dionisis1925 Δημοσ. Κυριακή στις 08:59 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 08:59 πμ 11 λεπτά πριν, johnmayson είπε Τελικα γνωριζει καποιος βαζουμε πραγματικο ονομα στη αρχη η μονο στα στοιχεια χρεωσης μετα;; Σε adsl συνδεση παιζει;; Εγώ έχω βάλει τα πραγματικά μου στοιχεία. Τώρα για adsl δεν γνωρίζω, λογικά δεν θα έχεις θέμα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. Κυριακή στις 09:05 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:05 πμ Ειμαι nordschleife και βρέχει ρε σεις... 😅😅😅😅 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:25 πμ 19 λεπτά πριν, GoMaR είπε Ειμαι nordschleife και βρέχει ρε σεις... 😅😅😅😅 Ενα γύρο στο βρεγμένο τον έχεις εκεί θεωρείς;😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, dimoskoutr said: Ενα γύρο στο βρεγμένο τον έχεις εκεί θεωρείς;😁 Δε ξερω. Θέλω να γυρίσω σπίτι αύριο ,ούτε θελω να μπω στο YouTube στα fails.χαχαχα.Παντως κλεισαμε με ring taxi για αρχή και μπορεί να μπούμε με το δικό μας. Ενταξει ανοίγει ο καιρός 😛 Επεξ/σία Κυριακή στις 09:31 πμ από GoMaR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:30 πμ (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, GoMaR είπε Ειμαι nordschleife και βρέχει ρε σεις... 😅😅😅😅 Εδώ στο Ελλάντα κάνουν λιτανεία και δέηση για βροχή κι εσύ δεν το εκμεταλλεύεσαι. Γύρνα πίσω (ή έστω τηλεφώνα), μπας και δούμε καμιά σταγόνα! Επεξ/σία Κυριακή στις 09:37 πμ από specre 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenfan20 Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 πμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:03 πμ 57 λεπτά πριν, GoMaR είπε Ειμαι nordschleife και βρέχει ρε σεις... 😅😅😅😅 Μη παει η κουβεντα σε F1 TV, αμεσως "ειμαι σε πιστα και βρεχει". 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 01:09 μμ Πηγή: PIRELLI STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the Mexico City Grand Prix? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. Κυριακή στις 04:57 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 04:57 μμ Παντως πρεπει να εχει προβλημα η android εκδοση στην τηλεοραση μου. Στο tablet δεν εχω ουτε ενα κολλημα. Ενω στην τηλεοραση μπορει να κανει buffering καθε ενα λεπτο. Υπαρχει λυση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 06:03 μμ Ο Hamilton εμφανίστηκε με φόρμα στα χρώματα του Μεξικό και κάποιοι το μπέρδεψαν με τα χρώματα της παλαιστινης και άρχισαν να γράφουν τις κλασσικες ιστορίες για αγρίους. Δεν κάνω tag….. λίγο προσοχή με αυτά που γράφετε γιατί εκτίθεστε…. κάπου ώπα με τον ακτιβισμό…. έχετε μπλέξει τα μπούτια σας 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:04 μμ 57 λεπτά πριν, Lotof είπε Ο Hamilton εμφανίστηκε με φόρμα στα χρώματα του Μεξικό και κάποιοι το μπέρδεψαν με τα χρώματα της παλαιστινης και άρχισαν να γράφουν τις κλασσικες ιστορίες για αγρίους. Δεν κάνω tag….. λίγο προσοχή με αυτά που γράφετε γιατί εκτίθεστε…. κάπου ώπα με τον ακτιβισμό…. έχετε μπλέξει τα μπούτια σας 🤣 Άστε ήσυχο τον κοτσίδα να βάλει ότι χρώμα γουστάρει. Του χρόνου ο Vasseur, θα τον έχει σούζα μόνο στα κόκκινα! Πέραν της πλάκας έλεος πια. Και όχι μόνο με τον ακτιβισμό... μεγάλη κουβέντα για αλλού. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. Κυριακή στις 07:07 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:07 μμ 2 ώρες πριν, Witcher1st είπε Παντως πρεπει να εχει προβλημα η android εκδοση στην τηλεοραση μου. Στο tablet δεν εχω ουτε ενα κολλημα. Ενω στην τηλεοραση μπορει να κανει buffering καθε ενα λεπτο. Υπαρχει λυση; Φέτος και σε μενα στην τηλεόραση κάποιες φορές κολλούσε το streaming αλλά ευτυχώς έχω και το Nvidia shield . Σε αυτό τρέχει άψογα. Γενικότερα με της τηλεόρασεις που φοράνε λειτουργικό android παίζει κάτι παράξενο με την εφαρμογή της F1 αφού για κάποιο λόγο το play store δεν την εμφανίζει για εγκατάσταση. Θα πρέπει να κάνεις side load install πράγμα που δεν χρειάζεται στο shield αφού εκεί στο play store εμφανίζεται κανονικα η εφαρμογή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 07:26 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:26 μμ Τα διαθέσιμα ελαστικά για τον αγώνα που έχει στη διάθεσή του κάθε οδηγός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:47 μμ (επεξεργασμένο) Βγήκε τώρα ο Πουρναράκης στις "ειδήσεις" του ant1 να μας πει ότι στο Μεξικό, εκτός από άλλους σελέμπριτις, είναι και ο "Μπραν" Πιτ.. Επεξ/σία Κυριακή στις 07:47 μμ από Mene 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:52 μμ Oι οδηγοί είχαν ένα "productive meeting" σε καλό κλίμα όπου ο καθένας ανέφερε τις απόψεις του και ζήτησαν να υπάρξει μια αναθεώρηση των κανονισμών πριν το τέλος του έτους. F1’s racing rules to change before end of year after drivers’ “productive meeting” 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 μμ Moderators Share Δημοσ. Κυριακή στις 07:54 μμ 7 λεπτά πριν, Mene είπε Βγήκε τώρα ο Πουρναράκης στις "ειδήσεις" του ant1 να μας πει ότι στο Μεξικό, εκτός από άλλους σελέμπριτις, είναι και ο "Μπραν" Πιτ.. Γνωστός από τα δημητριακά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα