Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 07:58 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:58 μμ Ralf Schumacher: Ο Lewis Hamilton είναι “έτη φωτός” πίσω από τον Michael "Κατά την άποψή μου ο Hamilton δεν μπορεί ποτέ να πλησιάσει τον Michael. Θα είναι πάντα έτη φωτός μακριά. Στη Formula 1 είναι στο χέρι της ομάδας να προσφέρει το μονοθέσιο για να κερδίσει ένα Grand PRix. Όλοι πιστεύαμε ότι ο Lewis μπορούσε να περπατήσει στο νερό και αντ’ αυτού δεν το έκανε. Οι άνθρωποι με ρωτούν συνεχώς αν ο Lewis είναι ο καλύτερος οδηγός όλων των εποχών τώρα που έχει σπάσει πολλά από τα ρεκόρ του αδερφού μου. Κατά τη γνώμη μου, ο Hamilton είναι σίγουρα ο πιο δυνατός της εποχής του. Αλλά είναι δύσκολο να τον συγκρίνεις με τον Michael. Εκτός από το μεγάλο του ταλέντο, ο Hamilton μπόρεσε επίσης να βασιστεί σε ένα εξαιρετικό τεχνικό πακέτο στη Mercedes. Για τον αδερφό μου δεν ήταν πάντα έτσι" είπε ο Ralf Schumacher που θεωρεί τον Max Verstappen καλύτερο πιλότο από τον Hamilton. "Ο Max είναι πιο ταλαντούχος από τον Lewis. Αυτό τον τοποθετεί σε μια διαφορετική κατηγορία. Ο Michael ήταν ένας από τους οδηγούς που έκαναν τη διαφορά, όπως ακριβώς συμβαίνει τώρα με Verstappen." 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:40 μμ 1 ώρα πριν, avacan23 είπε Ποιος να ναι άραγε? Ο Κολαπιντο 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 08:45 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:45 μμ Το θεμα ειναι οτι τωρα το θυμηθηκαν οι οδηγοι να πουν οτι δε ειναι σωστοι οι κανονες επρεπε να εχουν αλλαξει 5μηνες πριν τουλαχιστον τωρα ειναι αργα και λαθος τους που τον ανεκτηκαν το καλοπαιδο που εβλεπαν τι εκανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:46 μμ Mετάφραση από το γαλλικό Autohebdo Volkswagen to close three factories in Germany: a new threat to the Audi F1 project? F1 spending: stop or continue? In the midst of all this, of course, the relevance of the Audi F1 project seems very strange. With the economic situation of the Volkswagen group having deteriorated over the last two years, the arrival of the brand with the rings in Formula 1 is once again weakened. Audi has nevertheless done everything to ensure its arrival in 2026, in particular with the 100% acquisition of the Sauber group at the beginning of the year . Since the announcement in 2022, millions – if not billions – of euros have been invested in the construction of new buildings in Neuburg-on-the-Donau and in the recruitment of several hundred people to develop the 2026 engine. Expenses already incurred, already spent, which place Audi and the Volkswagen group in a complex situation and in a terrible dilemma. Should the project continue, assume the colossal sums already invested (and which still have to be invested) in a context of unprecedented budgetary rigor on a group scale, to the detriment of thousands of jobs at VAG? Or should the tap be turned off as quickly as possible, "sold" the project to save what can be saved with a few million at stake - which obviously will not reimburse everything that has already been committed since 2022 - and try to reduce as much as possible the scale of the social plan that is being prepared in Germany? Of course, Volkswagen could use the popularity of Formula 1 as a huge advertising spot and as a last (desperate?) attempt to revive its global sales, especially in Asia. The group had notably bet heavily on the Chinese market, but the strategy turned into a fiasco. Far from us the desire to revive unfounded rumors, we could then say to ourselves that a Guanyu Zhou could be the best advertisement for Audi and the Volkswagen group in order to give themselves a last chance on the Chinese market, the driver from Shanghai - the first and only Chinese driver in Formula 1 - enjoying incredible popularity in the Middle Kingdom. A reflection which could notably explain why Audi is taking so long to choose its second driver for 2025 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 09:20 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:20 μμ Oσοι βλέπετε από τό f1tv βλέπετε το international η το f1 live μεταδοση;;; Του χρόνου ειναι τελευταία χρονιά που έχει ο αντ1 λέτε να τα δώσει πουθενα αλλου και να σωθούμε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ Moderators Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ 4 λεπτά πριν, johnmayson είπε Του χρόνου ειναι τελευταία χρονιά που έχει ο αντ1 λέτε να τα δώσει πουθενα αλλου και να σωθούμε;; Καλά να είμαστε μέχρι τότε και βλέπουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:25 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, johnmayson είπε Oσοι βλέπετε από τό f1tv βλέπετε το international η το f1 live μεταδοση;;; Του χρόνου ειναι τελευταία χρονιά που έχει ο αντ1 λέτε να τα δώσει πουθενα αλλου και να σωθούμε;; Από πέρυσι έβλεπα το international (με εκφωνητές από το Skysports). Τους τελευταίους αγώνες μετά τη "διακοπή" του ενός μηνός, τους είδα στο F1 Live. Μου αρέσει περισσότερο το F1 Live, διότι έχουν έξτρα αναλύσεις και ρεπορτάζ σε 2ο παράθυρο, κακώς δεν το είχα βάλει από την αρχή. Μακάρι να γυρίσει στην ΕΡΤ μπας και γλιτώσουμε κανένα ευρώ. Επεξ/σία Τρίτη στις 09:26 μμ από specre 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:26 μμ 4 λεπτά πριν, johnmayson είπε Oσοι βλέπετε από τό f1tv βλέπετε το international η το f1 live μεταδοση;;; Του χρόνου ειναι τελευταία χρονιά που έχει ο αντ1 λέτε να τα δώσει πουθενα αλλου και να σωθούμε;; Να παρακαλάμε να τα πάρει η ΕΡΤ. Το παραπάνω σχόλιο μου είναι σοβαρό χωρίς ίχνος ειρωνείας 😋 7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Εμενα αρχιζει και με εκνευριζει ο Κροφτυ ο Καρουν κλπ....Μονο για τον Μπραντλ το βλεπω που και αυτος που και που ξεχνιεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ (επεξεργασμένο) Που φτάσαμε.... να παρακαλάμε να τα πάρει πάλι η ΕΡΤ, που την "σκυλοβρίζαμε"! Πάθαμε και μάθαμε! ΑΝΤ1 & Πουρν power!!! Επεξ/σία Τρίτη στις 09:30 μμ από specre 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:29 μμ F1 live εδώ, δεν τρελαίνομαι για τη μετάδοση του Hinchclife, ενώ μου αρέσει ο Coulthard, αλλά όχι ότι χάλασε και ο κόσμος. Προφανώς και παρακαλάμε να το πάρει η ΕΡΤ 1 λεπτό πριν, specre είπε Που φτάσαμε.... να παρακαλάμε να τα πάρει πάλι η ΕΡΤ, που την "σκυλοβρίζαμε"! Πάθαμε και μάθαμε! Όσοι είχαμε δει ΕΡΤ πριν 20+ χρόνια, και μετά ζήσαμε το φιάσκο alpha/Σκάι και ξανά ΕΡΤ και πάλι φιάσκο δεν νομίζω ότι τη βρίσαμε ποτέ. Εμένα μου άρεσαν οι μεταδόσεις τους, με τα λάθη τους, αλλά μήπως ο Πουρναρακης κάνει λιγότερα; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. Τρίτη στις 09:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:34 μμ Μια χαρα ήμασταν με την ΕΡΤ. Οταν ειχα διαβασει οτι δεν το εχει ημουν σιγουρος οτι θα πηγαινα σε συνδρομή F1tv. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 09:34 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:34 μμ Σας λείπει η ΕΡΤ εεεε;😂 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 μμ Γιατι μωρε ;. Τι ειχε η Ποπη και σας πείραζε; Άλλωστε σε ποιον δεν αρέσει το κεικ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. Τρίτη στις 10:10 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 10:10 μμ Mια χαρά ήταν η πόπη γνωρίζει κανείς αν αρθρογραφεί καπου;; Γενικως η ερτ ηταν οκ. Το θεμα ειναι ο αντ1 υπαρχει ελπιδα του χρονου λετε να τα δωσει η εστω να τα βαλει στο ελευθερο;;; Ακομα και αν πανε το 26 σε άλλο ελληνικο κανάλι(κανα open) με πουρναράκη και διαφορετική σύνθεση στου υπόλοιπους νομιζω οτι θα ειμαστε οκ. Επιστροφη λακαφώση θα ηταν οκ νομίζω. 45 λεπτά πριν, specre είπε Από πέρυσι έβλεπα το international (με εκφωνητές από το Skysports). Τους τελευταίους αγώνες μετά τη "διακοπή" του ενός μηνός, τους είδα στο F1 Live. Μου αρέσει περισσότερο το F1 Live, διότι έχουν έξτρα αναλύσεις και ρεπορτάζ σε 2ο παράθυρο, κακώς δεν το είχα βάλει από την αρχή. Μακάρι να γυρίσει στην ΕΡΤ μπας και γλιτώσουμε κανένα ευρώ. Δ εχω καταλάβει εχουν τους ιδιους εκφωνητές η διαφορετικους live με interrna;;; Α δε το γνωριζα οτι ηταν απο skyports. To οποιο κανει τη μεταδοση του International η προσθετει στο καναλι του και κατι αλλο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα