sattack Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 "In 2024 Logan Sargeant has out qualified Checo Perez 7 times out of 12." Ουπς! Παρολα αυτά τα χάλια, δεν το σκέφτεσαι έτσι, μέχρι που σου το λένε! 😅 1
liakjim Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Εγώ ξέρω ότι με πληγωμένο μονοθέσιο ο Μαξ πέρασε μια ΜακΛάρεν και ήταν δύο δέκατα μόλις πίσω οπότε βιάζεστε να τον ξεγραψετε. Πάντως ήταν απροσδόκητο το 1-2 από Μερσέντες. Η Φεράρι μένει πίσω.
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, liakjim είπε Εγώ ξέρω ότι με πληγωμένο μονοθέσιο ο Μαξ πέρασε μια ΜακΛάρεν και ήταν δύο δέκατα μόλις πίσω οπότε βιάζεστε να τον ξεγραψετε. Πάντως ήταν απροσδόκητο το 1-2 από Μερσέντες. Η Φεράρι μένει πίσω. Πάλι βλέπω τον max μπροστά και να έχουμε δράματα εδώ μέσα
tommy^ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Δε βλεπω να κερδιζει ο Μαξ σημερα, εκτος κι αν του κανει το χατιρι η τυχη με κανα SC... Αναμεσα σε Mercedes και McLaren θα παιχτει με νικητη μαλλον τον Νορρις! Η Φερραρι στο πουθενα. Πώς τα καταφερνει να πεφτει τοσο πολυ καθε χρονο μεσα στη χρονια, ενας Θεος ξερει... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η FORMULA 1! Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2024 από tommy^ 1
karajim80 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 22 λεπτά πριν, tommy^ είπε ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η FORMULA 1! Τάκη??? 9
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 53 λεπτά πριν, tommy^ είπε Δε βλεπω να κερδιζει ο Μαξ σημερα, εκτος κι αν του κανει το χατιρι η τυχη με κανα SC... Αναμεσα σε Mercedes και McLaren θα παιχτει με νικητη μαλλον τον Νορρις! Η Φερραρι στο πουθενα. Πώς τα καταφερνει να πεφτει τοσο πολυ καθε χρονο μεσα στη χρονια, ενας Θεος ξερει... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η FORMULA 1! Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινάει η Ferrari 7
just getting started Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 55 minutes ago, tommy^ said: Δε βλεπω να κερδιζει ο Μαξ σημερα, εκτος κι αν του κανει το χατιρι η τυχη με κανα SC... Μια χαρά κερδίζει αν έχει τον ρυθμό. Ήδη τον Νόρρις θα τον περάσει στην εκκίνηση 😂 2
specre Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Πηγή: PIRELLI STRATEGY GUIDE: What are the tactical options for the drivers in the British Grand Prix? * Αποποίηση ευθύνης: Δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράλειψη ή σφάλμα περιέχονται στο παρόν μήνυμα. * 4
Nabuko Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Τι έχετε να πείτε? Αλλαγή θέσεων Norris/Μax δίνει ίδια απόδοση. 1 1
Stergios74 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Τι έχετε να πείτε? Αλλαγή θέσεων Norris/Μax δίνει ίδια απόδοση. Το τελευταίο το πιο απίθανο, αλλά ας μην αρχίσουμε με τα στοιχήματα κι εδώ. 1
Tasos19s Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Η Mercedes δεν έχει αυτοκίνητο ρε παιδιά Εντάξει στις κατατακτήριες πατάνε όλοι τέρμα αλλά ο αγώνας δεν είναι έτσι Εγω αν και δεν θέλω βλέπω πάλι τον max στην δεύτερη θέση και να κάνει καμία χαζομάρα ο Russel από το άγχος του και να περνάει ο Ολλανδός
specre Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν έχει... να ποντάρετε στη φοράδα με τον γλυκούλη. Θα του κάνει 4 αλλαγές σε soft και 1 με medium (ασχέτως καιρικών συνθηκών) και θα το πάρει. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2024 από specre 1
xacto Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Τι έχετε να πείτε? Αλλαγή θέσεων Norris/Μax δίνει ίδια απόδοση. Ο tempora ο mores.
tommy^ Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Για να δουμε πού θα εχουν το μυαλο τους οι 3 πρωτοι.... σε αυτους ή στον Μαξ; Το πρωταθλημα κατασκευαστων, εχω την αισθηση, οτι δε θα παει στην RBR, ακομα και αν οι υπολοιποι μοιραζονται τους βαθμους σε καθε αγωνα.
vorlon68 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2024 5 ώρες πριν, karajim80 είπε Τάκη??? Ελα τέκνο μου.... 🏁 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις