sattack Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, APOMICHALIS είπε Να παίρνουν βαθμούς όλοι θα πω εγώ και αυτοί πίσω απο την δεκάδα , θέση και βαθμός και ας διπλασιαστούν οι βαθμοί των πρώτων θέσεων αν δεν γίνεται. Θέλω να μάθω ποιος είναι το μέγιστο παλτό ( zhou?) Αυτό είναι το σωστό. Να υπάρχουν βαθμοί για όλους όσους τερματίσουν. Από 1 βαθμό για τον 20ο (αν τερματίσει και ο 20ος και δεν εχουμε DNF) έως όσο χρειαστεί, ας πάνε την κλίμακα μέχρι το 50 ή ξέρω γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_Silent_YT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 😁 https://www.facebook.com/share/p/14Ak7pYQaK/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Νομιζω οτι προωθεις τη σελιδα σου συνεχεια. Αυτη την αισθηση εχω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_Silent_YT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 16 λεπτά πριν, ASFE είπε Νομιζω οτι προωθεις τη σελιδα σου συνεχεια. Αυτη την αισθηση εχω. Γεμίζω τη σελίδα και παραθέτω υλικό από αυτήν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 35 minutes ago, George_Silent_YT said: Γεμίζω τη σελίδα και παραθέτω υλικό από αυτήν. δε θα στο ελεγε αν δεν εβαζες συνεχεια τον συνδεσμο απο την σελιδα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, APOMICHALIS είπε Να παίρνουν βαθμούς όλοι θα πω εγώ και αυτοί πίσω απο την δεκάδα , θέση και βαθμός και ας διπλασιαστούν οι βαθμοί των πρώτων θέσεων αν δεν γίνεται. Θέλω να μάθω ποιος είναι το μέγιστο παλτό ( zhou?) Και οι ποινές να είναι αφαίρεση βαθμών να έχει ενδιαφέρον. Η επίσημη λίστα στο πρωτάθλημα οδηγών δείχνει αυτό που θελεις, δεν χρειάζονται και βαθμοί. Και φυσικά ο τελευταίος της λίστας δεν είναι το μέγιστο παλτό πλην ελαχίστων περιπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Αν θέλανε να δώσουν ενδιαφέρον θα μπορούσε στα σπριντ η σειρα εκκίνησεις να ειναι αντιστρόφος ανάλογη με την βαθμολογία. Ετσι ο πρωτοπόρος θα ξεκίναγε τελευταίος, δίπλα του ο δευτερος. Και θα ειχε ετσι προσπεράσματα και θέαμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xacto Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Το έκαναν στο WRC, απέτυχε. Στην F1 είναι πιθανό να δημιουργήσει αρκετά ατυχήματα. Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό, αλλά θα γίνει χαοτικός ο αγώνας από τις διακοπές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Αν θέλανε να δώσουν ενδιαφέρον θα μπορούσε στα σπριντ η σειρα εκκίνησεις να ειναι αντιστρόφος ανάλογη με την βαθμολογία. Ετσι ο πρωτοπόρος θα ξεκίναγε τελευταίος, δίπλα του ο δευτερος. Και θα ειχε ετσι προσπεράσματα και θέαμα. δεν ειναι simracing. αυτα γινονται οταν τα αμαξια ειναι παλιοσιδερα οχι τζατζαρισμα και εκατομμυριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 1 minute ago, basilis_k6 said: δεν ειναι simracing. αυτα γινονται οταν τα αμαξια ειναι παλιοσιδερα οχι τζατζαρισμα και εκατομμυριο. Αυτο ακριβως...Ειδικα αν επηρεαζεται ο κανονικος σου αγωνας.... Περιεργα fp...Η καινουρια ασφαλτοστρωση επαιξε ρολο. Ειδικα στην αρχη ειχαν ολη θεμα. Φερραρι εδειξαν πιο δυνατες μετα ο Μαξ και μετα οι Μακλαρεν. Αλλα νομιζω οτι δεν ειναι αξιοπιστα αυτα τα αποτελεσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_Silent_YT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, GoMaR είπε δε θα στο ελεγε αν δεν εβαζες συνεχεια τον συνδεσμο απο την σελιδα σου. Υποτίθεται πως βάζουμε σύνδεσμο για πηγή. Αν είναι f1.com, autosport κλπ αγγλόφωνα, οκ. Αν μεταφράζω κάτι και το αναρτώ εκεί, γιατί να μην υπάρχει και το αντίστοιχο link... Εξ' άλλου αν ξέρει κάποιος καλύτερο τρόπο προσέλκησης κοινού, να μου το πει. Θα χαρώ ιδιαιτέρως. Όπως επίσης αν παραβιάζω κανονισμούς του συγκεκριμένου φόρα, οι διαχειριστές μπορούν να κάνουν ό'τι θεωρούν πρέπον. Δεν κρατάω κακία. Όλοι έτοιμοι για τις πρώτες κατατακτήριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_Silent_YT Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου O Lawson με τόσες θέσεις ποινή θα ξεκινήσει από το Μεξικό μάλλον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου Εξαιρετικά προετοιμασμένος ο ΑNT1 σήμερα ... Ναι με ακούτεεε... 🤣 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα