Gulik Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 ΕΚΤΟΣ ΕΑΥΤΟΥ Ο SAINZ 😅 Τα Hards δεν δουλεύουν καλά για την Red Bull, γι'αυτό και άλλαξε σε μεσαία ο Perez.
basilis_k6 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 -παρακαλώ -ελα λοχία, ειμαι ο ceo της liberty. ο κοσμος παραπονιέται οτι το σπορ δεν εχει πολύ θεαμα. μονο ο βερ κερδιζει. ερχεται μαιάμι, ο αγωνας μας.... σκέψου ωραια που θα ήταν να εχουμε ενα sc αφότου μπει ο βερ για πιτ -αστο πανω μου 1
papp0us Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 ΚΑΒΑΛΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ. ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ; ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ 1 5
liakjim Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, basilis_k6 είπε -παρακαλώ -ελα λοχία, ειμαι ο ceo της liberty. ο κοσμος παραπονιέται οτι το σπορ δεν εχει πολύ θεαμα. μονο ο βερ κερδιζει. ερχεται μαιάμι, ο αγωνας μας.... σκέψου ωραια που θα ήταν να εχουμε ενα sc αφότου μπει ο βερ για πιτ -αστο πανω μου Μόνο που από ότι φάνηκε στο τέλος, δεν έφταιγε.
papp0us Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 30" ποινή στον Sainz, αλλιώς ο Τομπάζης είναι πουλημένος. 2
liakjim Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 1 λεπτό πριν, papp0us είπε 30" ποινή στον Sainz, αλλιώς ο Τομπάζης είναι πουλημένος. Έστριψε σαν παπάρας εκεί, αλλά τι να κάνεις; Hard racing.
papp0us Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μόλις τώρα, liakjim είπε Έστριψε σαν παπάρας εκεί, αλλά τι να κάνεις; Hard racing. Δε μπορείτε να μας πολεμήσετε με τη λογική και τους κανόνες σας, που ίσως, πιθανώς να συμφωνήσαμε και εμείς να ισχύουν κύριε. 30" τώρα, αλλιώς ΜΑFIA
liakjim Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Άτυχος ο πιάστρι, του άξιζε ένα κλατάρισμα του Σάινθ. 1
specre Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Εγώ βλέπω ότι ο Γκούφη με τον πορτοκαλί επιτάφιο, ανοίγει την διαφορά από τον διαστημάνθρωπο με το διαστημόπλοιο. Ευχάριστο αυτό.
Gulik Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Δημοσ. 6 Μαΐου 2024 Μια διαστημική ΜcLaren να "ρίχνει στα αυτία" στην Red Bull του Verstappen, και μια μαχητική Mercedes να κυνηγά την άλλη Red Bull του Perez. Ανάσταση για την Formula 1 😁 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις