Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ύψωσε την φωνή του ο Horner ή της έδειξε κάτι άλλο υψωμένο της κοπελιάς; 😋

Αν συνέβη το δεύτερο τότε θα τον φύγουν στα σίγουρα και το 26 θα τον δούμε κάπου αλλού. 

• Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μονάχα σενάρια κυκλοφορούν, τίποτα επίσημο ως κατηγορία, πλην του "στρεσογόνου περιβάλλοντος εργασίας"... Δηλαδή εντάξει, μας φώτισε η κοπέλα.

Την Παρασκευή ίσως υπάρξουν περαιτέρω διευκρινήσεις. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Gulik είπε

"στρεσογόνου περιβάλλοντος εργασίας"

Στρεσογόνο περιβάλλον εργασίας η F1? Mα τι λέει αυτή? δεν βλέπει πόσο ήρεμοι είναι όλοι εντός και εκτός πίστας? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Στρεσογόνο περιβάλλον εργασίας η F1? Mα τι λέει αυτή? δεν βλέπει πόσο ήρεμοι είναι όλοι εντός και εκτός πίστας? 

Ε ναι, για τοξικότητα εντός της ομάδας με κύριο υπεύθυνο τον Horner, λέει. 

Ειδικά το timing της συγκεκριμένης "κατηγορίας" προδίδει και τον σκοπό της, για μένα τουλάχιστον. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gulik είπε

Ε ναι, για τοξικότητα εντός της ομάδας με κύριο υπεύθυνο τον Horner, λέει. 

Ειδικά το timing της συγκεκριμένης "κατηγορίας" προδίδει και τον σκοπό της, για μένα τουλάχιστον. 

Αρρενωπή τοξικότητα και πατριαρχια? 🤣

Δημοσ.

Δεν είναι ηλίθιος ο άνθρωπος. Παίζει να μην έχει κάνει τίποτα και να είναι tabloids ή όλη ιστορία.

Ειλικρινά, είσαι ο Horner, είσαι horny και θα κάνεις κάτι εντός ομάδας;; Δεν είναι ηλίθιος

ΥΓ: και εγώ περιμένω να δω περί τίνος πρόκειται βέβαια

• Like 2
Δημοσ.
8 hours ago, mandos said:

Δεν είναι ηλίθιος ο άνθρωπος. Παίζει να μην έχει κάνει τίποτα και να είναι tabloids ή όλη ιστορία.

Ειλικρινά, είσαι ο Horner, είσαι horny και θα κάνεις κάτι εντός ομάδας;; Δεν είναι ηλίθιος

ΥΓ: και εγώ περιμένω να δω περί τίνος πρόκειται βέβαια

Μάλλον για παραίτηση θα πάει δυστυχώς, φταίει δεν φταίει.
Δεν νομίζω να ξεκαθαρίσει το τοπίο σύντομα και η μαμά red bull δεν παίζει να αφήσει ούτε στο ελάχιστο να δυσφημηστεί. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...