Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, papp0us είπε

Και πέρσι η Mercedes είχε καλύτερο αμάξι απο τη Mclaren. Μάντεψε τι έγινε.

Ναι, αλλά πέρσι πέρασε τον Piastri στους βαθμούς. :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, specre είπε

Ναι, αλλά πέρσι πέρασε τον Piastri στους βαθμούς. :P

Τον είχαμε στο ζέσταμα πέρσι τον Piastri, φέτος τον αφήσαμε να ξεχυθεί :P

• Haha 1
Δημοσ.

Οποτε με τη δικη σου λογικη το 26 η μακλαρεν εφοσον ο κινητηρας ειναι ο καλυτερος θα ναι το πρωτο φαβορι για πρωταθλημα γιατι πιστευεις οτι η ομαδα mersedes δε μπορει στο συνολικο πακετο και η μακ βρηκε το πρωταθλητισμο της ονειρο ειναι παππου δε θα γινει πραγματικοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Οποτε με τη δικη σου λογικη το 26 η μακλαρεν εφοσον ο κινητηρας ειναι ο καλυτερος θα ναι το πρωτο φαβορι για πρωταθλημα γιατι πιστευεις οτι η ομαδα mersedes δε μπορει στο συνολικο πακετο και η μακ βρηκε το πρωταθλητισμο της ονειρο ειναι παππου δε θα γινει πραγματικοτητα.

Που να ξέρω τι θα γίνει το 26; Τη θυμάσαι τη Mclaren πριν 3 χρόνια που το έπαιζε Haas; Εγώ απλά λέω οτι ο Norris είναι καλύτερος οδηγός απο τον Rusell.  Μπορεί του χρόνου να δαιμονιστεί ο Rusell και να ρίχνει σφαλιάρες στον Verstappen που να ξέρω τι ΘΑ γίνει. Μπορώ να πω μονο αυτά που γίνονται ήδη.

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.

Δε ειναι καλυτερος οι υποψηφιοι πρωταθλητες κατα τη γνωμη μου ειναι ο λεκλερ ο ρασελ και ο πιαστρι.λεκλερ με ρασελ λιγο ποιο γρηγορα και μετα ο πιαστρι.

Για το 25 εχουμε ενα σεναριο με χαμιλτον αλλα εχει πολλα αλλα θα δουμε.

Δημοσ.

Πάντως σεναριακά  δεν λέει να πάρει φέτος η Ferrari πρωτάθλημα και να μην πάρει τίποτα η McLaren.

Πρώτα θα το πάρει φέτος η McLaren για να επανέρθει από την αφάνεια που είχε πέσει, ώστε η Ferrari του χρόνου να νικήσει τους πρωταθλητές Max και Mclaren με Leclerc και Hamilton και να γίνει πιο μεγάλο πανηγύρι! 😁

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tommy^ είπε

Επικίνδυνο αυτο που έκανε.

Όχι, ιδέα σου είναι 😂

Τελικά δεν ήταν σε γρήγορο γύρο ο Ράσελ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Note - Verstappen penalised one position for driving unnecessarily slowly during qualifying.

image.png

Επεξ/σία από xxatziva
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, xxatziva είπε

Note - Verstappen penalised one position for driving unnecessarily slowly during qualifying.

image.png

Τελείως γελοία ποινη. 

Δεν υπάρχει πουθενά στο rulebook το 1 grid spot drop και τo βασικότερο : ο Russel δεν ήταν σε γρήγορο γύρο, οπότε δεν εμποδιστηκε απο τον Μαξ.

Δεν νομίζω ότι έχουμε ξαναδεί τέτοια ποινη. 

Επεξ/σία από haHa
  • Like 9
Δημοσ.
On 29/11/2024 at 20:35, ekrepali said:

Έπεσα μέσα για τον Νόρις κι εντελώς έξω με Φερσταπεν. 

On 29/11/2024 at 21:06, ASFE said:

Οχι και εντελως εξω. Εκανε τα μαγικα του και εμεινε μονο 3 δεκατα πισω με ενα οχι και τοσο ανταγωνιστικο μονοθεσιο.

Έκανε τα καλά μαγικά με 1 μέρα καθυστέρηση... ανά τέτοιο αμφίρροπο quality περίμενα χτες και δίστασα να στοιχηματίσω στον norris. 

Ένα καλό setup, μια διαφορά στη θερμοκρασία, κι όλα γυρνάνε τούμπα.

Δημοσ.

Θα χάσω το στοίχημα για νίκη Μαξ αύριο με τους βλάκες του κριτές!! 

Αφού δεν ήταν σε γρήγορο γύρο ο Γιώργης γιατί έριξαν ποινή; Και τέτοια κοινή πρώτη φορά βλέπω στην F1... 🤨

Μήπως γιατί στο τσακ θα κοπανουσαν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...