xacto Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Θα σχολίαζα ότι ο αυτιστικός εκπαιδεύει τους οπαδούς, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου τέτοιοι χαρακτηρισμοί. 1
Stergios74 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, sattack είπε Δεν διάβασες τις δηλώσεις τους που παρέθεσα παραπάνω? Είναι "φιλαράκια" και βοήθησαν ο ένας τον άλλον όταν τους δόθηκε η ευκαιρία. Αυτό που έκαναν συνειδητά ήταν ότι συνέχισαν να πατάνε γκάζι για περισσότερη ώρα δίνοντας tow αντί να κάνουν αμέσως στην άκρη και να αφήσουν τον άλλον να περάσει αμέσως. Το κατάλαβα βρε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν το tow στο q2 δεν το είχε δώσει στον hul αλλά στον τσεκο, θα είχε περάσει ο team-mate του στο q3 και όχι το "φιλαρακι" του. Βέβαια ο τσεκι είναι ο μόνος που φταίει για τα χάλια του, αλλά η ομάδα του δεν τον βοηθά και βοηθά τον hul να τον περάσει; 1
sattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 14 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Το κατάλαβα βρε. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν το tow στο q2 δεν το είχε δώσει στον hul αλλά στον τσεκο, θα είχε περάσει ο team-mate του στο q3 και όχι το "φιλαρακι" του. Βέβαια ο τσεκι είναι ο μόνος που φταίει για τα χάλια του, αλλά η ομάδα του δεν τον βοηθά και βοηθά τον hul να τον περάσει; Ναι. Νομίζω οτι απλώς έτυχε να βρεθούν σε αυτές τις θέσεις και τότε επιτόπου αποφάσισαν να βοηθήσουν. Δεν ήταν ότι το προγραμμάτισαν από πριν (όπως έχουν κάνει άλλες φορές οι ομάδες με τους 2 οδηγούς τους). 1
Stergios74 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Για να το πάω λίγο παραπέρα: πέρσι ο μαξ είπε ότι δεν θα ξαναβοηθησει τον Perez γι αυτό που έκανε αυτός πρόπερσι στο Μονακό (τρακαρε επίτηδες για να κρατήσει την πολ απο τον μαξ). Δεν δουλεύουν σαν team-mates από τότε. Τότε όμως ο verstappen δεν τον είχε ανάγκη γιατί τ αμάξι ήταν σε άλλο επίπεδο. Σήμερα το απόγευμα όμως αν οι μακλαρεν παίξουν ομαδικά (ο μικρός είναι λίγο τζαναμπετης) θα τον καθαρίσουν εύκολα. Αν είχε εκεί μπροστά καποιον δικό του θα ήταν διαφορετικά. Γιατί λοιπόν τον κρατάνε ακόμα τον τσεκο; Η RB πρέπει να πάρει άμεσα ή κάποιον κορυφαίο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον μαξ αν χρειαστεί ή κάποιον εργάτη (συνειδητά Νο2) που να βοηθά τον μαξ.
dtk-386 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Αναφορά σε κείμενο Ο Φερστάπεν ανέφερε το περιστατικό λέγοντας: «Καθώς ήμουν στο pit lane, οι περισσότεροι χειροκροτούσαν, όμως ένας μου έκανε διάφορα. Οπότε του έδειξα το μεσαίο μου δάκτυλο. Την επόμενη φορά που πέρασα, χειροκροτούσε και αυτός. Οπότε, μαθαίνουν...» 1
Tasos19s Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 26 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Για να το πάω λίγο παραπέρα: πέρσι ο μαξ είπε ότι δεν θα ξαναβοηθησει τον Perez γι αυτό που έκανε αυτός πρόπερσι στο Μονακό (τρακαρε επίτηδες για να κρατήσει την πολ απο τον μαξ). Δεν δουλεύουν σαν team-mates από τότε. Τότε όμως ο verstappen δεν τον είχε ανάγκη γιατί τ αμάξι ήταν σε άλλο επίπεδο. Σήμερα το απόγευμα όμως αν οι μακλαρεν παίξουν ομαδικά (ο μικρός είναι λίγο τζαναμπετης) θα τον καθαρίσουν εύκολα. Αν είχε εκεί μπροστά καποιον δικό του θα ήταν διαφορετικά. Γιατί λοιπόν τον κρατάνε ακόμα τον τσεκο; Η RB πρέπει να πάρει άμεσα ή κάποιον κορυφαίο που να μπορεί να αντικαταστήσει τον μαξ αν χρειαστεί ή κάποιον εργάτη (συνειδητά Νο2) που να βοηθά τον μαξ. Θα τον καθαρίσουν εύκολα; Πως θα γίνει αυτό δηλαδή; Στους 2-3 πρώτους γύρους εάν τους αφήσει 1 δευτερόλεπτο πίσω καληνύχτα μετά ας πάνε να παίζουν μεταξύ τους με τα κουβαδάκια τους Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει στον αγώνα όποτε ας μην λέμε ούτε ότι ο max θα τρέχει μόνος του ούτε ότι οι Πορτογάλοι θα τον καθαρίσουν
dkstopo Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Έκανε και κ@λοχερο σ' έναν τιφόζι 😄 Ο Φερστάπεν ανέφερε το περιστατικό λέγοντας: «Καθώς ήμουν στο pit lane, οι περισσότεροι χειροκροτούσαν, όμως ένας μου έκανε διάφορα. Οπότε του έδειξα το μεσαίο μου δάκτυλο. Την επόμενη φορά που πέρασα, χειροκροτούσε και αυτός. Οπότε, μαθαίνουν...» παλιά αυτο ηταν ποινή 1
Stergios74 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 22 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Θα τον καθαρίσουν εύκολα; Πως θα γίνει αυτό δηλαδή; Στους 2-3 πρώτους γύρους εάν τους αφήσει 1 δευτερόλεπτο πίσω καληνύχτα μετά ας πάνε να παίζουν μεταξύ τους με τα κουβαδάκια τους Δεν ξέρουμε ποτέ τι θα γίνει στον αγώνα όποτε ας μην λέμε ούτε ότι ο max θα τρέχει μόνος του ούτε ότι οι Πορτογάλοι θα τον καθαρίσουν Φυσικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον αγώνα (ευτυχώς), κουβέντα κάνουμε. Και μπορεί να φύγει μπροστά στην 1η στροφή. Αλλά που θα βρεθεί μετά το πιτ στοπ; Πίσω απ τον πιαστρι για παράδειγμα; Εκεί είναι που θα χρειαζόταν βοήθεια από team mate. Και δεν μιλάω μόνο για τον σημερινό αγώνα. Τώρα που οι άλλοι ήρθαν κοντά χρειάζεται βοήθεια.
Tasos19s Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 30 λεπτά πριν, Stergios74 είπε Φυσικά δεν ξέρουμε τι θα γίνει στον αγώνα (ευτυχώς), κουβέντα κάνουμε. Και μπορεί να φύγει μπροστά στην 1η στροφή. Αλλά που θα βρεθεί μετά το πιτ στοπ; Πίσω απ τον πιαστρι για παράδειγμα; Εκεί είναι που θα χρειαζόταν βοήθεια από team mate. Και δεν μιλάω μόνο για τον σημερινό αγώνα. Τώρα που οι άλλοι ήρθαν κοντά χρειάζεται βοήθεια. Και γιατί να βρεθεί πίσω του μετά απο pit stop? Μπορεί να μπουνε οι πορτοκαλί πρωτοι Τι θέλω να πω με αυτά; Αν έχει πιο δυνατό αυτοκίνητο σήμερα οι πιθανότητες να βγει πρώτος είναι παρά πολλές άσχετα αν δεν έχει βοήθεια Η formula 1 όμως κρύβει πολλές φορές εκπλήξεις και αυτό περιμένουμε να δουμε σήμερα Η Ferrari επίσης έδειξε να έχει πολύ καλό περπάτημα με τα κίτρινα λάστιχα και ίσως αυτό σήμερα τους δώσει προβάδισμα γιατί άλλο οι κατατακτήριες και άλλο ο αγώνας Εν αναμονή για τις 16:00
ep1 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Στηριζόμενος στην χθεσινή εικόνα, θεωρώ ότι θα ζοριστεί πολύ ο Μαξ. Δεν θα είναι εύκολη νίκη αν τελικά καταφέρει να την πάρει.
GoMaR Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Μη ξεχναμε πως εφερε και η RB upgrades στην Ιμολα. Αυτο σημαινει πως ηταν ηδη μπροστα και λογικα θα ειναι παλι μπροστα. Εκτος αν τα upgrades των αλλων ομαδων (mclaren, ferrari) ειναι πιο "δυνατα" και κλεισει και αλλο η ψαλιδα. Just now, ep1 said: Στηριζόμενος στην χθεσινή εικόνα, θεωρώ ότι θα ζοριστεί πολύ ο Μαξ. Δεν θα είναι εύκολη νίκη αν τελικά καταφέρει να την πάρει. To καλο ειναι πως αν αρχισει να υπαρχει ανταγωνισμος και μαχες, θα αρχισει και η πιεση. Αυτο φερνει και λαθη. Δεν ειναι το ιδιο απο το να βολταρεις με το να κυνηγας 2
specre Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Πηγή: PIRELLI STRATEGY GUIDE: What are the possible race strategies for the Emilia Romagna Grand Prix? 1
sattack Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 το κυριοτερο ειναι ποιος θα σταθει τυχερος με τα SC.... μετα, αν τυχον γινει αυτο που λεει, με συνεφιά να πεσει η θερμοκρασια της πιστας και να κανουν graining τα ελαστικα, η Ferrari εχει πλεονεκτημα εκει.
JLEE Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Πάντως μετά από καιρό έχει αποκτήσει νόημα να βλέπεις f1! Νιώθεις ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην κερδίσει ο Μαξ! Στις 16:00 λοιπόν!
Tasos19s Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Δημοσ. 19 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, JLEE είπε Πάντως μετά από καιρό έχει αποκτήσει νόημα να βλέπεις f1! Νιώθεις ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην κερδίσει ο Μαξ! Στις 16:00 λοιπόν! Ναι έχουμε όλοι μια ελπίδα πλέον ότι κάτι μπορεί να γίνει και να μην οδηγεί την κούρσα ο max με 30 δευτερόλεπτα διαφορά από τον δεύτερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις