Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Κολαπίντο σίγουρα θα ένιωσε λίγο σαν Νέλσον Πικέ Τζούνιορ στη Σιγκαπούρη 😏

Δεν είναι απίθανο να του φύγει υπό τέτοιες συνθήκες, αλλά σε εκείνο το σημείο και με περιορισμένη ταχύτητα λόγω αυτοκινήτου ασφαλείας... και δεν βρίσκω και τα τιμ ρέιντιο με τη Γουίλιαμς από εκείνους τους γύρους μήπως προκύπτει κάτι.

Το σίγουρο είναι πως ήρθε πιο κοντά στη θέση του Πέρεζ για τη νέα σεζόν. 

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθες το βράδυ είδα τελικά τον αγώνα με ησυχία και χωρίς να γνωρίζω τίποτα. 

MAX τεράστιος σε άλλο level από τους υπόλοιπους και σε συνδυασμό με την βροχή μου έφερε στο μυαλό τον μέγιστο Άιρτον. Τέτοιο πρωτάθλημα θέλω για αυτόν και όχι σαν του 21 (το άξιζε και τότε όχι όμως με τον τρόπο που το πήρε). 

Μπράβο σε Οκόν (δεν του το είχα) και Γκασλί (του το έχω). 

Από τις "μεγάλες" ομάδες ο μόνος που για μένα στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων ήταν ο Ράσελ. Η περίπτωση του με μπερδεύει. Ώρες ώρες έχει στόφα πρωταθλητή και ώρες ώρες απλά είναι ένας από τους πολλούς καλούς. 

Οι δηλώσεις του Νόρις για τύχη (ναι ήταν άτυχος σε κάποιο βαθμό) και ταλέντο απλά ήταν γελοίες. 

Μια εικόνα χίλιες λέξεις 😮

image.png.b8914c23393e5d56c86c622c45ba0966.png

• Like 3

Ο Μαξ τους σιώπησε όλους τους επικριτές του με το GP Βραζιλίας 2024, αλλά είναι ο ίδιος και η συμπεριφορά του σε άλλες περιπτώσεις που τους έχει πολλαπλασιάσει.

Πάντως μια Williams που διαλύεται στον τοίχο είναι που "του εδωσε" το πρωτάθλημα το 2021. 
Και μια Williams που διαλύεται στον τοίχο είναι που "του δίνει" το πρωτάθλημα το 2024. 

• Like 1
  • Haha 3

15 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ομολογώ ότι γέλασα. Μου είχε διαφύγει στη ροή του αγώνα (δεν ξέρω και αν το έδειξαν καν)

charles-leclerc-asking-about-fl-in-brazil-gp-2024-and-his-v0-4gnml384kxyd1.webp.f6dc52079b57c013981dcad83647b8f1.webp

Αυτό όντως ειπώθηκε ή είναι σπαμ; Δεν το πρόσεξα μέσα στον αγώνα.

Τζάμπα γράφουνε ολόκληρα άρθρα και ολόκληρα κατεβατά ενώ μπορούσαν να το πουν με τρεις λέξεις.

Στις 3/11/2024 στις 10:45 ΜΜ, sattack είπε

Μαθηματικά το παίρνει στο Las Vegas αν τερματίσει μέχρι 2 βαθμούς πίσω από τον Lando. Αλλιώς στο Qatar. 

• Like 1

Αυτο οντως ηταν οδηγηση για να παρει το πρωταθλημα και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
Οχι τα καρακγιοζηλικια που εκανε στους προηγουμενους αγωνες που οδηγουσε με την λογικη εαν εγω δεν ειμαι πιο γρηγορος θα συγκρουστουμε ειτε να σε πεταξω εξω ειτε να βγουμε και οι δυο, και μερικοι βλεπαν τις δυο ροδες μεσα για δικαιολογιες.

Επεξ/σία από safridia
  • Like 1

Bottas and Zhou to leave Kick Sauber as team confirm decision to part ways
https://www.formula1.com/en/latest/article/breaking-bottas-and-zhou-to-leave-kick-sauber-as-team-confirm-decision-to.48sfYvJNkLAss3ffs9Ow0J

Επεξ/σία από Cygnus
  • Like 2

• Moderators
2 ώρες πριν, safridia είπε

Αυτο οντως ηταν οδηγηση για να παρει το πρωταθλημα και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
Οχι τα καρακγιοζηλικια που εκανε στους προηγουμενους αγωνες που οδηγουσε με την λογικη εαν εγω δεν ειμαι πιο γρηγορος θα συγκρουστουμε ειτε να σε πεταξω εξω ειτε να βγουμε και οι δυο, και μερικοι βλεπαν τις δυο ροδες μεσα για δικαιολογιες.

Ηξερε πολυ καλα τι εκανε και πριν. Ναι ηταν κωλοπαιδο αλλα ο στοχος του ηταν να κοψει βαθμους απο το Νορις και τον πετυχε. Μπορει να το θεωρουμε καραγκιοζηλικια αλλα στο τελος της μερας θα το σηκωσει 

• Like 3

31 λεπτά πριν, Cygnus είπε

Γνωστό ήταν αυτό απλά έγινε και επίσημο. Υπάρχουν και φήμες (που τις πιστεύω) ότι η Sauber (Audi) επίτηδες τερμάτισε τελευταία ώστε να έχει περισσότερο χρόνο στο wind tunnel

29 minutes ago, Nabuko said:

Γνωστό ήταν αυτό απλά έγινε και επίσημο. Υπάρχουν και φήμες (που τις πιστεύω) ότι η Sauber (Audi) επίτηδες τερμάτισε τελευταία ώστε να έχει περισσότερο χρόνο στο wind tunnel

Δεν έχω καταλάβει τι παίζει με τα wind tunnels. Κάθε ομάδα δεν έχει το δικό της; Ελέγχεται ο χρόνος που το χρησιμοποιεί; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...