Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Οπότε ερχόμαστε σε αυτό που είπα πριν. Aφού δεν πρόκειται να ξανατρέξουν με βροχή ας καταργήσουν τα wet και ας τα δίνουν στις ομάδες σε S-M-H-I

Γιατί μερικοί ξεχνάτε τόσο εύκολα;

https://youtu.be/nA4a_MbiN6U

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Γιατί μερικοί ξεχνάτε τόσο εύκολα;

https://youtu.be/nA4a_MbiN6U

Ναι τι? με I έτρεξαν πολλοί στον Καναδά. Για full wet tire αγώνα μιλάω εγώ

6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ναι τι? με I έτρεξαν πολλοί στον Καναδά. Για full wet tire αγώνα μιλάω εγώ

Υπάρχουν συνθήκες όπου τα wets είναι πιο γρήγορα από τα inters. Οπότε και τρέχουν με βροχή και βάζουν και wets. Συνεπώς η επιχειρηματολογία σου για τη μη χρησιμότητα των wets και ότι δεν τρέχουν και καλά με βροχή καταρρίφθηκε.

Καληνύχτα.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Συνεπώς η επιχειρηματολογία σου για τη μη χρησιμότητα των wets και ότι δεν τρέχουν και καλά με βροχή καταρρίφθηκε.

Οκ

3 λεπτά πριν, liakjim είπε

Καληνύχτα.

Επίσης

• Like 1

Ασχολείστε άσκοπα. Το λένε καθαρά γιατί το αναβάλανε:

"Following the conditions in São Paulo today the decision was taken not to proceed with Qualifying due to poor visibility, standing water on the track and fading light."

Οι δύο από τις τρεις αιτιολογίες είναι για την ορατότητα και η μία για το στάσιμο νερό. Ο καιρός ήταν πολύ σκοτεινός πριν "χαθεί" το φως του ηλίου. Δεν θα έβλεπαν χωρίς το σπρέι από τα ελαστικά, πόσο μάλλον με αυτό. Το στάσιμο νερό θα έκανε βάρκες τα μονοθέσια έτσι κι αλλιώς, με όποιο ελαστικό και να τους έδιναν (ακόμα και από τρακτέρ :P ). 

Ναι ξέρω, πληρώνονται για να τρέχουν και μάλιστα με ποσά που ούτε στον ύπνο μας δεν βλέπουμε εμείς. Αλλά τι θα βλέπαμε; Συγκρουόμενα; Βαρκούλες; Τι; 

Μη ξεχνάμε και το θλιβερό δυστύχημα του Jules Bianchi στη Suzuka το 2014, που μάλιστα ήταν υπό καθεστώς SC:

https://www.youtube.com/watch?v=0KkMbUDlYVM

Συγγνώμη αλλά όσο και να θέλω να δω αγώνα, να δω προσπεράσματα, "συγκρούσεις" κλπ, δεν θέλω να δώ ξανά να χάνει τη ζωή του κάποιος. Δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό. Ξέρω ήδη κάποιοι θα σκεφτείτε διάφορα και θα απαντήσετε ανάλογα. Μην το κάνετε. Απλά είναι άσκοπο να τρέχουν υπό τέτοιες συνθήκες. 

Αααα και ο κοτσίδας τρόλαρε τον Ντομενικάλι. :P

Επεξ/σία από specre
  • Like 7

57 λεπτά πριν, liakjim είπε

Υπάρχουν συνθήκες όπου τα wets είναι πιο γρήγορα από τα inters. Οπότε και τρέχουν με βροχή και βάζουν και wets. Συνεπώς η επιχειρηματολογία σου για τη μη χρησιμότητα των wets και ότι δεν τρέχουν και καλά με βροχή καταρρίφθηκε.

Καληνύχτα.

η χας ειναι ομαδα που ξεκιναει απο πισω και παιζει/ρισκαρει. ουσιαστικα κερδιζει θεσεις και μετα κανει ενα πιτ και τις ξαναχανει γιατι πρεπει να βαλει ιντερ. πονταρει στο οτι θα βγει ενα sc και θα ειναι ετοιμη πιστα για στεγνο οποτε θα μπουνε ολοι και θα κρατησει τη θεση. ακομη και ολα σωστα να κατσουν και να παιρνει 2 δευτερολεπτα στο γυρο, με ενα τυπικο 20 σεκ πιτ στοπ θα πρεπει πιστα να ειναι σταθερα 2 σεκ ταχυτερη επι 10+ γυρους. δεν συμβαινει αυτο ομως  εφοσον σταματησει η βροχη ή ψιχαλιζει γιατι την καθαριζουν τα αμαξια και τα ιντερ ειναι πιο γρηγορα. αν εχεις κανονικη βροχη και θες οντως τα extreme και ειναι οντως πιο γρηγορα επι αρκετους γυρους για να κερδισεις ενα ολοκληρο πιτ στοπ τοτε θα βγει κοκκινη σημαια λογω ορατοτητας. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...