Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, johnmayson είπε

Ωχ τη κατσαμε τη βαρκα το f1 tv μ βγαλε αναβαθμιση και θελει ios 16 εχω 15,8 και τωτα δε παιζει τη διεγραψα τωρα τι κανουμε;;;

android-apple.gif.998d77f016cc363930de88f03266bd44.gif

:P

• Haha 4
  • Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Russeλαρος φοβερός, γκασλι δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε εκεί μιλάμε για θαύμα.

Νόρις, το πρωτάθλημα το χάσαμε και ξεκινάτε δίπλα-δίπλα. Κανόνισε να πάρει την πρώτη στροφη κανονικά χωρίς να τον καβαλήσεις και περνάμε κρίση. Για το πρωτάθλημα κατασκευαστων μην ανησυχείς, τις ferrari τις αναλαμβάνω εγώ.

Επαναλαμβάνω. ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΣΤΡΟΦΉ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, specre είπε

android-apple.gif.998d77f016cc363930de88f03266bd44.gif

:P

οχι spectre θά παραμείνω ios. Μέχρι του χρόνου που δε ξέρουμε αν θα χρειαστούμε f1 tv (μπορει να χει πουλησει ο αντ σε αλλο καναλι και να σωθουμε) η βασικη θεαση γινεται απο το pc απλώς σε κάποιους αγώνες χρειάζεται το κινητο οταν ειμαι εξω.Λυσε μου μια απορία εκανα διακοπη στο φ1 για να μη χρεωθω το επομενο μηνα ο λογαριασμος παραμενει για να το χρησιμοποιω στο φ1 site;;;; Αν παραμένει τα στοιχεία χρέωσης θα φαίνονται η έχουν διαγραφεί;;; θα ηθελα να τα διαγράψω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, johnmayson είπε

οχι spectre θά παραμείνω ios. Μέχρι του χρόνου που δε ξέρουμε αν θα χρειαστούμε f1 tv (μπορει να χει πουλησει ο αντ σε αλλο καναλι και να σωθουμε) η βασικη θεαση γινεται απο το pc απλώς σε κάποιους αγώνες χρειάζεται το κινητο οταν ειμαι εξω.Λυσε μου μια απορία εκανα διακοπη στο φ1 για να μη χρεωθω το επομενο μηνα ο λογαριασμος παραμενει για να το χρησιμοποιω στο φ1 site;;;; Αν παραμένει τα στοιχεία χρέωσης θα φαίνονται η έχουν διαγραφεί;;; θα ηθελα να τα διαγράψω.

Πλάκα έκανα φίλε μου. ;)

Ο λογ/σμός και τα στοιχεία παραμένουν. Δεν διαγράφονται. Δεν ξέρω αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τα διαγράψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...