Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σχολίαζα ότι ο αυτιστικός εκπαιδεύει τους οπαδούς, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου τέτοιοι χαρακτηρισμοί.

• Like 1
  • Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, sattack είπε

Δεν διάβασες τις δηλώσεις τους που παρέθεσα παραπάνω?

Είναι "φιλαράκια" και βοήθησαν ο ένας τον άλλον όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Αυτό που έκαναν συνειδητά ήταν ότι συνέχισαν να πατάνε γκάζι για περισσότερη ώρα δίνοντας tow αντί να κάνουν αμέσως στην άκρη και να αφήσουν τον άλλον να περάσει αμέσως. 

Το κατάλαβα βρε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν το tow στο q2 δεν το είχε δώσει στον hul αλλά στον τσεκο, θα είχε περάσει ο team-mate του στο q3 και όχι το "φιλαρακι" του. Βέβαια ο τσεκι είναι ο μόνος που φταίει για τα χάλια του, αλλά η ομάδα του δεν τον βοηθά και βοηθά τον hul να τον περάσει; 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Το κατάλαβα βρε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν το tow στο q2 δεν το είχε δώσει στον hul αλλά στον τσεκο, θα είχε περάσει ο team-mate του στο q3 και όχι το "φιλαρακι" του. Βέβαια ο τσεκι είναι ο μόνος που φταίει για τα χάλια του, αλλά η ομάδα του δεν τον βοηθά και βοηθά τον hul να τον περάσει; 

Ναι. Νομίζω οτι απλώς έτυχε να βρεθούν σε αυτές τις θέσεις και τότε επιτόπου αποφάσισαν να βοηθήσουν. Δεν ήταν ότι το προγραμμάτισαν από πριν (όπως έχουν κάνει άλλες φορές οι ομάδες με τους 2 οδηγούς τους).

• Like 1
Δημοσ.

Για να το πάω λίγο παραπέρα: πέρσι ο μαξ είπε ότι δεν θα ξαναβοηθησει τον Perez γι αυτό που έκανε αυτός πρόπερσι στο Μονακό (τρακαρε επίτηδες για να κρατήσει την πολ απο τον μαξ). Δεν δουλεύουν σαν team-mates από τότε. Τότε όμως ο verstappen δεν τον είχε ανάγκη γιατί τ αμάξι ήταν σε άλλο επίπεδο. Σήμερα το απόγευμα όμως αν οι μακλαρεν παίξουν ομαδικά (ο μικρός είναι λίγο τζαναμπετης) θα τον καθαρίσουν εύκολα. Αν είχε εκεί μπροστά καποιον δικό του θα ήταν διαφορετικά. Γιατί λοιπόν τον κρατάνε ακόμα τον τσεκο; Η RB πρέπει να πάρει άμεσα ή κάποιον κορυφαίο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον μαξ αν χρειαστεί ή κάποιον εργάτη (συνειδητά Νο2) που να βοηθά τον μαξ. 

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Ο Φερστάπεν ανέφερε το περιστατικό λέγοντας: «Καθώς ήμουν στο pit lane, οι περισσότεροι χειροκροτούσαν, όμως ένας μου έκανε διάφορα. Οπότε του έδειξα το μεσαίο μου δάκτυλο. Την επόμενη φορά που πέρασα, χειροκροτούσε και αυτός. Οπότε, μαθαίνουν...»

facepalm-seriously.gif

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Για να το πάω λίγο παραπέρα: πέρσι ο μαξ είπε ότι δεν θα ξαναβοηθησει τον Perez γι αυτό που έκανε αυτός πρόπερσι στο Μονακό (τρακαρε επίτηδες για να κρατήσει την πολ απο τον μαξ). Δεν δουλεύουν σαν team-mates από τότε. Τότε όμως ο verstappen δεν τον είχε ανάγκη γιατί τ αμάξι ήταν σε άλλο επίπεδο. Σήμερα το απόγευμα όμως αν οι μακλαρεν παίξουν ομαδικά (ο μικρός είναι λίγο τζαναμπετης) θα τον καθαρίσουν εύκολα. Αν είχε εκεί μπροστά καποιον δικό του θα ήταν διαφορετικά. Γιατί λοιπόν τον κρατάνε ακόμα τον τσεκο; Η RB πρέπει να πάρει άμεσα ή κάποιον κορυφαίο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον μαξ αν χρειαστεί ή κάποιον εργάτη (συνειδητά Νο2) που να βοηθά τον μαξ. 

Θα τον καθαρίσουν εύκολα; Πως θα γίνει αυτό δηλαδή;

Στους 2-3 πρώτους γύρους εάν τους αφήσει 1 δευτερόλεπτο πίσω καληνύχτα μετά ας πάνε να παίζουν μεταξύ τους με τα κουβαδάκια τους 

Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει στον αγώνα όποτε ας μην λέμε ούτε ότι ο max θα τρέχει μόνος του ούτε ότι οι Πορτογάλοι θα τον καθαρίσουν 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Έκανε και κ@λοχερο σ' έναν τιφόζι 😄

Ο Φερστάπεν ανέφερε το περιστατικό λέγοντας: «Καθώς ήμουν στο pit lane, οι περισσότεροι χειροκροτούσαν, όμως ένας μου έκανε διάφορα. Οπότε του έδειξα το μεσαίο μου δάκτυλο. Την επόμενη φορά που πέρασα, χειροκροτούσε και αυτός. Οπότε, μαθαίνουν...»

παλιά αυτο ηταν ποινή 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Θα τον καθαρίσουν εύκολα; Πως θα γίνει αυτό δηλαδή;

Στους 2-3 πρώτους γύρους εάν τους αφήσει 1 δευτερόλεπτο πίσω καληνύχτα μετά ας πάνε να παίζουν μεταξύ τους με τα κουβαδάκια τους 

Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει στον αγώνα όποτε ας μην λέμε ούτε ότι ο max θα τρέχει μόνος του ούτε ότι οι Πορτογάλοι θα τον καθαρίσουν 

Φυσικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον αγώνα (ευτυχώς), κουβέντα κάνουμε. Και μπορεί να φύγει μπροστά στην 1η στροφή. Αλλά που θα βρεθεί μετά το πιτ στοπ; Πίσω απ τον πιαστρι για παράδειγμα; Εκεί είναι που θα χρειαζόταν βοήθεια από team mate. Και δεν μιλάω μόνο για τον σημερινό αγώνα. Τώρα που οι άλλοι ήρθαν κοντά χρειάζεται βοήθεια. 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stergios74 είπε

Φυσικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον αγώνα (ευτυχώς), κουβέντα κάνουμε. Και μπορεί να φύγει μπροστά στην 1η στροφή. Αλλά που θα βρεθεί μετά το πιτ στοπ; Πίσω απ τον πιαστρι για παράδειγμα; Εκεί είναι που θα χρειαζόταν βοήθεια από team mate. Και δεν μιλάω μόνο για τον σημερινό αγώνα. Τώρα που οι άλλοι ήρθαν κοντά χρειάζεται βοήθεια. 

Και γιατί να βρεθεί πίσω του μετά απο pit stop?

Μπορεί να μπουνε οι πορτοκαλί πρωτοι 

Τι θέλω να πω με αυτά; 
Αν έχει πιο δυνατό αυτοκίνητο σήμερα οι πιθανότητες να βγει πρώτος είναι παρά πολλές άσχετα αν δεν έχει βοήθεια 

Η formula 1 όμως κρύβει πολλές φορές εκπλήξεις και αυτό περιμένουμε να δουμε σήμερα 

Η Ferrari επίσης έδειξε να έχει πολύ καλό περπάτημα με τα κίτρινα λάστιχα και ίσως αυτό σήμερα τους δώσει προβάδισμα γιατί άλλο οι κατατακτήριες και άλλο ο αγώνας 

Εν αναμονή για τις 16:00

Δημοσ.

Στηριζόμενος στην χθεσινή εικόνα, θεωρώ ότι θα ζοριστεί πολύ ο Μαξ. Δεν θα είναι εύκολη νίκη αν τελικά καταφέρει να την πάρει.

Δημοσ.

Μη ξεχναμε πως εφερε και η RB upgrades στην Ιμολα.
Αυτο σημαινει πως ηταν ηδη μπροστα και λογικα θα ειναι παλι μπροστα.
Εκτος αν τα upgrades των αλλων ομαδων (mclaren, ferrari) ειναι πιο "δυνατα" και κλεισει και αλλο η ψαλιδα.

Just now, ep1 said:

Στηριζόμενος στην χθεσινή εικόνα, θεωρώ ότι θα ζοριστεί πολύ ο Μαξ. Δεν θα είναι εύκολη νίκη αν τελικά καταφέρει να την πάρει.

To καλο ειναι πως αν αρχισει να υπαρχει ανταγωνισμος και μαχες, θα αρχισει και η πιεση. Αυτο φερνει και λαθη. Δεν ειναι το ιδιο απο το να βολταρεις με το να κυνηγας

• Like 2
Δημοσ.

το κυριοτερο ειναι ποιος θα σταθει τυχερος με τα SC....

μετα, αν τυχον γινει αυτο που λεει, με συνεφιά να πεσει η θερμοκρασια της πιστας και να κανουν graining τα ελαστικα, η Ferrari εχει πλεονεκτημα εκει. 

Δημοσ.

Πάντως μετά από καιρό έχει αποκτήσει νόημα να βλέπεις f1! 

Νιώθεις ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην κερδίσει ο Μαξ! Στις 16:00 λοιπόν! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JLEE είπε

Πάντως μετά από καιρό έχει αποκτήσει νόημα να βλέπεις f1! 

Νιώθεις ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην κερδίσει ο Μαξ! Στις 16:00 λοιπόν! 

Ναι έχουμε όλοι μια ελπίδα πλέον ότι κάτι μπορεί να γίνει και να μην οδηγεί την κούρσα ο max με 30 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...