Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το ενδιαφέρον και νομίζω ιστορικά μοναδικό στην έφεση της McLaren, είναι το σημαντικό νέο στοιχείο το οποίο πρέπει να υπάρχει, για να δικαιολογηθεί έφεση. Η ίδια η απόφαση ήταν το νέο στοιχείο.
Η McLaren ισχυρίστηκε ότι η απόφαση πάρθηκε επειδή οι αγωνοδίκες έκριναν με βάση τον κανονισμό, ο οποίος λέει ότι όποιος είναι μπροστά στην κορυφή της στροφής, έχει τη στροφή για πάρτη του.
Η McLaren θεώρησε ότι έκριναν με λάθος κριτήριο (δηλαδή τον κανονισμό), έπρεπε να μετρήσουν σε άλλο σημείο, οπότε νομοτελειακά η απόφαση είναι λάθος.

Κάτι που είναι καλό να γνωρίζουμε πριν κρίνουμε τον κανονισμό, είναι ότι το συγκεκριμένο προστέθηκε πριν λίγα χρόνια, μετά από απαίτηση των πιλότων. Αν οι πιλότοι κρίνουν σήμερα ότι δεν είναι σωστό, μπορούν να απαιτήσουν να μετριέται σε άλλο σημείο. Στην μετά Balestre εποχή, νομίζω ότι οποιαδήποτε  πλειοψηφική απόφαση των πιλότων, έγινε κανονισμός. Και όπως με όλους τους κανονισμούς, υπάρχουν κάποιοι Μηχανικοί και κάποιοι Πιλότοι, που έχουν την ικανότητα να κόβουν νόμιμο δρόμο αντί να πάνε γύρω-γύρω. Άλλοι το λένε ευφυία/ικανότητα, άλλοι απάτη/ανηθικότητα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Race%20Pace%20Lap

Qualifying%20Pace%20Lap

Πηγή: PRACTICE DEBRIEF: It's tantalisingly close in Mexico – but who has emerged as the team to beat? image.png.c9a6011039db5eff1c327f774852a1c0.png

* Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. *

Έχουμε πολύ καιρό να δούμε τη φοράδα πρώτη σε αυτά τα γραφήματα. Ελπίζω να μη μας τρολάρουν. :P

• Like 3

1 ώρα πριν, ep1 είπε

Γνωστοί μου που είχαν κόψει την φόρμουλα λόγω κατάντιας Φεράρι, έκαναν και συνδρομή f1. Ζούνε μεγάλες στιγμές!

Φαντάζομαι σε ΑΝΤ1+, αν και ελπίζω πως όχι. :P

• Haha 2

Ο Verstappen αναγκάστηκε τελικά να αλλάξει κινητήρα, αλλά έβαλε έναν που είχε ήδη χρησιμοποιήσει παλιότερα. (από το "pool" λοιπόν).

Όταν αναγκαστεί να βάλει έναν εντελώς καινούργιο, τότε θα πάρει ποινή θέσεων. 

• Thanks 2

2 ώρες πριν, ep1 είπε

Γνωστοί μου που είχαν κόψει την φόρμουλα λόγω κατάντιας Φεράρι, έκαναν και συνδρομή f1. Ζούνε μεγάλες στιγμές!

Το F1TV έστειλε κάτι email για δωρεάν συνδρομή. Τα αγνόησα γιατί το έχω ήδη, οπότε κρατάω επιφύλαξη, αλλά ας μπούν όσοι θέλουν να δουν, ήταν ή στο giveaway με τις μπότες της Alpine ή στο επόμενο.

Επεξ/σία από mandos
  • Like 1

Μόνο οι τύποι που αποφασίζουν την στρατηγική στην Φεράρι μπορούν να χάσουν το αυριανό Μεξικό. Σε άλλο αγώνα θα είναι οι κόκκινοι σε ρυθμό. Το ενδιαφέρον είναι να δούμε τι μπορεί να κάνει ο dive bomber είτε για να πάρει περισσότερα από τον νορις είτε για να περιορίσει τη ζημιά. Αν βέβαια έχουν αίσθηση του χιούμορ ο οι φοράδες θα κάνουν κανένα παλαβό ώστε να μείνουν στο δυο τρια πίσω από τον νορις και μπροστά από τον μαξ…😂

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 1

Αν οι Μακλάρεν έχουν βρει τόσο χρόνο στις δοκιμές τότε στον αγώνα σκούρα τα πράγματα για τον μαξ. Οι Φεράρι δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος να τις περάσει εκτός από τις παπαγιες!!! Κρύβονταν οι πορτοκαλιές;;;😂

• Like 1

12 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Κρύβονταν οι πορτοκαλιές;;;😂

Το πιο πιθανόν. Αλλά στο F1TV λέγανε ότι μπορεί να φταίει η θερμοκρασία της πίστας και των ελαστικών. Θα δείξει.

αποψη μου οι παπαγιες σιγουρα θα ειναι στις 2 πρωτες σειρες εκκινησης και πιθανως καπου εκει και ο max (αν και αυτος οχι πρωτος). οι φοραδες ελπιζω να εχουν στησιμο αγωνα ωστε να καθαρισουν εκει την μπουγαδα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...