Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ Ο SAINZ 😅

Τα Hards δεν δουλεύουν καλά για την Red Bull, γι'αυτό και άλλαξε σε μεσαία ο Perez.

• Απαντ. 10,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-παρακαλώ

-ελα λοχία, ειμαι ο ceo της liberty. ο κοσμος παραπονιέται οτι το σπορ δεν εχει πολύ θεαμα. μονο ο βερ κερδιζει. ερχεται μαιάμι, ο αγωνας μας.... σκέψου ωραια που θα ήταν να εχουμε ενα sc αφότου μπει ο βερ για πιτ

-αστο πανω μου 

• Haha 1
Δημοσ.

ΚΑΒΑΛΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ. ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ;  ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε

-παρακαλώ

-ελα λοχία, ειμαι ο ceo της liberty. ο κοσμος παραπονιέται οτι το σπορ δεν εχει πολύ θεαμα. μονο ο βερ κερδιζει. ερχεται μαιάμι, ο αγωνας μας.... σκέψου ωραια που θα ήταν να εχουμε ενα sc αφότου μπει ο βερ για πιτ

-αστο πανω μου 

Μόνο που από ότι φάνηκε στο τέλος, δεν έφταιγε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, papp0us είπε

30" ποινή στον Sainz, αλλιώς ο Τομπάζης είναι πουλημένος.

Έστριψε σαν παπάρας εκεί, αλλά τι να κάνεις; Hard racing.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Έστριψε σαν παπάρας εκεί, αλλά τι να κάνεις; Hard racing.

Δε μπορείτε να μας πολεμήσετε με τη λογική και τους κανόνες σας, που ίσως, πιθανώς να συμφωνήσαμε και εμείς να ισχύουν κύριε. 30" τώρα, αλλιώς ΜΑFIA

Δημοσ.

Εγώ βλέπω ότι ο Γκούφη με τον πορτοκαλί επιτάφιο, ανοίγει την διαφορά από τον διαστημάνθρωπο με το διαστημόπλοιο. Ευχάριστο αυτό.

Δημοσ.

Μια διαστημική ΜcLaren να "ρίχνει στα αυτία" στην Red Bull του Verstappen, και μια μαχητική Mercedes να κυνηγά την άλλη Red Bull του Perez. 

Ανάσταση για την Formula 1 😁

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...