idefixius Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:41 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Thresh είπε Πάντως έχει σοβαρό θέμα ο ΑΝΤ1+ με Cosmote εδώ και λίγους μήνες. Κάθε τρεις και λίγο πτώση ανάλυσης ή και buffering. Στην ίδια συσκευή με Nova ή Voda δεν έχει θέματα... ισχύει αλλά μόνο για το boxάκι της cosmoteTV. Oπότε το βλέπω στον υπολογιστή για να μην έχω θέματα Επεξ/σία Κυριακή στις 12:43 μμ από idefixius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 12:45 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:45 μμ 4 minutes ago, idefixius said: ισχύει οπότε το βλέπω στον υπολογιστή για να μην έχω θέματα Είτε από browser desktop/laptop είτε από Tv είτε από κινητό τα ίδια χάλια με Cosmote (Ftth) κι όχι μόνο στο σπίτι μου προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:47 μμ Επιβεβαιώνω για cosmote ότι και από υπολογιστή με browser κάνει τρελό buffering ή ρίχνει ανάλυση κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν είναι από την γραμμή. Δεν γίνεται μια 100άρα να μην μπορεί να σηκώσει 1080p cosmote. Κάτι άλλο συμβαίνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 12:49 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:49 μμ 5 minutes ago, dimoskoutr said: Επιβεβαιώνω για cosmote ότι και από υπολογιστή με browser κάνει τρελό buffering ή ρίχνει ανάλυση κάθε λίγο και λιγάκι. Δεν είναι από την γραμμή. Δεν γίνεται μια 100άρα να μην μπορεί να σηκώσει 1080p cosmote. Κάτι άλλο συμβαίνει. Κι επιβεβαιωμένα αν παίξει πχ hotspot κινητού με Nova/Voda ξαφνικά όλα μια χαρά. Όλα αυτά άρχισαν μέσα στο καλοκαίρι, πιο πριν δεν είχα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Ρασελ τι εκανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:50 μμ Το ίδιο και εγώ με cosmote εδώ και μήνες. Με ρούτερ Vodafone κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ εγώ πάντως βλέπω μέσω cosmote αυτήν τη στιγμή κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα με wifi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:53 μμ 2 minutes ago, Witcher1st said: Το ίδιο και εγώ με cosmote εδώ και μήνες. Με ρούτερ Vodafone κανένα θέμα. Δεν είναι θέμα router. Just now, idefixius said: εγώ πάντως βλέπω μέσω cosmote αυτήν τη στιγμή κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα και μάλιστα με wifi Έχει κάμποση ώρα να κάνει κάτι ναι, το απόγευμα να δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. Κυριακή στις 12:54 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:54 μμ Κάτσε λίγο ρε φιλε, να μπω και γω στην Κηφισιας, στις δουλειες μας θελουμε να παμε. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:57 μμ Φτηνα τη γλιτωσε ο Norris. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idefixius Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 12:59 μμ Ω ρε τι πήγε να πάθει ο κακομοίρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greg4 Δημοσ. Κυριακή στις 01:00 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:00 μμ Οριακά πέρασε ο Norris... Πρώτος ο Max με 2,4s μπροστά.. Και πέρασαν σχεδόν ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. Κυριακή στις 01:02 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:02 μμ O Xamilton πάλευε πάντως πολύ με το αμάξι. Στο μεσαίο τμήμα πήγε 3-4 φορές με ανάποδο, δεν βρήκε ποτέ πρόσφυση και την πάτησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:03 μμ Μαξ μάγε της βροχής!!! Ο Χαμ τι έπαθε; Γεράματα ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:08 μμ Piastri Intermediate; Έχει παίξει κάποιος στην ομάδα κοκκινη σημαία στο Q2; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα