xacto Δημοσ. 18 Απριλίου Share Δημοσ. 18 Απριλίου 3 ώρες πριν, Nabuko είπε ... Ή κάποιος λέει ψέματα ... Θα υποψιαζόμουν την Mercedes, αλλά χρειάζεται ικανότητα, αγωνιστικό διευθυντή της προκοπής και σχέδιο για να πεις ψέματα. Νομίζω ότι απλώς λένε ότι του φανεί του λολοστεφανή, για να αποσυντονιστούμε από την κατάντια τους. Όταν ο Lewis ρωτάει αν πρέπει να αφήσει τον George να τον προσπεράσει, είναι κατάντια για την ομάδα, άλλο αν εμείς ασχολούμαστε με την οδηγική ικανότητα του πιλότου. Κι εγώ με έχω βαρεθεί. Αυτοί πέφτουν συνέχεια πάνω μου, όχι εγώ. 3 ώρες πριν, Nabuko είπε ... τα σάητ γράφουν ότι τους κατέβει για τα κλικς. Πρώτα η επιβίωση, μετά τα κλικς. Έχω θαυμάσει πολλές φορές σάητς για την ικανότητά τους να εφευρίσκουν θέματα στο τίποτα. Σε αντίθεση με ξέρεις ποια ομάδα... αηδία έχω καταντήσει επιτέλους! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Φωτιά γρασίδι μικρής εστίας, από σπινθήρα μονοθέσιου λογικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Ξεκινά σε 10 λεπτά το Sprint Qualifying στην Κίνα, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη 😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Gulik είπε Ξεκινά σε 10 λεπτά το Sprint Qualifying στην Κίνα, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη 😁 Κακες ωρες γενικα...και σημερα και αυριο 6 το πρωι. Παλι καλά που ο αγωνας ειναι καλη ωρα Επεξ/σία 19 Απριλίου από Αλεξανδρος A.92 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Ο Στρόλ 1ος, το γρασίδι πήρε φωτιά. Κάτι πάει στραβά με το σύμπαν απόψε. 10 λεπτά πριν, Gulik είπε Ξεκινά σε 10 λεπτά το Sprint Qualifying στην Κίνα, για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμη 😁 Μισώ τα sprint races. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 4 λεπτά πριν, liakjim είπε Μισώ τα sprint races. Τα προτιμώ, όπως και οι περισσότεροι, από τα practice sessions. Ειδικά στην... απρόβλεπτη Κίνα, μια χαρά είναι. Η ώρα όντως μας χαλάει, ως κοινό Ευρώπης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εν το μεταξυ για τον κοσμο τωρα εχει sprint qualy, για τον ant1 plus εχει sprint shootout Επεξ/σία 19 Απριλίου από vaggos88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου τα σπάει το livery στο κράνος του Albon 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 1 λεπτό πριν, vassilis018 είπε τα σπάει το livery στο κράνος του Albon https://www.williamsf1.com/posts/1a9058d6-46cc-443f-8066-d58fe5b3879e/alex-albon-china-panda-helmet 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Πάλι φωτιά στο γρασίδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maarinos Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Πάλι φωτιά στο γρασίδι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gulik Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Γρασίδι από το Temu 😂 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sattack Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου ας προσεχε ο Ruszsell Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι ο ZHO πέρασε στο Q3 μέχρι που άκουσα τα χειροκροτήματα... Άτιμο πράμα η συνήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου Εχει ενα ενδιαφερον! Οι Kick τι επαθαν? Απιστευτα ανετους τους βλεπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα