sattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Yπήρχε η φήμη εδώ και κάνα μήνα. Απόφαση του Seidl. Χαιρετάμε και τους 2 κατά 99%. Ο Seidl έχει δώσει deadline 2 μηνών στον Sainz να αποδεχθεί την πρόταση. Είναι απόλυτα λογικό να αλλάξει και τους 2. Κανεις τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Η Audi μπαίνει τώρα με λεφτά και χρειάζεται αποτελέσματα, δεν χρειάζεται pay drivers. Πήραν για 2ο τον καλύτερο Γερμανο αυτή τη στιγμή και ελπίζουν στον Sainz για 1ο. 2
ASFE Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Ο Μποτας ηταν καλος στην Κινα παντως. Δεν νομιζω οτι ο Χουλκ εχει να δωσει κατι τοοοοσο παραπανω,
liakinen Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Να δούμε τι έχει να δώσει και η Audi όμως ρε παιδιά 🙂
Gatilaras Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 O Bottas, κατ'εμε τουλαχιστον, για 2ος οδηγος καλος ειναι και εχει δωσει δειγματα στο παρελθον οτι με καλο μονοθεσιο μπορει να ανταπεξελθει μια χαρα στις απαιτησεις. Απο 'κει κ περα πλεον η αποψη μου ειναι οτι η μονη νορμαλ ομαδα αυτη τη στιγμη με καλους οδηγους που εχουν potentials που λεν και στο χωριο μου ειναι η Mclaren ξεκαθαρα.Οι υπολοιποι ειναι ή του υψους ή του βαθους. 1
Tasos19s Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Να δούμε τι έχει να δώσει και η Audi όμως ρε παιδιά 🙂 Αυτό δεν το λέει κανένας Τοσο πάει το αμάξι τι να κάνει ο μπότα κι ο κάθε μπότα; Διαφορα οδηγικής ικανότητας βλέπουμε στην Aston Martin που ο ένας βγαίνει 2ος από την αρχή κι άλλος από το τέλος 1
liakinen Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Μόλις τώρα, Tasos19s είπε Αυτό δεν το λέει κανένας Τοσο πάει το αμάξι τι να κάνει ο μπότα κι ο κάθε μπότα; Διαφορα οδηγικής ικανότητας βλέπουμε στην Aston Martin που ο ένας βγαίνει 2ος από την αρχή κι άλλος από το τέλος Εγώ κυρίως το έγραψα γιατί υπάρχει το παρελθόν με τον πραγματικό γίγαντα Toyota και τα κατορθώματα του στην F1. 1
sattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 31 λεπτά πριν, ASFE είπε Ο Μποτας ηταν καλος στην Κινα παντως. Δεν νομιζω οτι ο Χουλκ εχει να δωσει κατι τοοοοσο παραπανω, Τα τελευταία 2 χρόνια που ξανάρθε ο Hulk, δείχνει πολύ καλός, σταθερός, πάντα παλεύει για πόντους, και νικάει τον Mag (ο οποίος νικούσε τον Schumacher). Και είναι και Γερμανός. Ενώ ο Bottas δείχνει τελειωμένος συνταξιούχος. Ίσως μείνει μόνο αν δεν έρθει ο Sainz. Εγώ πιστεύω ότι για τους Γερμανούς της Audi η απόφαση είναι απόλυτα λογική. 1
APOMICHALIS Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 25 λεπτά πριν, Tasos19s είπε Αυτό δεν το λέει κανένας Τοσο πάει το αμάξι τι να κάνει ο μπότα κι ο κάθε μπότα; Διαφορα οδηγικής ικανότητας βλέπουμε στην Aston Martin που ο ένας βγαίνει 2ος από την αρχή κι άλλος από το τέλος Και στην Haas ο Χουλκ ξεχώρισε νομίζω. Με το που πήγε φάνηκε καλύτερος από mazepin🤣 Schumacher και magnussen
ekrepali Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Αν η Haas δώσει συμβόλαιο στον Βearman, άντε να δούμε πόσα χρόνια θα πάρει στον Τάκη να συνηθίσει να τον λέει Μπέρμαν κι όχι Μπύρμαν. 🍺 😆 Επίσης στο Μαϊάμι θέλω να δω πόσες φορές θα πει "το μπλε ferrari". 🥶 Επεξ/σία 26 Απριλίου 2024 από ekrepali 5
vorlon68 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μονο εδω... Ο Νιούι παει στην HAAS και την θέση του Χουλκ θα την πάρει ο Φερστάπεν. Επιστρέφει και ο Γκουντερ... Κερασάκι... η Ferrari θα δώσει δανεικό στην HAAS το 25 τον Χάμιλτον. 6
Gulik Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 Δημοσ. 26 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, ASFE είπε Πλησιαζει η μερα....Νεα ψυκτρα.... Λάθος topic. Α για τον Senna λες. Ναι. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2024 από Gulik
sattack Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Δημοσ. 27 Απριλίου 2024 Όλοι είναι κρυφοί οπαδοί της Ferrari και στη Ferrari θα καταλήξουν. 😅 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις