Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, f1vettel είπε

Εχει καταντησει μαιντανος ο Ρασελ, αντε ο Αντονελι να τον νικησει να παει πισω σε καμια Γουιλιαμς να τελειωνουμε

Δεν παίζει να χάσει από τον Κimi. Όχι τουλάχιστον την πρώτη χρονιά.

7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

O Μαξ απάντησε

Max responds: "George is a bully. That he brings up all these kinds of things. He is just a loser. He lies and sticks all kinds of things together that are not correct... What he said about 2021, that is also what happened to the stewards. He insinuates a lot of things that do not make sense."

Πετάχτηκε κι ο Νόρις να πει τη σοφία του κι αυτός

Lando: I respect Max a lot, I respect George a lot but I don’t mind if they lose respect for one another

Όντως την είπε τη βλακεία του και ο Νόρρις!

Παππού μάζεψέ τον!

Δημοσ.

Γιατί; Καλά λέει ο φίλος ο Norris. Καλά παιδιά και οι δύο, αλλα μπορούν να σκοτωθούν μεταξύ τους, μακάρι κάθε αγώνα του χρόνου να παίζουν συγκρουόμενα. Μη σου πώ θα πρέπει κάπως να βάλουμε και λεκλέρ στο beef να σκοτώνονται μεταξύ τους.

Max: "O George είναι μπούλης, αλλα τουλάχιστον όταν μου μιλάει δε σκέφτομαι να τον ρωτήσω το μενού, γιατι μου θυμίζει σερβιτόρο σε ιταλικό η φωνή του όπως ο Leclerc"

George : Ο Max είναι αγενής και έχει κακία μέσα του, αλλα τουλάχιστον οταν είχε teammate τον Σάινθ, δεν τον έγραφε στα απαυτά του o προδότης(δική του κουβέντα, δε τα λέω εγώ) όπως γράφει τον Leclerc"

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσοι οδηγοι Haas και ΑΜ χρειάζονται για να βγάλουν μια φωτογραφία? 

- Lewis, Οscar, κρατάτε με γιατί θα τον δείρω. 

- Όχι, Checko, Esteban, εμένα να κρατάτε, εγώ θα τον δείρω. 

Επεξ/σία από sattack
  • Haha 1
Δημοσ.

Με το καλό. Χρειάζεται η F1 μικρούς Räikkönen και Verstappen. Βέβαια αν το μικρό του Max πάρει από τον ίδιο και τους παππούδες κομμάτια του χαρακτήρα τότε 

Βέβαια από την άλλη αν πάρει από τον μπαμπά και τον made in Brazil παππού το ταλέντο τους και έχει δίπλα του τον αθάνατο Mumm-Ra - Helmut Marko τότε θα κάνει στην άκρη και ο αέρας όταν θα περνάει 😋

Πείτε την αλήθεια ποιος είναι τρομακτικότερος 😁

image.png.e2b50dd40283359c5dfd842737421bd6.png

image.png.f71057fdb52626b38b493100fdd023e6.png

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δείπνο των οδηγών ήταν ιδέα του Χάμιλτον και ανέλαβε να το οργανώσει ο ίδιος. 

Τον λογαριασμό τον πλήρωσε ο Bottas 😂

Επεξ/σία από Nabuko
  • Haha 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Ειμαστε σιγουροι οτι δεν πειραξε τιποτα ο παππους στο μονοθεσιο του Σαρλ;;; :ph34r:

Τους έστειλα μια τετράδα επαναφορτιζόμενες AA κατευθείαν στο Μαρανέλο με μήνυμα "Κρίμα ρε παιδιά"

• Haha 11
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τους έστειλα μια τετράδα επαναφορτιζόμενες AA κατευθείαν στο Μαρανέλο με μήνυμα "Κρίμα ρε παιδιά"

εσεις μονο exe του chrome μπορει να στειλετε. μπαταριες θα ψωνισουμε duracell απο την williams :P :P :P 

• Haha 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...