basilis_k6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 αν παει ο νιουι φερραρι και παρει κουπα ξεφτυλιζει ταυτοχρονα 2 οδηγους. αυτον που θα το σηκωσει με την φερραρι (ειδικα αν ειναι ο χαμ) και τον βερ. θα ειναι σαν να λεει οπου παω κερδαω, ο οδηγος απλα το κάνει βολτες στην πιστα. 2 1
ep1 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Για να δούμε ο μπαμπάς Στρολ αν έκανε καλή προσφορά...
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μην πάει στην Mercedes πακέτο με τον Max και ψάχνονται οι άλλοι. 1 2
ekrepali Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 4 hours ago, dim_plo said: Hewlett-Packard?? Έχω ακούσει ότι Canon και Epson είναι αξιόπιστες. “Bono, I’m running out of cartridges, man!”. Scuderia στρουμφοχωριό 1 hour ago, vorlon68 said: Φευγει ο Νιουι απο την RB 1 hour ago, misterman said: Και μάλλον πηγαίνει Φεράρι.Ειναι δυνατόν πατήρ και υιός Φερστάπεν να είναι τόσο ηλίθιοι;και όμως είναι.Κατάφεραν να τον στείλουν στον μεγάλο τους αντίπαλο.Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος. Eγώ ποντάρω ότι ο Στρολ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα... ταιριάζει το timing και με την ανανέωση του Αλόνσο. 1 1
vorlon68 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 11 λεπτά πριν, ekrepali είπε Eγώ ποντάρω ότι ο Στρολ τίναξε τη μπάνκα στον αέρα... ταιριάζει το timing και με την ανανέωση του Αλόνσο. Σιγα μην παει στην AM οταν υπάρχει η Ferrari. Συν τις αλλης πριν λιγες μέρες ειχε παει στην Ιταλια 2
ASFE Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Και το 2005 πήγε σε μια ασήμαντη red bull μετά τη Μακλαρεν. Στην Ιταλία είχε πάει για αγώνα. 1
basilis_k6 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Σιγα μην παει στην AM οταν υπάρχει η Ferrari. Συν τις αλλης πριν λιγες μέρες ειχε παει στην Ιταλια η αραμκο παντως πιεζει για αλλαγες ακουω. θελει τιτλο https://www.sportskeeda.com/f1/news-aramco-reportedly-want-sign-max-verstappen-adrian-newey-dream-team-buying-lawrence-stroll-s-aston-martin-team Επεξ/σία 25 Απριλίου 2024 από basilis_k6
Lotof Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Αν και Ferrarikos ο Alonso αξίζει ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ να έχει μια τελευταία ευκαιρία στο όνειρο. Όποτε δεν θα με χαλάσει να δω νιουι στην AM….. και για άλλους λόγους βέβαια ώστε να μπει μια ταφόπλακα στους αφελείς που πιστεύουν ακόμα ότι τη διαφορά την κάνει ο οδηγός. 1 1
GoMaR Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 56 minutes ago, vorlon68 said: Σιγα μην παει στην AM οταν υπάρχει η Ferrari. Συν τις αλλης πριν λιγες μέρες ειχε παει στην Ιταλια Καπου διάβασα, οτι δε πηγε Ιταλία γία θεματα της φ1, αλλα νομίζω να οδηγήσει κατι αμαξια. Κατι τέτοιο. Αν βρω το αρθρο, θα το ποσταρω.
Gulik Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, ghostrider είπε Δεν έχει καμία σχέση ο ήχος που ακούμε με το συμβάν αυτό, φαίνεται κι από το on board πλάνο αυτό. 1
vaggos88 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, GoMaR είπε Καπου διάβασα, οτι δε πηγε Ιταλία γία θεματα της φ1, αλλα νομίζω να οδηγήσει κατι αμαξια. Κατι τέτοιο. Αν βρω το αρθρο, θα το ποσταρω. Το ειχε αναφερει και ο Σειτανιδης το περασμενο ΣΚ.
xacto Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Το γερμανικό Auto Motor und Sport ανέφερε την αποχώρηση του Adrian στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Στην συνέχεια τα BBC και autosport.com το επιβεβαίωσαν. Όλα δείχνουν ότι είναι έγκυρο. Αν θα πάει για σύνταξη ή σε άλλη ομάδα, μάλλον θα πάρει καιρό να διευκρινιστεί. Η αποχώρηση του Adrian, όχι αυτή καθ’ αυτή αλλά οι λόγοι που την προκάλεσαν, δείχνει ότι η Red Bull πάει για ριζικό ρεκτιφιέ. Μέχρι να ακούσουμε κάτι στο επισημότερο, στο www.z-pdf.com μπορεί εἷς να κατεβάσει σε pdf το βιβλίο HOW TO BUILD A CAR, που έγραψε ο Adrian Newey το 2017. 3
papp0us Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Εγώ νομίζω οτι εξηγείται η απόφαση της Ferrari να βάλει έξτρα όνομα για να τσεπώσει 100εκ, γιατι μάλλον προέκυψαν έξτρα έξοδα. Και Hamilton και Newey είναι δύσκολο να τους πληρώνεις... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις