smpt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Έχει και με τον μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου θυμάσαι τι έγινε στη Σιγκαπούρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ειναι καποια πραγματα που δεν τα καταλαβαινω. Οκ βγηκε εξω ενα αυτοκινητο, γιατι δεν παγωνει ο χρονος να τον απομακρυνουν με ασφαλεια και να συνεχισουν με τον τελευταιο γυρο ολων; Επισης εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να εχουν DRS και ουσιαστικα να τους λενε παιξτε μεταξυ σας για να ψιλοκλεψετε το χρονομετρο ΥΓ Ειδε κανεις πως λεγεται η κοπελα του Lawson; Δεν με αφηνει να κανω καν ενα screen shot ΥΓ2 ενα καπελακι ειπα να παρω απο τον καλυτερο οδηγο που εχουμε σημερα και μου επεσαν και τα τελευταια μαλλια που ειχα Πατε καλα ρε 45€ για ενα καπελο; Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από safridia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 35 minutes ago, safridia said: Ειναι καποια πραγματα που δεν τα καταλαβαινω. Οκ βγηκε εξω ενα αυτοκινητο, γιατι δεν παγωνει ο χρονος να τον απομακρυνουν με ασφαλεια και να συνεχισουν με τον τελευταιο γυρο ολων; Επισης εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι να εχουν DRS και ουσιαστικα να τους λενε παιξτε μεταξυ σας για να ψιλοκλεψετε το χρονομετρο ΥΓ Ειδε κανεις πως λεγεται η κοπελα του Lawson; Δεν με αφηνει να κανω καν ενα screen shot ΥΓ2 ενα καπελακι ειπα να παρω απο τον καλυτερο οδηγο που εχουμε σημερα και μου επεσαν και τα τελευταια μαλλια που ειχα Πατε καλα ρε 45€ για ενα καπελο; https://f1store2.formula1.com/en/aston-martin/casquette-aston-martin-aramco-f1-2024-fernando-alonso-team-vert/t-32432958+p-795588862553535+z-9-3314646045?_ref=p-GALP:m-GRID:i-r0c1:po-1 27 ευρώ με την έκπτωση. Δεν ξέρω από μεταφορικά τι παίζει αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Εντάξει, και τα δύο sites το πουλάνε ένα ευρώ τον χρόνο. Απλά το F1 έχει την πραγματική ηλικία, ενώ το F1store την οδηγική. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, Witcher1st είπε Το θεμα ειναι δεν αξιζει F1TV για να δω 3 GP. Μετα θα εχει διακοπη κατι μηνες. Α μιλας για τους 3 υπολοιπους. Ε καπου θα τους δω, την νεα χρονια πισω στο F1TV. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Μας έσκισε ο Ράσελ, χάσαμε την τελική μάχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 9 hours ago, tommy^ said: Ρε βοσκέ Γιώργη μας κατέστρεψες το Q3… Τσάμπα ξενυχτήσαμε ! 9 minutes ago, liakjim said: Μας έσκισε ο Ράσελ, χάσαμε την τελική μάχη... Νομίζω ότι θα διαφωνήσω... ο άχρηστος Γιώργης έφτιαξε το τριήμερο. 😛 Ο Μαξ φαινόταν δυνατός χτες, νομίζω θα κατάφερνε να κάνει τον τέλειο γύρο και να πάρει pole. Και με καθαρό αέρα στον αγώνα, ο Νόρις δε θα είχε καμία ελπίδα απέναντι του. Αν ο Νόρις καταφέρει σήμερα να παραμείνει μπροστά, η RB θα έχει διαφορετική συμπεριφορά σε dirty air. Kαι με την απειλή των Ferrari από πίσω, θα αποκτήσει ενδιαφέρον ο αγώνας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Αρκεί να είναι όλοι κοντά αναμετάξυτων και ο Carlos ανάμεσα. Εγγυημένα ενδιαφέρων αγώνας! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Σημερα ο αντεννα παλι χαρταετο θα πεταξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, vassilis018 είπε https://f1store2.formula1.com/en/aston-martin/casquette-aston-martin-aramco-f1-2024-fernando-alonso-team-vert/t-32432958+p-795588862553535+z-9-3314646045?_ref=p-GALP:m-GRID:i-r0c1:po-1 27 ευρώ με την έκπτωση. Δεν ξέρω από μεταφορικά τι παίζει αυτή τη στιγμή. Σε ευχαριστω πολυ, οντως εχουν εκπτωση 40% αλλα με 12€μεταφορικα και αυτο εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πηγή: PIRELLI STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the US Grand Prix in Austin? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 5 ώρες πριν, safridia είπε ΥΓ Ειδε κανεις πως λεγεται η κοπελα του Lawson; Δεν με αφηνει να κανω καν ενα screen shot Hannah St. John Εκτός κι αν εννοούσες του Albon, για το όνομα; Lily Muni He Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου από specre 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 3 hours ago, safridia said: Σε ευχαριστω πολυ, οντως εχουν εκπτωση 40% αλλα με 12€μεταφορικα και αυτο εδω εγώ που έχω παραγγείλει αρκετές φορές, η τελική τιμή που δίνει αυτή με τα μεταφορικά, αυτή πληρώνεις χωρίς άλλες χρεώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Αν είναι εντός ΕΕ δεν έχει άλλες χρεώσεις (δεν έχει εκτελωνισμο) Υγ: Η Βρετανία δεν είναι ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου Ο George θα εκκινήσει από τα πιτ, ο Lewis από την 16η θέση. Μετά την αναμέτρηση του George με την μπαριέρα (με προδιαγεγραμμένο το αποτέλεσμα, σε σημείο που αναρωτιέσαι γιατί οι πιλότοι συνεχίζουν να το κάνουν), ο Lewis προσφέρθηκε να του δώσει το δικό του κιτ αναβάθμισης. Από τη μία επειδή ο George θα εκκινούσε από την 6η θέση, έχοντας ελπίδες για καλό αποτέλεσμα, αφετέρου επειδή ο ίδιος προτιμούσε να ξεφορτωθεί την αναβάθμιση, να αλλάξει το setup και ας εκκινούσε από τα πιτ. Τελικά η ζημιά ήταν μεγάλη, δεν προλάβαιναν να την επισκευάσουν μέχρι το καθεστώς parc fermé. Γράφοντας parc fermé, θυμήθηκα ότι για τον μηχανισμό της αυξομείωσης ύψους της RedBull, μίλησε και ο Τομπάζης. Για την ακρίβεια, για την ευκολία πρόσβασης στον μηχανισμό. Είπε αρκετά τεχνικά, διαδικαστικά και αστυνομικά. Το ρεζουμέ όλων, όπως εγώ το αντιλήφθηκα, είναι ότι βρισκόμαστε στο σημείο όπου ο ανταγωνισμός έχει Κρίσιμη Μάζα. Οι καταγγελίες εκτός από δημιουργία εντυπώσεων, αποπροσανατολίζουν τον αντίπαλο και τον αναγκάζουν να κατευθύνει πόρους από την εξέλιξη, στην έρευνα καταγγελιών, έστω προσωρινά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα