Gulik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Φυσικά, βάσει βαθμολογίας αυτό αποτυπώθηκε, δεν έβαλα σε δυναμόμετρο εγώ προσωπικά τα τρία πρώτα μονοθέσια. Γράφεται η ιστορία με τα μαθηματικά, έτσι είχε συμβεί κάποτε και με τον Rosberg (τον μπαμπά), αυτό μένει στο τέλος.
Argonaute Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Ο Γιώργης έδειξε δείγματα σκατοχαρακτήρα από το συμβάν με τον Bottas, που όχι μόνο τον έβγαλε εκτός, βγήκε με τσαμπουκά από το μονοθέσιο και χτύπησε τον Φινλανδό στο κράνος ενώ ο Bottas ήταν ακόμα μέσα.
Nabuko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Tι έχουμε εδώ? Προς το τέλος του βίντεο ο Χόρνερ είναι σαν να λέει "παραιτήσου μόνος σου για να μην σε παραιτήσουμε εμείς" Christian Horner on Perez: "He knows the pressures of this business, we're going to give him all the support we can until the chequered flag in Abu Dhabi. What he decides to do is going to be his decision" https://imgur.com/a/VldrHvV 2 ώρες πριν, liakjim είπε Όντως το είπε αυτό; Το έχουμε σε βίντεο; Εδώ είσαι, 2 βίντεο https://imgur.com/a/JpSTN52 Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2024 από Nabuko 2
sattack Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Tι έχουμε εδώ? Προς το τέλος του βίντεο ο Χόρνερ είναι σαν να λέει "παραιτήσου μόνος σου για να μην σε παραιτήσουμε εμείς" Christian Horner on Perez: "He knows the pressures of this business, we're going to give him all the support we can until the chequered flag in Abu Dhabi. What he decides to do is going to be his decision" https://imgur.com/a/VldrHvV Εχει γραφτει αυτο, οτι η RB ιδανικα θα ηθελε ο Perez να δηλωσει μονος του οτι αποσυρεται απο την ενεργο δραση για να μην αναγκαστουν να τον απολυσουν και να του δωσουν καποια αλλη θεση μεσα στον οργανισμο της RB. 1
ASFE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Χαμιλτονακιδες σας ψαχνουμε για καζουρα και δεν σας βρισκουμε 🤣 1 6
Stergios74 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, ASFE είπε Τον αφήνουν, λένε, για να κάνει μετά τα τεστ με την haas. Θα μπορούσαν όμως να τον αφήσουν να κάνει και τα δύο, όπως η ferrari τον Σάινθ. Αλλά την επόμενη εβδομάδα alpine και haas παίζουν για την 6η θέση, οπότε θα ήταν λίγο άβολη η θέση του ocon. Για μένα το πιο πιθανό είναι ότι ο μπριατορε θέλει να ρίξει τον Doohan στα λιοντάρια γιατί θέλει να φέρει τον colapinto.
tommy^ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, ASFE είπε Χαμιλτονακιδες σας ψαχνουμε για καζουρα και δεν σας βρισκουμε 🤣 Όπως είπε και ένας συμφορουμιτης φαν του Φερσταπα, οι αριθμοί μένουν και οι αριθμοί γράφουν 7 - 4 υπέρ του Χαμιλτον. Α και δεν είμαι φαν του Χαμιλτον! 1
~mxls~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, tommy^ είπε Όπως είπε και ένας συμφορουμιτης φαν του Φερσταπα, οι αριθμοί μένουν και οι αριθμοί γράφουν 7 - 4 υπέρ του Χαμιλτον. Α και δεν είμαι φαν του Χαμιλτον! η επόμενη σεζόν αν δεν είναι οπως 21', δεν τη θέλω 4
ASFE Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 24 minutes ago, tommy^ said: Όπως είπε και ένας συμφορουμιτης φαν του Φερσταπα, οι αριθμοί μένουν και οι αριθμοί γράφουν 7 - 4 υπέρ του Χαμιλτον. Α και δεν είμαι φαν του Χαμιλτον! Ξερεις οτι δεν ειναι ετσι Γιατι αν σου πω και γω πχ 4-1 (ξερεις ποιος εχει το1) θα μου πεις ναι αλλα το 2003 παλευε με περσυνο μονοθεσιο και το 2005 εσπαγε καθε 2ο αγωνα Οποτε ξερεις οτι οι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια 5 2
tommy^ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, ASFE είπε Ξερεις οτι δεν ειναι ετσι Γιατι αν σου πω και γω πχ 4-1 (ξερεις ποιος εχει το1) θα μου πεις ναι αλλα το 2003 παλευε με περσυνο μονοθεσιο και το 2005 εσπαγε καθε 2ο αγωνα Οποτε ξερεις οτι οι αριθμοι δε λενε παντα την αληθεια 20 χρόνια πρωταθλητής στις καρδιές μας ο Κιμαρος, δε θα τον φτάσει ποτέ κανείς! 😋 Για μένα προφανώς και δε μετράνε οι αριθμοί! Ο Μαξ είναι τεραστιος οδηγός, ίσως μαζί με τον Σέννα οι καλύτεροι ever στην F1. Επίσης πρέπει να είναι ωραίο τυπακι έξω για παρέα και χαβαλέ! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μεταμορφώνεται σε τόσο μεγάλο μ@λ@κ@ εντός πίστας! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από tommy^
~mxls~ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, tommy^ είπε ... Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μεταμορφώνεται σε τόσο μεγάλο μ@λ@κ@ εντός πίστας! έτσι 11
ep1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 O Πέρεζ μάλλον δεν κατάλαβε ποιον Βερστάπεν έπρεπε να ανταγωνστεί... 19
Προτεινόμενες αναρτήσεις