Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, haHa είπε

Πρόθεση βλεπουν αυτοι που εθελοτυφλουν και αγνοουν ποσους βαθμους κερδισε ο Μαξ στο Austin που δεν τιμωρηθηκε απο τους αγωνοδικες. 

Οπως σωστα λεει και ο φιλος cinemusic, το red flag δεν βγαίνει στα 2sec αππ εμα τρακαρισμα συνήθως. 

Εμένα προσωπικά μην με "τσουβαλιάζεις" για το Austin κλπ. Ούτε ξέρω τί γράψατε εδώ μέσα για εκείνες τις ποινές 20 δευτερολέπτων, που ήρθαν αργότερα και καθυστερημένα (?) στο Μεξικό . Εγώ τον περίεργο συγχρονισμό στην κόκκινη σημαία, σήμερα, και για το εξίσου περίεργο VSC (το οποίο έγινε αντικείμενο συζήτησης σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία του ειδικού αυτού χώρου κι όχι απλά εδώ στο insomnia), σχολίασα.

Επεξ/σία από Gulik
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι κρίσιμο το σε ποιο sector ήταν νομίζω γιατί η κίτρινη σημαία είναι σε όλο το sector αν δεν κάνω λάθος. Τουλάχιστον έτσι τις βγάζει το γράφημα της πίστας επάνω δεξιά συνήθως όταν τις δείχνει. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό με τις κίτρινες αν είναι λάθος ας με διορθώσει κάποιος αγνοώ τον κανονισμό.

Μα έγραψα ότι ο Bottas και δεν ξέρω ποιός ακόμη, τον έβαλαν από κατω, τον έριξαν ακόμη πιο κάτω, μην αφήνοντας τον ίδιο να ολοκληρώσει τον δικό του γύρο. Αυτό από μόνο του έδειξε πρόθεση, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Να γράψουμε το αντίθετο;

Ούτε σταγόνα βροχής δεν ρίχνει αλλά λέει αναμένεται βροχή λίγο αργότερα. Θα γίνει ανακάτεμα καλό μέχρι το τέλος.😁

1 ώρα πριν, greg4 είπε

Μερικοί από εμας βλέπουμε f1 για την ταχύτητα και ένα σχετικά καθαρό άθλημα που δεν επηρεάζετε τόσο από διαιτητικές αποφάσεις. Αλλά...

• Το 2021 είδαμε ένα τραγέλαφο υπέρ Μαξ.
  • Στο Όστιν είδαμε 2χ10s πέναλτι ενώ συνήθως αυτά βγαίνουν 5s

To 2021 ειδαμε αρκετα τραγελαφικα "σφυριγματα" των αγωνοδικων υπερ Μαξ, οχι μονο ενα.
Στο Μεξικο ειδαμε 20sec αστειο πεναλτι για τον Φερσταπα, ενω η σωστη ποινη θα ηταν απευθειας μαυρη σημαια στο δευτερο περιστατικο.

Επεξ/σία από tommy^

21-BR24-Strategies%205

Brazil%202024%20Race%20Pace%20Lap

Brazil%202024%20Pit%20Lane%20Loss%20Time

Πηγή: PIRELLI STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the Sao Paulo Grand Prix? image.png.c9a6011039db5eff1c327f774852a1c0.png

* Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. *

Δεν ξέρω πως το βγάλανε το γράφημα. Σκέφτηκα να μην το βάλω, αλλά εδώ γεμίσατε σελίδες και σελίδες με τον Max/Norris/Herbert κτλ. Οπότε δεν τη γλυτώσατε. :P

• Like 3

8 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Δεν ξέρω σε ποιο sector ήταν τα αναψυκτικά όταν έσκασαν οι διπλές κίτρινες. Στο sky επιμένουν και το είπαν και μετά ότι τους πρόλαβαν οι σημαίες. Δεν έχω ιδία άποψη για το θέμα. Ας δουν όπως και να έχει και την άλλη πλευρά του νομίσματος πάντως. Κακό δεν θα τους κάνει.

Ισως εχουν δικιο. Σε αυτο το σημειο ειναι ηδη υπο καθεστως κίτρινης σημαιας και ο Φερσταπεν δεν νομιζω πως εχει ολοκληρωση το πρωτο sector

Screenshot2024-11-03171318.png.03284300719d3bf738ffe3166580e066.png

Screenshot 2024-11-03 171643.png

3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αντ1 κολλαει γαματα?

Ναι αλλα ξεκολλησε τωρα ευτυχως...
Καλο αγωνα να εχουμε. 

Βλεπω Μαξ νικητη. :ph34r:

• Like 1

1 λεπτό πριν, haHa είπε

Lawson και Tsunoda αν βρεξει αρκετα, παιζουν για νικη. 

Εννοείς αν πετάξουν όλους τους υπόλοιπους έξω; Μπορεί…

• Haha 1

Ο Μαξ είναι πολύ τυχερός, σε έναν κανονικό αγώνα θα έβγαινε 7-8 και ο Νόρις εύκολα πρώτος. Τώρα με τη βροχή μπορεί να πάει 2-3 άνετα ακόμα και πρώτος 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...