specre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) SCUDERIA FERRARI AND CHARLES LECLERC MOVING FORWARD TOGETHER ANALYSIS: Why a less rigid deal for Leclerc and Ferrari makes sense for both sides Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από specre 1
Gatilaras Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 42 minutes ago, specre said: SCUDERIA FERRARI AND CHARLES LECLERC MOVING FORWARD TOGETHER ANALYSIS: Why a less rigid deal for Leclerc and Ferrari makes sense for both sides Κριμα το παλικαρι, φαινότανε καλο παιδι και με ελπιδες για τιτλο😂😂😂
specre Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, Gatilaras είπε Κριμα το παλικαρι, φαινότανε καλο παιδι και με ελπιδες για τιτλο😂😂😂 Η ελπίδα (λένε) πεθαίνει τελευταία. Και όσο είναι (ακόμα) όρθια η φοράδα, ελπίζει αυτός κι εμείς μαζί. 1
WestMan_swiftsport Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, specre είπε Η ελπίδα (λένε) πεθαίνει τελευταία. Και όσο είναι (ακόμα) όρθια η φοράδα, ελπίζει αυτός κι εμείς μαζί. Μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα, μπας και γελασει το χειλάκι μας 1
JLEE Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Εγώ ξέρω ότι ο Leclerc θα σηκώσει την κούπα στο τέλος της νέας σεζόν.
zanskou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου δεν παρακολούθησα όλη τη συζητηση για το F1tv αλλά μολις μου ήρθε email πως αν θέλω να κρατησω τη συνδρομή το κόστος της θα αυξηθεί κατά 10€ στα 59,99. για νέα εγγραφή με διαφορετικό email ισχύει κάποια άλλη τιμή ;
ekrepali Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 20 minutes ago, zanskou said: δεν παρακολούθησα όλη τη συζητηση για το F1tv αλλά μολις μου ήρθε email πως αν θέλω να κρατησω τη συνδρομή το κόστος της θα αυξηθεί κατά 10€ στα 59,99. για νέα εγγραφή με διαφορετικό email ισχύει κάποια άλλη τιμή ; Όχι, εκτός κι αν βγάλουν καμιά προσφορά τέλη Φλεβάρη.
papp0us Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , Η ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΧΑΙΛΟΥΞ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ FIA; 1
Crbull Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Συνδρομή μέσω google play μου το εμφανίζει ακόμα 49,9
sattack Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, papp0us είπε ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , Η ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΧΑΙΛΟΥΞ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ FIA; Επιτηδες το κάνατε για να μείνει ο Sainz στη Ferrari, ε?
Driver_3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Ήρθε email για την αύξηση τιμής και σε εμένα. Η συνδρομή μου λήγει 3 Μαρτίου. Αυτή την ημερομηνία αναφέρει ότι θα γίνει και η αύξηση. Άραγε μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα και να γλιτώσω την αύξηση ή πρέπει πρώτα να λήξει η υπάρχουσα συνδρομή;
Tasos19s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 23 ώρες πριν, Driver_3 είπε Ήρθε email για την αύξηση τιμής και σε εμένα. Η συνδρομή μου λήγει 3 Μαρτίου. Αυτή την ημερομηνία αναφέρει ότι θα γίνει και η αύξηση. Άραγε μπορώ να ανανεώσω νωρίτερα και να γλιτώσω την αύξηση ή πρέπει πρώτα να λήξει η υπάρχουσα συνδρομή; Δεν αποφεύγεις την αύξηση
vassilis018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου όλο το σκηνικό γίνεται για τα 10 ευρώ αύξηση? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα