Nabuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, avacan23 είπε https://pbs.twimg.com/media/GaXFlpzWMAAXRhc?format=jpg&name=large o max βγήκε εκτος πίστας, οπότε άδικη η ποινή... Εγώ βλέπω μόνο τις 2 ρόδες εκτός. Για να θεωρηθεί εκτός πίστας πρέπει να είναι κι οι 4 ρόδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Ηταν λιγο πορτοκαλι το μαγουλακι του Περεζ... Ντοριτος ετρωγε κατα τη διαρκεια του αγωνα;;; Εγώ είπα τσιλι. Η γυναίκα μου είπε τυρογαριδακια. 😅😅 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Εγώ βλέπω μόνο τις 2 ρόδες εκτός. Για να θεωρηθεί εκτός πίστας πρέπει να είναι κι οι 4 ρόδες Καταλαβαίνεις από την παράθεση του στιγμιότυπου την αντίληψη του καθενός για το σπορ 🤓 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abcd1234 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Άλμπον και τσουνόντα έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τους rookie teamates τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, haHa είπε Ειδαμε χθες οτι η Φερράρι ηταν το πιο γρήγορο μονοθέσιο και οτι μπορουσε να κανει προσπερασεις. Αποδοση 30+ για 1-2 για το πιο γρήγορο μονοθέσιο είναι δωρο, σπανια συμβαινουν αυτα. Σκληρο καθαρμα, ωραιος! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Εγώ βλέπω μόνο τις 2 ρόδες εκτός. Για να θεωρηθεί εκτός πίστας πρέπει να είναι κι οι 4 ρόδες Ισως γιατι δεν ξερεις τους κανονες. Τα ορια της πιστας ειναι η ασπρη γραμμη, οχι τα κερμπ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ο Νορρις ΔΕΝ κάνει για πρωταθλητής, οπότε όλα καλώς καμωμένα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, Gulik είπε Καταλαβαίνεις από την παράθεση του στιγμιότυπου την αντίληψη του καθενός για το σπορ 🤓 Ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, ghostrider είπε η φοραδα νικησε οπου πουλαει αμαξια (μονακο ιταλια αμερικη). τα εξασφαλισαμε τα κερδη της χρονιας Άρα το στήσανε, κι απόψε, έτσι; Εν τω μεταξύ η Ferrari εδώ και πολλά χρόνια πουλάει ΜΑΚΡΑΝ περισσότερα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένες χώρες της Ασίας 😂 Ο κλασσικός ο Έλληνας ο θαμώνας του καφενέ με τις θεωρίες 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Εγώ βλέπω μόνο τις 2 ρόδες εκτός. Για να θεωρηθεί εκτός πίστας πρέπει να είναι κι οι 4 ρόδες εγω βλεπω 3 (την εμπρος σιγουρα εκτος ασπρης) και την πισω οριακα παταει δεν παταει την ασπρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Δεν θα μου το χαλάσετε εσείς με τους τριτοτέταρτους! 9 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Gulik είπε Άρα το στήσανε, κι απόψε, έτσι; Εν τω μεταξύ η Ferrari εδώ και πολλά χρόνια πουλάει ΜΑΚΡΑΝ περισσότερα αυτοκίνητα σε συγκεκριμένες χώρες της Ασίας 😂 Ο κλασσικός ο Έλληνας ο θαμώνας του καφενέ με τις θεωρίες 😁 ελπιζω να καταλαβες οτι ηταν χιουμορ και οχι θεωρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ο Μάσι ήταν μέσα στους κριτες;;;;; 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, ghostrider είπε ελπιζω να καταλαβες οτι ηταν χιουμορ και οχι θεωρια Ναι βρε, πλάκα κάνουμε μεταξύ μας 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, haHa είπε Ισως γιατι δεν ξερεις τους κανονες. Τα ορια της πιστας ειναι η ασπρη γραμμη, οχι τα κερμπ. Μάλλον εσύ δεν του ξέρεις. Για συμφωνημένα όρια γράφει ο κανονισμός και όχι για λευκή γραμμή. Μάθε τη διαφορά και ξαναέλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα