specre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, johnmayson είπε Ωχ τη κατσαμε τη βαρκα το f1 tv μ βγαλε αναβαθμιση και θελει ios 16 εχω 15,8 και τωτα δε παιζει τη διεγραψα τωρα τι κανουμε;;; 4
papp0us Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Russeλαρος φοβερός, γκασλι δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε εκεί μιλάμε για θαύμα. Νόρις, το πρωτάθλημα το χάσαμε και ξεκινάτε δίπλα-δίπλα. Κανόνισε να πάρει την πρώτη στροφη κανονικά χωρίς να τον καβαλήσεις και περνάμε κρίση. Για το πρωτάθλημα κατασκευαστων μην ανησυχείς, τις ferrari τις αναλαμβάνω εγώ. Επαναλαμβάνω. ΔΕΝ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΣΤΡΟΦΉ.
johnmayson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, specre είπε οχι spectre θά παραμείνω ios. Μέχρι του χρόνου που δε ξέρουμε αν θα χρειαστούμε f1 tv (μπορει να χει πουλησει ο αντ σε αλλο καναλι και να σωθουμε) η βασικη θεαση γινεται απο το pc απλώς σε κάποιους αγώνες χρειάζεται το κινητο οταν ειμαι εξω.Λυσε μου μια απορία εκανα διακοπη στο φ1 για να μη χρεωθω το επομενο μηνα ο λογαριασμος παραμενει για να το χρησιμοποιω στο φ1 site;;;; Αν παραμένει τα στοιχεία χρέωσης θα φαίνονται η έχουν διαγραφεί;;; θα ηθελα να τα διαγράψω.
specre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, johnmayson είπε οχι spectre θά παραμείνω ios. Μέχρι του χρόνου που δε ξέρουμε αν θα χρειαστούμε f1 tv (μπορει να χει πουλησει ο αντ σε αλλο καναλι και να σωθουμε) η βασικη θεαση γινεται απο το pc απλώς σε κάποιους αγώνες χρειάζεται το κινητο οταν ειμαι εξω.Λυσε μου μια απορία εκανα διακοπη στο φ1 για να μη χρεωθω το επομενο μηνα ο λογαριασμος παραμενει για να το χρησιμοποιω στο φ1 site;;;; Αν παραμένει τα στοιχεία χρέωσης θα φαίνονται η έχουν διαγραφεί;;; θα ηθελα να τα διαγράψω. Πλάκα έκανα φίλε μου. Ο λογ/σμός και τα στοιχεία παραμένουν. Δεν διαγράφονται. Δεν ξέρω αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και να τα διαγράψουν.
johnmayson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δεν έχει ουτε επιλογή για διαγραφη λογαριασμου;;; τι κολπα ειναι αυτα;;;
Lotof Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Στη φυσική του θέση 😍 Ο GOAT που πάντα κάνει το κάτι παραπάνω απ ότι του δίνει το μονοθέσιο 🤣 3
avacan23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Από τα καλύτερα δοκιμαστικά που έχω δει… ξεκίνησαν q3 με Τσέκο και Στρος να αποκλείεται . Τι πιο σύνηθες.. κολαπιντο μεγάλο λαθος και άχρηστο το μονοθέσιο.. στο q2 τα αναμενόμενα με φερσταπεν μπροστά. Και μετά κόλαση.. τελειώνει το χρονόμετρο στο q3 και κάθε αυτοκίνητο έκανε πιο γρήγορο χρόνο. Τερματίζει ο Μονεγάσκοι λέω το πήρε . Έρχεται ο smooth operator και τον βάζει δεύτερο. Λες έκαναν το 1-2 . Έρχεται ο τρελό γάλος και κάνει τη σφήνα και μπαίνει 2! Και λες τι άλλο να γίνει… ο Γιώργος είναι πονηρός και τερματίζει πρώτος ενώ πριν λίγο είχε ξύσει τη ρόδα στο τοίχο… πολύ ωραία θα περάσουμε αύριο το πρωί
greenfan20 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, sattack είπε Μπράβο σε όλους τους τριτοτέταρτους Gasly, Tsunoda και Verstappen, που βάζουν μονοθέσια αναμεσα στη Ferrari και στη McLaren 😁 Spoiler 4
specre Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Πηγή: PIRELLI STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the Las Vegas Grand Prix? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 1
Stergios74 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δηλαδή ο Ράσελ δεν έχει ούτε ένα καινούργιο λάστιχο; Πιστεύω θα έχει κανένα "σαν καινούργιο".
johnmayson Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Tο μόνο που μένει να δούμε είναι που έχει κανονίσει η φια να δώσει των κατασκευαστών στη μακ η στη φερραρι;; Στη βραζιλία είχαμε μια θεατρική παράσταση που εμφανίστηκε ενα αμάξι της rb με νέο κινητήρα + κατι παράνομα πραγματάκια αεροδυναμικά (ειπαμε αγαπημενο παιδι εκανε τα στραβα ματια η φια) και φυσικα ο βερσταπεν ειχε ευκολο έργο αφου η μακ δε ενεπλάκη σε μάχη(τυχαιο γεγονος κ αυτό φυσικά). προφανώς ο βερσταπεν ειναι καλο οδηγος αλλα αν υπηρχε πραγματικη μάχη με lekler νομιζω θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα γενικώς. Ολο αυτό γίνεται διότι υπάρχει στόχευση απο φια. Αυτό πιστεύω εγώ γ αυτό και δε θα πανηγυρίσω αν πάρουμε των κατασκευαστών. 1
papp0us Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, johnmayson είπε . Ολο αυτό γίνεται διότι υπάρχει στόχευση απο φια. Αυτό πιστεύω εγώ γ αυτό και δε θα πανηγυρίσω αν πάρουμε των κατασκευαστών. Ας το πάρει η Mclaren και θα πανηγυρίσω εγώ και για τους δύο μας. 4
sattack Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Stergios74 είπε Δηλαδή ο Ράσελ δεν έχει ούτε ένα καινούργιο λάστιχο; Πιστεύω θα έχει κανένα "σαν καινούργιο". Ναι, το έγραψαν ότι κατα τη διάρκεια του Q ο Russell μπήκε και πάτησε λίγο τα Μ (πόσο? για 1-2 γυρους?) για να τα έχει καλύτερα προετοιμασμενα για τον αγώνα. Οι ΑΜ το κάνουν αυτό σε κάθε GP, αλλα εδώ φαίνεται το έκαναν και άλλοι. (Οι Merc: Rus σε Μ και Η, o Ηam σεH , οι μικρές RB H μόνο, και οι μεγάλες RB στα Μ μόνο) Σε πολλές πιστες κανανε αλλαγες στην άσφαλτο φέτος που αλλαξε την συμπεριφορα των ελαστικων απο τα προηγουμενα χρονια. Στο LV με τις εξτρα χαμηλές Θ φαίνεται ότι όλοι προσπαθούν ότι τρικ νομιζουν οτι θα τους δώσει κάποιο πλεονέκτημα. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από sattack 1
ekrepali Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Tωρα βλέπω Q1... πόσο τρόμπας είναι ο σκηνοθέτης... Ήταν έξω Κολαπιντο, Τσουνοντα, Λόσον κλπ σε γρήγορο γύρο και πέταξαν έξω τον Πέρες, κι αυτός μάς έδειχνε τον Στρολ; 🤨 Q2 φάγαμε τα τελευταία 2 λεπτά βλέποντας τον Ζου. Q3 άφαντος ο Gasly. Ίσως η χειρότερη σκηνοθεσία φέτος. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2024 από ekrepali
basilis_k6 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 απαραδεκτο παντως που ο τοιχος που χτυπησε αρχικα ο κολαπιντο ειναι τσιμεντο. τον εστειλε τελειως απεναντι. έπρεπε να εχουν 2-3 στρωσεις φελιζολ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις