sattack Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 32 λεπτά πριν, mandos είπε source? Αν και έπρεπε να μας το έχει δώσει απο το Δεκέμβριο 😛 Mου το έκαναν δώρο τα παιδιά μου. 😁 Εδώ ολοκληρο: Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Καλη σεζον να εχουμε με πολυ θεαμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Αντε καλη αγωνιστικη χρονια να έχουμε. Θα βαρεθουμε να ακουμε τον ύμνο της Ολλανδιας και φέτος Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) https://fantasy.formula1.com/en/leagues/join/P1OCQ8D4N10 Ακυρο Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από ghostrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Πάντως βλέποντας F1 απο τον ANT1+ έχει και ενα καλό..... Γελάμε λίγο με τις μπούρδες του Πουρναράκη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημιουργήσαμε και φέτος την δική μας Insomnia Formula 1 FANTASY LEAGUE, όσοι πιστοί προσέλθετε. Πέρυσι είχαμε φτάσει σχεδόν 50 συμμετοχές, ελπίζουμε φέτος για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση. Περισσότερα εδώ: https://www.insomnia.gr/forums/topic/825273-insomnia-f1-fantasy-league-2024/ 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WestMan_swiftsport Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Να κάτι ενδιαφέρον στις πρώτες επίσημες δοκιμές... https://f1fan.gr/gp-bahrain-practice-1-ricciardo-στην-κόρυφή-μπροστά-απο-norris-και-pastry/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GamingMaster424 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Οι πρώτες ενδείξεις ως τώρα πάντως δείχνουν RB εμφανώς ανεβασμένη και Haas και Williams στα χαμένα για άλλη μια χρονιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ep1 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Θα περιμένω και τα 2α για τα συμπεράσματα. Δεν ξέρωαν δοκίμαζε κάτι η ρεντ ή είχε πολλά καύσιμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 7 λεπτά πριν, ep1 είπε Θα περιμένω και τα 2α για τα συμπεράσματα. Δεν ξέρωαν δοκίμαζε κάτι η ρεντ ή είχε πολλά καύσιμα. Στο πρωτο σεταρουν. Στο δευτερο κανουν qualy και race sim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Νομίζω ότι αν δω F1 2004 σεζόν στο YouTube, έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από Αντ1+. Τι μαύρο χάλι είναι αυτό ρε παιδιά... 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 9 minutes ago, chris_g92 said: Νομίζω ότι αν δω F1 2004 σεζόν στο YouTube, έχει καλύτερη ποιότητα εικόνας από Αντ1+. Τι μαύρο χάλι είναι αυτό ρε παιδιά... Μπα ιδέα σου είναι... σε ξεγελάει ο Αλόνσο που δεν έχει ρυτίδες. Η ποιότητα εικόνας του Ant1+ είναι ασύγκριτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newlynx Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Από 4K με Cosmote πέσαμε σε ανάλυση που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 720p (είμαι αισιόδοξος, το ξέρω). Επίσης το video φαίνεται να έχει οριζόντιες γραμμές που μου θυμίζουν interlaced του παρελθόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris_g92 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 6 minutes ago, newlynx said: Από 4K με Cosmote πέσαμε σε ανάλυση που δεν πρέπει να ξεπερνά τα 720p (είμαι αισιόδοξος, το ξέρω). Επίσης το video φαίνεται να έχει οριζόντιες γραμμές που μου θυμίζουν interlaced του παρελθόντος. Έβαλα το F1 tv pro το free trial, το σήμα του Αντ1 είναι περίπου στο 540p του F1 tv pro. No joke... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Όπως πανε τα πραγματα σε fp1 και fp2, αν οι ταυροι δεν κανουν κανενα τρελο sandbagging φαινεται οτι ο james allison και η μερσεντες επεστρεψαν δυναμικα. Και η φερραρι φαινεται πολυ κοντα. Ακόμα και sandbagging να κανει ο max σιγουρα δεν εχουν το προβαδισμα που ειχαν περυσι. Για τον περεζ δεν μιλαω καν, αν οντως αυτος ειναι ο ρυθμος του μονοθεσιου των ταυρων και δεν ειναι 1 δευτερολεπτο πιο γρηγοροι απο τον ανταγωνισμο, θα τον διωξουν νυχτα. Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από george200-13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα