Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Κριμα το παλικαρι, φαινότανε καλο παιδι και με ελπιδες για τιτλο😂😂😂

Η ελπίδα (λένε) πεθαίνει τελευταία. Και όσο είναι (ακόμα) όρθια η φοράδα, ελπίζει αυτός κι εμείς μαζί. :P

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, specre είπε

Η ελπίδα (λένε) πεθαίνει τελευταία. Και όσο είναι (ακόμα) όρθια η φοράδα, ελπίζει αυτός κι εμείς μαζί. :P

Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα, μπας και γελασει το χειλάκι μας 

• Like 1
Δημοσ.

δεν παρακολούθησα όλη τη συζητηση για το F1tv αλλά μολις μου ήρθε email πως αν θέλω να κρατησω τη συνδρομή το κόστος της θα αυξηθεί κατά 10€ στα 59,99. 

για νέα εγγραφή με διαφορετικό email ισχύει κάποια άλλη τιμή ;

Δημοσ.
20 minutes ago, zanskou said:

δεν παρακολούθησα όλη τη συζητηση για το F1tv αλλά μολις μου ήρθε email πως αν θέλω να κρατησω τη συνδρομή το κόστος της θα αυξηθεί κατά 10€ στα 59,99. 

για νέα εγγραφή με διαφορετικό email ισχύει κάποια άλλη τιμή ;

Όχι, εκτός κι αν βγάλουν καμιά προσφορά τέλη Φλεβάρη.

Δημοσ.

ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , Η ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΧΑΙΛΟΥΞ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ FIA;

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, papp0us είπε

ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , Η ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΧΑΙΛΟΥΞ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ FIA;

Επιτηδες το κάνατε για να μείνει ο Sainz στη  Ferrari, ε?

Δημοσ.

Ήρθε email για την αύξηση τιμής και σε εμένα. Η συνδρομή μου λήγει 3 Μαρτίου. Αυτή την ημερομηνία αναφέρει ότι θα γίνει και η αύξηση. Άραγε μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα και να γλιτώσω την αύξηση ή πρέπει πρώτα να λήξει η υπάρχουσα συνδρομή;

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Driver_3 είπε

Ήρθε email για την αύξηση τιμής και σε εμένα. Η συνδρομή μου λήγει 3 Μαρτίου. Αυτή την ημερομηνία αναφέρει ότι θα γίνει και η αύξηση. Άραγε μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα και να γλιτώσω την αύξηση ή πρέπει πρώτα να λήξει η υπάρχουσα συνδρομή;

Δεν αποφεύγεις την αύξηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...