Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Eμένα μια χαρά δουλεύει σε Firefox με Win7

Θα το ψάξω αλλα είναι δύσκολο για μένα επειδή μπαινω περιστασιακά και σπάνια στα win

Παντως ευχαριστώ 

• Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, basilis_k6 said:

δεν το εχω δοκιμάσει αυτο γιατι δεν εχω 7 πλεον αλλα στα 10 δεν δουλευει σιγουρα ο edge. για ΦΦ νομιζω το ειχα δοκιμασει στα 10 και δουλευε αλλα δεν ειμαι σιγουρος, θα το δω. 

Spoiler

4.jpg.0d9392923c2555a2843486103cfda7ce.jpg

Aθάνατα Windows7, θα τα κρατήσω τουλάχιστον μέχρι να ξαναπάρει πρωτάθλημα ο Αλόνσο. 😁

@NikosKallithea @basilis_k6 Eπίσης δε ξέρω αν παίζει ρόλο, έχω DirectX11 και απενεργοποιημένο το hardware acceleration. Το F1TV δε μου έπαιζε ούτε σε FF ούτε σε chrome... μόνο σε Οpera!

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλέπω ότι στο F1TV pro έχεις δικαίωμα να βλέπεις σε έως και 6 συσκευές. Μιας και λέω να μοιραστώ το έξοδο με τον αδερφό μου, μπορούμε να βλέπουμε και οι 2 έτσι; Ανεξάρτητα αν είμαστε σε διαφορετικές πόλεις, σωστά;

Επεξ/σία από liakjim
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, liakjim είπε

Βλέπω ότι στο F1TV pro έχεις δικαίωμα να βλέπεις σε έως και 6 συσκευές. Μιας και λέω να μοιραστώ το έξοδο με τον αδερφό μου, μπορούμε να βλέπουμε και οι 2 έτσι; Ανεξάρτητα αν είμαστε σε διαφορετικές πόλεις, σωστά;

Επίσημα όχι. Ανεπίσημα ναι.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, liakjim είπε

Στην πράξη;

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει. Από διάφορα σχόλια σε reddit (κυρίως), στην πράξη ισχύει (προς το παρόν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, sattack είπε

Και ο James Key που εφυγε/τον έφυγαν από τη McLaren και τον πήρε αμεσως στην Sauber ο Andreas Seidl που κι αυτος είχε φύγει από τη McLaren (παππού ακούς? 😅) δηλώνει τώρα έκπληκτος που καμμια άλλη ομάδα δεν το έκανε αυτό, γιατί στη McLaren είχαν δει λέει αμέσως ότι αυτή είναι η πιο καλή λύση για ταχύτητα (αρκεί να ξεπεράσεις τις τεχνικές δυσκολιες) και τωρα που πηγε στη Sauber θα κανουν κι εκει τα ιδια.

Για να δούμε πως θα πηγαινει η Sauber φέτος.

Οπως πηγαινε η πορτοκαλια ομαδα οταν οι δυο τους ηταν στο τιμονι της (Seidl,Key). Δηλαδη προς τα πίσω. 
Η σωστη αντιγραφη ειναι αυτη που κανανε οι ροζ μερσεντες νυν αστον μαρτιν η οποια θα σε παει βαρια 4η θεση. :P

Ερωτηση εχει φτιαχτει για φετος Fantasy League? 

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JLEE είπε

Καλή σεζόν να έχουμε με την Ferrari πρωταθλήτρια στο τέλος!!

Μην βάλεις ξυπνητήρι καλύτερα :D. Μην χαλάσει το όνειρο δηλαδή, όχι τίποτα άλλο.

Επεξ/σία από Jts
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα φετος να μεινω με τον ant1 plus αντι για f1tv αφου ηταν δωρεαν μεσω του προμο της ΔΕΗ αλλα ρε φιλε η εικονα ειναι απαραδεκτη. Ειναι δυνατον να ζητανε και λεφτα και να εχουν αυτην την αναλυση; Την βαζω διπλα διπλα με τα γνωστα πειρατικα stream και η εικονα ειναι ακριβως η ιδια. Τελειως απαραδεκτο αυτο το καναλι.

Κατ' αλλα καλη σεζον να εχουμε και ας ελπισουμε να μπορεσει καποιος να κοντραρει τους ταυρους φετος.

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...