοσ.

Αντε και λιγο old school drag racing ,,,, Ferrari , Brabham & Alfa VS Starfighters

ΥΓ Ειναι σιγουρο πως ο Μαξ δεν μιλαει στον πεθερο του οπως μιλαει στους αλλους οδηγους (Αν δεν θελει να τον κανει τοπι οπως εκανε τον Salazar καποτε εντος πιστας)

• Like 3
Δημοσ.

“To be called a terrier, is that such a bad thing? They’re not afraid of having a go at the bigger dogs – I’d rather be a terrier than a wolf maybe.”

Horner για Toto. Πήραν τα χαμπαρια τους όλοι, σου λέει πάμε να βγάλουμε τα νούμερα για το χειμώνα.

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2024 στις 9:23 ΜΜ, liakjim είπε

Μου βγήκε μήνυμα ότι το f1tv δεν παίζει πια, θέλει αναβάθμιση. Έχει βάλει κανείς κάποιο καινούργιο apk;

Σε περίπτωση που δεν βρήκες λύση.. κατέβασε το aptoide στην τηλεόραση και κάνε το update από εκεί..εμένα έτσι δούλεψε 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα ξαναβρήκαν? Φρέσκια φωτό της GPDA. Ο κύριος που κάθεται δίπλα στον Μαξ είναι ο παλιός οδηγός της F1 Alexander Wurz και είναι ο πρόεδρος της ένωσης ενώ η κυρία που κάθεται δίπλα στον Ράσελ είναι η Anastasia Fowle η οποία είναι μία εκ των δύο διευθυντών της ένωσης. Ο άλλος είναι ο ίδιος ο Ράσελ. 

j01c3my72e5e1.jpg.25477d23e1c9235d9160f66264716ab7.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 5
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nabuko είπε

Τα ξαναβρήκαν? Φρέσκια φωτό της GPDA. Ο κύριος που κάθεται δίπλα στον Μαξ είναι ο παλιός οδηγός της F1 Alexander Wurz και είναι ο πρόεδρος της ένωσης ενώ η κυρία που κάθεται δίπλα στον Ράσελ είναι η Anastasia Fowle η οποία είναι μία εκ των δύο διευθυντών της ένωσης. Ο άλλος είναι ο ίδιος ο Ράσελ. 

j01c3my72e5e1.jpg.25477d23e1c9235d9160f66264716ab7.jpg

μαλλον τους αναγκασαν ... το ιδιο καναν και στο δειπνο .. ο ρασελ εφτασε τελευταιος και του ειχαν αφησει μονη ελευθερη θεση διπλα στον μαξ ....

Συνωστισμος .....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sattack είπε

Ψωνίσαμε απο σβέρκο. 😅

Mαντρα αποσυρσης πρωταθλητων η Ferrari. . 

Α, κάτι πήρε από κάτω! 😅😅😅

η φοραδα φροντιζει για τα ενσημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...