tommy^ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, xacto είπε όπου ο ανταγωνισμός έχει Κρίσιμη Μάζα. Tι εχει ο ανταγωνισμος;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 18 minutes ago, tommy^ said: Tι εχει ο ανταγωνισμος;;; Critical mass... κι εγώ πρώτη φορά βλέπω αυτήν την έκφραση να χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο πόσο μάλλον στα ελληνικά. Προφανώς αυτό που θέλει να πει είναι ότι οι άλλες ομάδες βρίσκονται σε υψηλο επίπεδο και αρκεί μια καταγγελία να αποπροσανατολισει τη Red Bull, να προκαλέσουν δηλαδή μια αλυσιδωτη αντίδραση απ' την οποία θα βγούνε εκεινοι κερδισμενοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Critical mass... κι εγώ πρώτη φορά βλέπω αυτήν την έκφραση να χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο πόσο μάλλον στα ελληνικά. Προφανώς αυτό που θέλει να πει είναι ότι οι άλλες ομάδες βρίσκονται σε υψηλο επίπεδο και αρκεί μια καταγγελία να αποπροσανατολισει τη Red Bull, να προκαλέσουν δηλαδή μια αλυσιδωτη αντίδραση απ' την οποία θα βγούνε εκεινοι κερδισμενοι. Σιγουρα κακη μεταφραση στα ελληνικα, δεν παιζει κατι τετοιο. Σημερα βλεπω ανετο νικητη τον Μαξ και απο πισω ο Νορρις θα παλεψει με τις Φερραρι. Φαινεται πιο γρηγορη η McLaren αλλα δεν ξερω τι θα γινει με τη διαχειριση ελαστικων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, xacto είπε Ο George θα εκκινήσει από τα πιτ, ο Lewis από την 16η θέση. Μετά την αναμέτρηση του George με την μπαριέρα (με προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα, σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί οι πιλότοι συνεχίζουν να το κάνουν), ο Lewis προσφέρθηκε να του δώσει το δικό του κιτ αναβάθμισης. Από τη μία επειδή ο George θα εκκινούσε από την 6η θέση, έχοντας ελπίδες για καλό αποτέλεσμα, αφετέρου επειδή ο ίδιος προτιμούσε να ξεφορτωθεί την αναβάθμιση, να αλλάξει το setup και ας εκκινούσε από τα πιτ. Α οκ . Δεν ηταν ιδεα μου οτι κανεις τους δεν θελει ουτε το χθεσινο setup αλλα ουτε και τις αναβαθμίσεις που φέρανε. Μια χαρα mercedes. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Καλό αγώνα να έχουμε κι απόψε 🤠 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 31 λεπτά πριν, tommy^ είπε Σημερα βλεπω ανετο νικητη τον Μαξ και απο πισω ο Νορρις θα παλεψει με τις Φερραρι. Φαινεται πιο γρηγορη η McLaren αλλα δεν ξερω τι θα γινει με τη διαχειριση ελαστικων. Εμένα μου φαίνεται ότι η Ferrari έχει πολύ καλύτερη διαχείριση ελαστικών εδώ. Θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου δεν ειναι καλο σκ για τον darth toto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μόλις τώρα, sattack είπε Εμένα μου φαίνεται ότι η Ferrari έχει πολύ καλύτερη διαχείριση ελαστικών εδώ. Θα δούμε. Παρομοίως, ψηφίζω Σάινθ για νίκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου παντως πρωτος θα στριψει ο μαξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 4 minutes ago, sattack said: Εμένα μου φαίνεται ότι η Ferrari έχει πολύ καλύτερη διαχείριση ελαστικών εδώ. Θα δούμε. παντως ο μαξ εκανε fastest lap στον 19γυρο χθες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, ghostrider είπε παντως πρωτος θα στριψει ο μαξ Το εχουν φραγμενο στο στοιχημα! 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 3-0 νέο ρεκόρ για norris 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Το εχουν φραγμενο στο στοιχημα! 😅 φραγμενο ειναι οτι δεν θα στριψει πρωτο το orange boy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ribopaido Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Lec τι εκανες!!! Πέτα το @&@@ έξω ρε μαλάκα τε ισπανε Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από Ribopaido Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου A ρε Νορρις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα