Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 11/7/2024 στις 11:56 ΠΜ, Tasos19s είπε

Μπα γιατί άλλη στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουν αυτοί που είναι πίσω πίσω 

Για τα προφανή λέω... πότε μπαίνουν για inters, πότε ξαναμπαίνουν για στεγνά. Eμπιστεύεσαι Μax και Hanna Schmitz και τέλος... ούτε μόνιτορ κοιτάς, ούτε βγάζεις το χέρι να δεις αν ψιχαλίζει.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Σχεδιάστηκε από τον Adrian Newey, με V10 κινητήρα, 1.000 άλογα,  χτυπάει πάνω από 350 kph και μόνο 50 RB17 θα παραχθούν. Ορμάτε... τιμή....;;; :rolleyes:

Επεξ/σία από specre
  • Like 6
Δημοσ.
  Στις 12/7/2024 στις 6:22 ΜΜ, specre είπε

Σχεδιάστηκε από τον Adrian Newey, με V10 κινητήρα, 1.000 άλογα,  χτυπάει πάνω από 350 kph και μόνο 50 RB17 θα παραχθούν. Ορμάτε... τιμή....;;; :rolleyes:

Επέκταση  

Σαν του Πανόπουλου δεν είναι 

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 12/7/2024 στις 6:32 ΜΜ, Tasos19s είπε

Τα τελευταία χρόνια όλα τα hypercar σχεδιαστικά σχεδόν μοιάζουν, αλλά δεν νομίζω να έχουν καμία άλλη ομοιότητα τα 2 τους.

Επεξ/σία από specre
Δημοσ.
  Στις 12/7/2024 στις 6:32 ΜΜ, Tasos19s είπε

Του κλεψανε τα σχεδια. θα βγαλει αλλο ο πανοπουλος τωρα. CHAOS II GT 4000HP

• Haha 2
Δημοσ.

Το Picanto έχει μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, χωράει τέσσερεις, έχει τασάκι και αναπτήρα. Αυτά τα RB και τα Τσάος ούτε σχάρα για τα πέδιλα του σκι δεν παίρνουν. Αμφιβάλω αν κοτσάρουν κοτσαδόρο. 

Δημοσ.
  Στις 12/7/2024 στις 10:22 ΜΜ, xacto είπε

Το Picanto έχει μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ, χωράει τέσσερεις, έχει τασάκι και αναπτήρα. Αυτά τα RB και τα Τσάος ούτε σχάρα για τα πέδιλα του σκι δεν παίρνουν. Αμφιβάλω αν κοτσάρουν κοτσαδόρο. 

Όπως -σοφά- είχε πει ο πατέρας μου όταν του είπα οτι θέλω Honda Civic: "Αν ήταν καλά θα τα έβλεπες στο δρόμο".

Micdrop.

• Haha 6
Δημοσ.
  Στις 12/7/2024 στις 6:37 ΜΜ, specre είπε

Τα τελευταία χρόνια όλα τα hypercar σχεδιαστικά σχεδόν μοιάζουν, αλλά δεν νομίζω να έχουν καμία άλλη ομοιότητα τα 2 τους.

Ναι γιατί το ένα δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 12/7/2024 στις 10:37 ΜΜ, papp0us είπε

Όπως -σοφά- είχε πει ο πατέρας μου όταν του είπα οτι θέλω Honda Civic: "Αν ήταν καλά θα τα έβλεπες στο δρόμο".

Micdrop.

• Haha 3
Δημοσ.
  Στις 12/7/2024 στις 6:22 ΜΜ, specre είπε
Επέκταση  

Aυτό είναι να το πάρει για test drive ο πιτσιρικάς ο Θεσσαλονικιός, να το δούμε ανάσκελα στο Λευκό Πύργο...

• Haha 4
Δημοσ.

Όνειρο ήταν  ο Newey και πάει .... Αρε έρμε σερ .... πως θα περάσουν τα 3 χρονια του συμβολαίου σου μου λες?

Δημοσ.
  Στις 13/7/2024 στις 11:40 ΠΜ, ghostrider είπε

Όνειρο ήταν  ο Newey και πάει .... Αρε έρμε σερ .... πως θα περάσουν τα 3 χρονια του συμβολαίου σου μου λες?

ωπα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...