Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

προφανως ειναι για την μεταδοση κονσερβα. το ετοιμαζουν απο τωρα. διαφημιση και απλα βλεπεις εικονα. οπως λενε καλο απογευμα απο πριν.

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα safety cars ίσως εξανέμισαν το όποιο πλεονέκτημα του LEC στο τέλος λόγω καλύτερης διαχείρισης στα λάστιχα γιατί οι υπόλοιποι ουσιαστικά δεν χάλασαν λάστιχο επί 10 γύρους..

Μόλις τώρα, xxatziva είπε

προφανως ειναι για την μεταδοση κονσερβα. το ετοιμαζουν απο τωρα. διαφημιση και απλα βλεπεις εικονα. οπως λενε καλο απογευμα απο πριν.

το ant1+ έχει διαφημίσεις; Με συνδρομή δεν είναι αυτό;

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
1 minute ago, xxatziva said:

Τελευταίος αγώνας για εμένα από αυτούς. Ευτυχώς το είχα δωρεάν. Όλο προβλήματα, χάλια εικόνα και επιπλέον από το κινητό δεν μπορώ να δω πλέον μιας και θέλουν widevine L1 υποχρεωτικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, chris_g92 said:

Όχι τώρα που δεν ακούγεται ο Τάκης, πιο ωραίο είναι.

Όντως... το πρόβλημα θα ήταν να μείνει ο ήχος και να χαθεί η εικόνα. 🤪 Πω πω... μου έσπασε τα νεύρα πάλι σήμερα ο Τάκης.

"Τώρα θα προσπεράσει, τωρα θα χωθεί στα φρένα, τώρα, τώρα"!

Μισό δευτερόλεπτο πίσω εν τω μεταξύ το μονοθέσιο.

• Haha 3
Δημοσ.
Just now, ekrepali said:

Όντως... το πρόβλημα θα ήταν να μείνει ο ήχος και να χαθεί η εικόνα. 🤪 Πω πω... μου έσπασε τα νεύρα πάλι σήμερα ο Τάκης.

"Τώρα θα προσπεράσει, τωρα θα χωθεί στα φρένα, τώρα, τώρα"!

Μισό δευτερόλεπτο πίσω εν τω μεταξύ το μονοθέσιο.

Εμένα με τρελαίνουν οι υποθετικοί διάλογοι που δημιουργεί με το μυαλό του. Στα πιτ έλεγε έφυγε με κόκκινο του έλεγε ο άνθρωπος από τους τεχνικούς που πας με κόκκινο ?

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Τα safety cars ίσως εξανέμισαν το όποιο πλεονέκτημα του LEC στο τέλος λόγω καλύτερης διαχείρισης στα λάστιχα γιατί οι υπόλοιποι ουσιαστικά δεν χάλασαν λάστιχο επί 10 γύρους..

το ant1+ έχει διαφημίσεις; Με συνδρομή δεν είναι αυτό;

διαφημίσεις οχι. αλλα ετοιμαζουν και το βιντεο για το απογευμα που βαζουν στον αντ1. οποτε γιατι να μονταρουν το απογευμα? μπορουν και νωρις να τα κανουν τάνα ολα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Σάπισε τελείως ο LEC δυστυχώς. Ο NOR πάει και για P2

Βάλτε F1 TV μαμεί. Και η μετάδοση είναι top και ακούς και ωραία, σωστή αγγλική προφορά. 7.5 ευρώπουλα, καλά είναι.

Δημοσ.
1 minute ago, just_a_dude said:

Σάπισε τελείως ο LEC δυστυχώς. Ο NOR πάει και για P2

Βάλτε F1 TV μαμεί. Και η μετάδοση είναι top και ακούς και ωραία, σωστή αγγλική προφορά. 7.5 ευρώπουλα, καλά είναι.

Στον επόμενα αγώνα εγώ θα πάω σε f1 tv pro. Δεν αξίζει ούτε για δωρεάν ο αντ1...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chris_g92 είπε

Στον επόμενα αγώνα εγώ θα πάω σε f1 tv pro. Δεν αξίζει ούτε για δωρεάν ο αντ1...

απλά πρέπει να βλέπεις σε υπολογιστή ή να συνδέσεις το PC με την τηλεόραση. Δεν έχει εφαρμογή F1 TV για smart tv. Τουλάχιστον για samsung που έχω δεν βρήκα.

https://support.formula1.com/s/article/2023-Supported-Devices?language=en_US

Επεξ/σία από just_a_dude
Δημοσ.
Just now, just_a_dude said:

απλά πρέπει να βλέπεις σε υπολογιστή ή να συνδέσεις το PC με την τηλεόραση. Δεν έχει εφαρμογή F1 TV για smart tv. Τουλάχιστον για samsung που έχω δεν βρήκα.

Έχω tv box και υπάρχει κανονικά η εφαρμογή, οπότε όλα καλά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, just_a_dude said:

Δεν έχει για Tizen (Samsung) ή WebOS (LG), μόνο Android νομιζω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...