Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, johnmayson είπε

Δ εχω καταλάβει εχουν τους ιδιους εκφωνητές η διαφορετικους live με interrna;;; Α δε το γνωριζα οτι ηταν απο skyports. To οποιο κανει τη μεταδοση του International η προσθετει στο καναλι του και κατι αλλο;;;

Στο international έχει τους εκφωνητές από το Skysports. Στο F1 Live συνήθως είναι ο Palmer, Coulthard και έχει έξτρα αναλύσεις που δεν δείχνει στο international.

Η αναμετάδοση (Video) είναι η ίδια. Απλά "από πάνω" μιλάνε άλλοι. Και οι έξτρα αναλύσεις είναι σε 2ο παράθυρο ταυτόχρονα με τον αγώνα.

Επεξ/σία από specre
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο παλμερ ποιος ειναι;; πριν το αγώνα και μετά στη εκμπομπη ποιους εχει;;; του skysports;;μετα τη μεταδοση του αγωνα international και live συνεχιζουν με μια ροη η εχουν διαφορετικο;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

F1 Live:

Alex Jacques
David Coulthard
James Hinchcliffe
Will Buxton
Jolyon Palmer
Lawrence Barretto
Sam Collins
Rosanna Tennant

F1 International:

David Croft
Martin Brundle
Karun Chandhok
Anthony Davidson
Natalie Pinkham
Rachel Brookes
Jenson Button
Damon Hill
Nico Rosberg

https://support.formula1.com/s/article/2023-F1-TV-Commentary?language=en_US

Ο αγώνας είναι ο ίδιος. Στο skysports βάζουν και διαφημίσεις (στα practice & qualli), οπότε στο international θα παρατηρήσεις κενό στον ήχο και μετά επανάληψη κάποιων συνομιλιών μέχρι να το φέρουν στα ίσα πάλι.

Στο F1 Live δεν έχει τέτοιο θέμα, (εκεί που υπάρχει το κενό στην ομιλία του international) θα βλέπεις στο αριστερά μισό της TV τον αγώνα και στο δεξί μισό τις έξτρα αναλύσεις και ρεπορτάζ που κάνουν.

"Jolyon Carlyle Palmer (born 20 January 1991) is a British former racing driver, broadcaster and journalist, who competed in Formula One from 2016 to 2017. Since retiring from racing, Palmer has been a pundit for the BBC, Channel 4 and F1TV."

https://en.wikipedia.org/wiki/Jolyon_Palmer

https://www.jolyonpalmer.com/

Επεξ/σία από specre
  • Like 1

Το θεμα ειναι οτι τ αγγλικα μου δε ειναι αρκετα καλα και θα χανω πολλα πραγματα. αλλα  να χανω τους μισους αγωνες και να περιμενω τη μεταδοση απο το αντ1 τη μαγνητοσκοπημενη ειναι προβλημα και αυτο.

Τα πιο πολλά θα τα καταλαβαίνεις. Εξάλλου προτιμάς να ακούς Πουρναράκη με τα "εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η φόρμουλα 1" και δεν θυμάμαι τώρα όλα τα άλλα που λέει; Εμένα δεν μου λείπουν αυτά. Αλλά τώρα δεν λέει να κάνεις συνδρομή στο F1 TV. Περίμενε για του χρόνου.

• Haha 2

3 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ralf Schumacher: Ο Lewis Hamilton είναι “έτη φωτός” πίσω από τον Michael 

"Κατά την άποψή μου ο Hamilton δεν μπορεί ποτέ να πλησιάσει τον Michael. Θα είναι πάντα έτη φωτός μακριά. Στη Formula 1 είναι στο χέρι της ομάδας να προσφέρει το μονοθέσιο για να κερδίσει ένα Grand PRix. Όλοι πιστεύαμε ότι ο Lewis μπορούσε να περπατήσει στο νερό και αντ’ αυτού δεν το έκανε.

Οι άνθρωποι με ρωτούν συνεχώς αν ο Lewis είναι ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών τώρα που έχει σπάσει πολλά από τα ρεκόρ του αδερφού μου. Κατά τη γνώμη μου, ο Hamilton είναι σίγουρα ο πιο δυνατός της εποχής του. Αλλά είναι δύσκολο να τον συγκρίνεις με τον Michael.

Εκτός από το μεγάλο του ταλέντο, ο Hamilton μπόρεσε επίσης να βασιστεί σε ένα εξαιρετικό τεχνικό πακέτο στη Mercedes. Για τον αδερφό μου δεν ήταν πάντα έτσι"

είπε ο Ralf Schumacher που θεωρεί τον Max Verstappen καλύτερο πιλότο από τον Hamilton.

"Ο Max είναι πιο ταλαντούχος από τον Lewis. Αυτό τον τοποθετεί σε μια διαφορετική κατηγορία. Ο Michael ήταν ένας από τους οδηγούς που έκαναν τη διαφορά, όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα με Verstappen."

Εδώ να θυμίσουμε στον φίλτατο Ραλφ ότι ο Χαμ στην πρώτη του χρονιά στην F1 (επαναλαμβάνω πρώτη του χρονιά) τερμάτισε οριακά λόγω νικών 2ος στο πρωτάθλημα, μπροστά από τον τεράστιο Νάντο, ο οποίος είχε τσαγιασει τον αδερφό του 2 χρονιές.

Δεν ξέρω αν είναι καλύτερος ο Μαξ, ο Χαμ ή ο Σουμι, αλλά σίγουρα οι δηλώσεις του Ραλφ είναι επιπόλαιες. 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, specre είπε

Τα πιο πολλά θα τα καταλαβαίνεις. Εξάλλου προτιμάς να ακούς Πουρναράκη με τα "εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η φόρμουλα 1" και δεν θυμάμαι τώρα όλα τα άλλα που λέει; Εμένα δεν μου λείπουν αυτά. Αλλά τώρα δεν λέει να κάνεις συνδρομή στο F1 TV. Περίμενε για του χρόνου.

καλα για δοκιμη σκεφτομαι το ενα μηνα αλλα το προβλημα ειναι οτι 7 ωρα δε θα το δω βραζιλια που εχει live kai o ant1 το χει 11 ο επομενος αγωνας ειναι 8 το πρωι ουτε αυτο θα το δω live αλλα ψιλοσκεφτομαι να βαλω το f1 για να δω πως ειναι δε ξερω δ εχω αποφασισει ακομη. Σε περιπτωση που βαλω το 1 μηνα τελειωνει στο 1 μηνα η πρεπει να κανω ακυρωση για να μη συνεχισει για 2 μηνα;;

Επεξ/σία από johnmayson

45 λεπτά πριν, johnmayson είπε

καλα για δοκιμη σκεφτομαι το ενα μηνα αλλα το προβλημα ειναι οτι 7 ωρα δε θα το δω βραζιλια που εχει live kai o ant1 το χει 11 ο επομενος αγωνας ειναι 8 το πρωι ουτε αυτο θα το δω live αλλα ψιλοσκεφτομαι να βαλω το f1 για να δω πως ειναι δε ξερω δ εχω αποφασισει ακομη. Σε περιπτωση που βαλω το 1 μηνα τελειωνει στο 1 μηνα η πρεπει να κανω ακυρωση για να μη συνεχισει για 2 μηνα;;

Οπωσδήποτε ακύρωση συνδρομής, αλλιως θα χρεωθεις ένα "νεκρό" μήνα Δεκέμβριο. 

9 hours ago, johnmayson said:

Το θεμα ειναι οτι τ αγγλικα μου δε ειναι αρκετα καλα και θα χανω πολλα πραγματα. αλλα  να χανω τους μισους αγωνες και να περιμενω τη μεταδοση απο το αντ1 τη μαγνητοσκοπημενη ειναι προβλημα και αυτο.

Γιατί όταν ακούς Πουρ να μιλάει Ελληνικά καταλαβαίνεις κάτι; Τα μισά που λέει είναι δικές του φιλοσοφίες.
Βάλε F1 και μπορεί να μάθεις και λίγα αγγλικά ακούγοντας.

• Like 1
  • Haha 1

11 hours ago, mandos said:

F1 live εδώ, δεν τρελαίνομαι για τη μετάδοση του Hinchclife, ενώ μου αρέσει ο Coulthard, αλλά όχι ότι χάλασε και ο κόσμος.

Προφανώς και παρακαλάμε να το πάρει η ΕΡΤ

Όσοι είχαμε δει ΕΡΤ πριν 20+ χρόνια, και μετά ζήσαμε το φιάσκο alpha/Σκάι και ξανά ΕΡΤ και πάλι φιάσκο δεν νομίζω ότι τη βρίσαμε ποτέ. Εμένα μου άρεσαν οι μεταδόσεις τους, με τα λάθη τους, αλλά μήπως ο Πουρναρακης κάνει λιγότερα;

Ελα εδω σε εχω😛

rsz_ert2.jpeg

• Like 4
  • Haha 5

1. Το Υπουργείο δικαιοσύνης των ΗΠΑ ξεκίνησε έρευνα για τον αποκλεισμό της GM (Αντρέτι) από την F1. Το σχετικό άρθρο εδώ

2. Η Mercedes προσλαμβάνει fashion manager για τους Ράσελ και Αντονέλι. Μάλλον ψάχνουν να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Χάμιλτον 😂 Το σχετικό άρθρο εδώ

3. Η Red Bull μπορεί να πληρώσει μέχρι και 20 εκατομμύρια δολάρια για να υπογράψει τον Colapinto. Το σχετικό άρθρο εδώ

4. Ο Lewis Hamilton θα είναι αυτός που θα οδηγήσει τη McLaren του Senna στο Σάο Πάολο. Το σχετικό άρθρο εδώ

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1

2 ώρες πριν, ASFE είπε

Ελα εδω σε εχω😛

rsz_ert2.jpeg

Ωχ ωχ... Πες μου ότι έχεις και τον γερακο που ήταν πριν από αυτους!

Δε θυμάμαι καθόλου ονόματα, ενώ όλοι θυμόμαστε Πουρναρακη Σεϊτανιδη... Άδικη ζωη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...