vaggos88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Να υπενθυμίσω σε όσους απομείναντες σαν εμένα στον ANT1 TRASH οτι λήγει τέλος του μήνα, η ανάλογα πότε ενεργοποιήσατε την δωρεάν συνδρομή μέσω ΔΕΗ rewards. Προχωρήστε σε ακυρωση για να μη χρεωθείτε. Εγω νομιζα το ειχα κανει αλλα το τσεκαρα ξανα μόλις ειδα το ποστ απο αλλο συμφορουμιτη στις προσφορές. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου από vaggos88 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
specre Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Το βάζω κι εδώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 38 λεπτά πριν, vaggos88 είπε Να υπενθυμίσω σε όσους απομείναντες σαν εμένα στον ANT1 TRASH οτι λήγει τέλος του μήνα η ανάλογα πότε ενεργοποιήσατε την δωρεάν συνδρομή μέσω ΔΕΗ rewards. Προχωρήστε σε ακυρωση για να μη χρεωθείτε. Εγω νομιζα το ειχα κανει αλλα το τσεκαρα ξανα μόλις ειδα το ποστ απο αλλο συμφορουμιτη στις προσφορές. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ Καλά που μας το θύμησες, προσωπικά το είχα ξεχάσει, αν και έχω F1TV. Ευχαριστώ. Αν ξέρει κάποιος και πως αφαιρούμε και την κάρτα, ας με πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Ένεκα των γενεθλίων του Σαρλ: 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stergios74 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, vaggos88 είπε Να υπενθυμίσω σε όσους απομείναντες σαν εμένα στον ANT1 TRASH οτι λήγει τέλος του μήνα η ανάλογα πότε ενεργοποιήσατε την δωρεάν συνδρομή μέσω ΔΕΗ rewards. Προχωρήστε σε ακυρωση για να μη χρεωθείτε. Εγω νομιζα το ειχα κανει αλλα το τσεκαρα ξανα μόλις ειδα το ποστ απο αλλο συμφορουμιτη στις προσφορές. ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ Ευχαριστώ για την υπενθύμιση. Παραλίγο να χρεωθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George_Silent_YT Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου - Ο τύπος πάει αριστερά, ο τύπος πάει δεξιά, ο τύπος αξίζει να τον στείλουν στις μπαριέρες! Ο Μαξ διασκεδάζει. https://www.facebook.com/reel/1900596513796033 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just getting started Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Σας θυμίζει κάτι? Μπακού 2018 ίσως? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μάλλον πάλι κάποιος εξερευνούσε τα όρια των κανονισμών (η και πέρασε στην σκοτεινή πλευρά). Ομάδες έχουν επιστήσει στην FIA ότι κάποιος ανταγωνιστής τους είχε βρει τρόπο να αλλάζει τη γωνία του T-tray (αυτής της σφήνας κάτω από τον οδηγό) και άρα να αλλάζει την αεροδυναμική του μονοθέσιου από qualy σε αγώνα. Η Fia λέει από το επόμενο GP θα βάλει περισσότερους ελέγχους και σφραγίδες στα μονοθέσια ώστε να βεβαιωθεί ότι καμιά ομάδα δεν μπορεί να κάνει λαδιά και ότι ως τώρα δεν το έχει χρησιμοποιήσει καμιά ομάδα(και καλά). Δεχόμεθα στοιχήματα ποια ομάδα εχει κανει την κουτσουκέλα ... https://www.autosport.com/f1/news/fia-acts-for-us-gp-on-suspicions-over-front-bib-parc-ferme-trick/10663277/ Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από ghostrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Super Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 18 hours ago, vaggos88 said: Να υπενθυμίσω σε όσους απομείναντες σαν εμένα στον ANT1 TRASH οτι λήγει τέλος του μήνα, η ανάλογα πότε ενεργοποιήσατε την δωρεάν συνδρομή μέσω ΔΕΗ rewards. Προχωρήστε σε ακυρωση για να μη χρεωθείτε. Εγω νομιζα το ειχα κανει αλλα το τσεκαρα ξανα μόλις ειδα το ποστ απο αλλο συμφορουμιτη στις προσφορές. Αν θυμάμαι καλά, αν έχει πάρει κάποιος το δωρεάν 9μηνο από τη ΔΕΗ, ξαναβγήκε κι άλλη προσφορά μέσω ΔΕΗ που κουμπώνεις πάνω στο παλιό επιπλέον 9 μήνες δωρεάν. 😛 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Αν θυμάμαι καλά, αν έχει πάρει κάποιος το δωρεάν 9μηνο από τη ΔΕΗ, ξαναβγήκε κι άλλη προσφορά μέσω ΔΕΗ που κουμπώνεις πάνω στο παλιό επιπλέον 9 μήνες δωρεάν. 😛 Σωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2 hours ago, Thresh said: Αν θυμάμαι καλά, αν έχει πάρει κάποιος το δωρεάν 9μηνο από τη ΔΕΗ, ξαναβγήκε κι άλλη προσφορά μέσω ΔΕΗ που κουμπώνεις πάνω στο παλιό επιπλέον 9 μήνες δωρεάν. 😛 και έχεις 1+1 Πουρνάρ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Η πλάκα είναι ότι φέτος που το πρωτάθλημα μάλλον θα κριθεί στο νήμα τελειώνει το τσάμπα ANT1 plus τον Οκτώβριο 😄 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Έχει κάποια λαθάκια ( hans, downforce μπροστά κτλ) και κάποιες παραλείψεις (πχ ground effect) αλλά έχει ενδιαφέρον και φυσικά τον Tyson 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Χρόνια πολλά στον πρωταθλητή της καρδιάς μας! 11 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Χρόνια πολλά ρε Κιμαρε!!! Bwoah!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα