Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Την Τρίτη θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου. 

5ετες συμβόλαιο με 35.000.000 ευρώ τον χρόνο + bonus  

35m το χρόνο;;;;;;;;;;;;; 

😱

• Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

f1-grand-prix-of-china---sprint.jpg

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Ζαλίστηκα... Στα 10 δεν ήταν στην RB?

41 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, mandos είπε

Για αυτό τα γράφεις διπλά διπλά:lol:

Επεξ/σία από specre
  • Haha 6
Δημοσ.

Ο Αλονσο είναι πολύ άτυχος, πάνω που θα φτιάξει μονοθέσιο η Άστον Μάρτιν θα φύγει. Προφανώς δεν θα πάει για πρωτάθλημα από το πρώτο χρόνο, και δεν νομίζω ότι θα αντέξει για πάνω από 2 χρόνια ακόμα στο άθλημα 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, totalius είπε

Παιδιά έχει αγοράσει κανείς εισιτήρια για F1 ; Ενδιαφέρομαι για Monza το 25 αλλά στο επίσημο σάιτ βλέπω μόνο εισιτήρια 3ημερου ή Σαββάτου . Μήπως υπάρχουν resellers που πουλάνε εισιτήρια μόνο για Κυριακή  η για ΣΚ :Γιατι το 3ημερο πάει 700+ ευρώ το άτομο και μαζί με διαμονές ξεφεύγει η κατάσταση . Επίσης αν περιμένω μέχρι του χρόνου μπορεί να βρω σε καλύτερη τιμή λέτε ή όσο πάει θα νεβαινουν οι τιμές ;

Φτηνά είναι πάρε το 3ημερο. Φτηνό ξενοδοχείο δεν θα βρεις εκείνες τις μέρες. 3Κ χρειάζεσαι. Καλή διασκέδαση. Φτηνά έχει μόνο για γρασίδι. 

• Like 1
Δημοσ.

Η αξία του Νιούεϊ είναι αδιαμφισβήτητη αλλά το ότι θα πάει σε μία ομάδα δεν σημαίνει αυτόματα και πρωτάθλημα. Ούτε και η παρουσία της Honda βέβαια. Το ότι θα γίνει ανταγωνιστική η AM (αν ισχύει η συμφωνία) αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Αδύναμο κρίκο των επόμενων χρόνων θα ψήφιζα την Red Bull.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα πουλάκι δεν φέρνει την άνοιξη 

Μια ομάδα θέλει πολλά πράγματα για να πάρει πρωτάθλημα 

Οσο καλό και να είναι το πάτωμα δεν αρκεί από μόνο του 

Δημοσ.
2 hours ago, Macosj said:

Ο Αλονσο είναι πολύ άτυχος, πάνω που θα φτιάξει μονοθέσιο η Άστον Μάρτιν θα φύγει. Προφανώς δεν θα πάει για πρωτάθλημα από το πρώτο χρόνο, και δεν νομίζω ότι θα αντέξει για πάνω από 2 χρόνια ακόμα στο άθλημα 

Τον εχει βαρεσει κεραυνος. Αντι να γερναει, γινεται νεοτερος. Μια χαρα θα παρει 2-3 πρωταθληματα!!

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι στην ρεντ μπουλ χάλασε το κλίμα ο πατέρας Φερσταπεν. Να δούμε για που θα την κάνει αυτό το ποντίκι

• Like 3
Δημοσ.

Ο μ.ο. των χρόνων για το pit stop κάθε ομάδας για την τρέχουσα σεζόν.. Έκπληξη η 1η θέση για το αλογάκι και η καταστροφή που λέγεται Sauber

average-pit-stop-times-for-teams-during-2024-season-v0-so7nldin8knd1.webp.ffe76a226649013df943424d0951aac2.webp

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...