ASFE Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δεν τα βλεπω καθολου καλα τα πραγματα για rbr + merc. Αντιθετα Νορρις και Λεκλερ μαλλον θα τα δωσουν ολα για την νικη. Ο Λεκλ εχει και εδω κανει πολυ καλες εμφανισεις στο παρελθον. Θυμαμαι μια πολυ δυνατη pole που πηγαινε ταπα. Και ο Λουης εχει γραψει εναν μαγικο γυρο το 2018 αν δεν κανω λαθος. Ριχνοντας 6 δεκατα στον Μποτα. Μαξ και το 2022 και το 2023 ειχε μετριο αγωνα. Το 2022 εκανε λαθος στην προσπαθεια του να περασει τον ...Νορρις!!! Να δουμε και τον καιρο γιατι κατι για βροχες διαβαζα.... 2
specre Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Πηγή: PRACTICE DEBRIEF: McLaren and Ferrari look set for a mighty fight in Singapore – but could some dark horses mix up the grid? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 1 1
Nabuko Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ θέλω να αρχίσουν να βρίζουν όλοι κατά ριπάς από αύριο να δω τι θα κάνουν οι εξυπνάκηδες της FIA 1 1
GoMaR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 βρε παιδια, ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το cornering και τι σημαινει αυτο το στατιστικο. Οκ πχ το φρενο το καταλαβαινω, οτι το 22% του χρονου (lap time) παταει φρενο. Το cornering τι ειναι ;
tommy^ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Γελοιοτητες απο τη FIA. Γινονται αγωνες σε χωρες οπου δεν υπαρχει ισοτιμια μεταξυ των φύλων και τους πειραξαν τα μπινελικια. Οχι οτι συμφωνω με το βρισιδι, αλλα πανω στην ενταση της στιγμης ολοι θα ψελναμε. Εκτος ισως απο τον Κιμι που θα ασχολιοταν με το συστημα ποτου που - για καποιο λογο - τα ειχε βαλει μαζι του. 5
GoMaR Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 6 minutes ago, Nabuko said: Εγώ θέλω να αρχίσουν να βρίζουν όλοι κατά ριπάς από αύριο να δω τι θα κάνουν οι εξυπνάκηδες της FIA Θα τους βαλουν να καθαρισουν την πιστα μετα 3
ep1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Ο Μαξ έφαγε πρόστιμο για κοινωνική εργασία. Έχει άρθρο στο f1tv
specre Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, GoMaR είπε βρε παιδια, ας μου εξηγησει καποιος τι ειναι το cornering και τι σημαινει αυτο το στατιστικο. Οκ πχ το φρενο το καταλαβαινω, οτι το 22% του χρονου (lap time) παταει φρενο. Το cornering τι ειναι ; Εσύ θα έπρεπε να ξέρεις καλύτερα από εμάς, αφού ήσουν στον αγώνα του Spa (τότε... ξέρεις... μην κάνεις πως δεν θυμάσαι). Πέραν της πλάκας, ούτε εγώ ξέρω, αλλά βρήκα αυτό. Λίγο παλιό και ίσως τώρα το υπολογίζουν διαφορετικά: Race Performance Ratings explained - Cornering 2
Lotof Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2024 1 hour ago, sattack said: Στεγνό δόσιμο! Με ποναει η καρδια μου να βλεπω τον GOAT σε αυτη τη κατασταση. Ας τους δωσει πισω καποιος το εξαρτημα με το παρανομο φρεναρισμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις