Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

παει μερκ για reserve να κολλησει ενσημα. 

για ενσημα πειτε του να απευθυνθει στο αρμοδιο τμημα του μαρανελο .... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήρθε η ώρα να απαντήσουν οι πιλότοι στον Ben Sulayem, σχετικά με τα πρόστιμα για βρισιές.

Η Ένωση Οδηγών Grand Prix της F1 (GPDA (Grand Prix Drivers' Association) με πρόεδρο τον George Rassell (ο 2ος λόγος που τον αγαπάμε)), δημοσίευσε επιστολή προς τον πρόεδρο της FIA, Mohammed Ben Sulayem.

Υπάρχουν πολλά που με έχουν συγκινήσει σε αυτήν την επιστολή. Καταρχήν ότι το έκαναν.

Έψαξα αρκετά για την βρω αυτούσια, τα περισσότερα site έχουν αποσπάσματα. Ολόκληρη την βρήκα εκεί.

Εδώ θέλω να γράψω 2 σημεία που μου άρεσαν περισσότερο, από τα υπόλοιπα που μου άρεσαν πάρα πολύ.

"Προτρέπουμε τον Πρόεδρο της FIA, να λάβει υπόψη του τον τόνο και τη γλώσσα του, όταν μιλάει με τους οδηγούς μέλη μας, ή ακόμη και για αυτούς, είτε σε δημόσιο φόρουμ, είτε με άλλο τρόπο. Επιπλέον, τα μέλη μας είναι ενήλικες, δεν χρειάζεται να τους δίνονται οδηγίες μέσω των μέσων ενημέρωσης, για θέματα τόσο ασήμαντα όπως το να φοράς κοσμήματα και σώβρακα."

"Τα τελευταία τρία χρόνια, καλέσαμε τον Πρόεδρο της FIA, να μοιραστεί τις λεπτομέρειες και τη στρατηγική, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κατανέμονται τα οικονομικά πρόστιμα της FIA και πού δαπανώνται αυτά τα χρήματα."

Με απερίγραπτη αγωνία περιμένω τη συνέχεια.

• Like 4

1 ώρα πριν, ghostrider είπε

το 25 λογικα θα εχει εκλογες η FIA (ανα 4 χρονια). να δουμε αν θα μεινει στη θεση του ο προεδρος ... 

Θα μείνει γιατί κάνει κολλητιλικια με όσους έχουν δικαίωμα ψήφου, ειδικά με οσο μικρότερους οργανισμους σε μέγεθος, τόσο πιο εύκολα να τους κάνει χάρες και δώρα για να τον ψηφίζουν. Και αφού δεν έχει κανέναν ισχυρό και πλούσιο αντιπαλο που να θέλει να του πάει κόντρα για του φάει τη θέση, λογικά θα ξαναβγεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...