ASFE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Drive To Survive Season 6 23/02/2024 3 2
specre Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Συγγνώμη, αλλά σύμφωνα με την εικόνα της συνδρομής του @Cygnus, η δική μου έχει λήξει στις 03/01/2024 Μου ήρθε σήμερα κι εμένα το email με την αύξηση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, ASFE είπε Drive To Survive Season 6 23/02/2024 και η τελευταία.. 13 λεπτά πριν, specre είπε Συγγνώμη, αλλά σύμφωνα με την εικόνα της συνδρομής του @Cygnus, η δική μου έχει λήξει στις 03/01/2024 Μου ήρθε σήμερα κι εμένα το email με την αύξηση. μήπως είναι αμερικανική ημερομηνία και εννοεί 1η Μαρτίου; 1
specre Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Spect~ είπε και η τελευταία.. μήπως είναι αμερικανική ημερομηνία και εννοεί 1η Μαρτίου; Τώρα έψαχνα στον λογ/σμό μου και βλέπω ότι πρέπει να ισχύει αυτό που λες. Στις συσκευές που έχω "συνδέσει" μου βγάζει ημ/νία τύπου 02/23/2023. Έλεος πια Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από specre
ekrepali Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, liakinen said: Ναι στο πρώτο μέρος της ερώτησης σου και στο δεύτερο θα σου πω ότι σε σχέση με την ΕΡΤ (ERTFLIX) τα ανεβάζει γρηγορότερα. Για παράδειγμα ένας αγώνας με ώρα έναρξης πχ 15:00 ή 16:00 σίγουρα μέχρι 20:00 ή 21:00 το αργότερο έχει ανέβει. Ποιότητα εικόνας χειρότερη από ERTFLIX και πολύ χειρότερη από F1TV. Να δούμε τι τιμές θα έχει φέτος όμως. P. S Η ποιότητα στο Live του ANT1+ είναι ελαφρώς καλύτερη από αυτά που ανεβάζει αργότερα στην πλατφόρμα του. Τέλος για όποιον τον ενδιαφέρει αποκτά πρόσβαση σε σειρές νέες, παλιές, ξένες και Ελληνικές που έχει ο ΑΝΤ1 στην πλατφόρμα του. Πήρα απάντηση κι απ'την εξυπηρέτηση του Ant1. Για το upload των αγώνων έγραψαν 'το συντομότερο δυνατόν'. Αλλά απ'τα λεγόμενά σου αν κάνει ως και 3-5 ώρες... το θεωρώ μεγάλη καθυστέρηση. Δηλαδή σε αγώνες όπως Σουζουκα, αν δε προλάβω το live θα πρέπει να περιμένω μέχρι το μεσημέρι. Αν νυστάζω και θέλω να ξαπλώσω το μεσημέρι, καλό απόγευμα. Τα ίδια είχα πάθει και σε μερικούς αγώνες στο ertflix και κατέληξα σε torrents. Ένα άλλο μειονέκτημα στο Ant1+ είναι ότι η live μετάδοση δεν έχει παύση - rewind, σωστά; Στο F1TV μου ήταν πολύ χρήσιμο και για τουαλέτα αλλά και για τη δουλειά όταν εξυπηρετώ πελάτες. Η ποιότητα εικόνας δε με ενδιαφέρει, ούτως η άλλως παρακολουθώ είτε στο κινητό είτε σε 22' οθόνη στο pc. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2024 από ekrepali
liakinen Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ένα άλλο μειονέκτημα στο Ant1+ είναι ότι η live μετάδοση δεν έχει παύση - rewind, σωστά; Δεν υπάρχουν αυτά. 1
JLEE Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Φανταστείτε να αράζεις στο σπίτι σου και να βλέπεις το τριήμερο έτσι : https://vm.tiktok.com/ZGer2tFts/ Πολύ καλό για να είναι αληθινό.. 3
ekrepali Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2024 35 minutes ago, liakinen said: Δεν υπάρχουν αυτά. Toυλάχιστον να βάλουν μια επιλογή να κάνουμε mute τον Πουρναράκη και να έχουμε σκέτο audio απ'τη πίστα. 😄 1
fast8 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Ολα αυτά για τον Αντ1+ με την προϋπόθεση ότι θα κάνει κάποια προσφορά όπως πέρσι. Αυτή την στιγμή το 9μηνο πακέτο που έχει και την Formula 1 είναι στα 49,99€. Αν έχει αυτές τις τιμές κατά την έναρξη του πρωταθλήματος μάλλον μόνο οι μη Αγγλομαθείς θα το προτιμήσουν. 2
yositosi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Εγώ αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω πάντως είναι γιατί δεν το φτιάχνουν! Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή; Οταν το είχε ο Cosmote, και 4Κ μετάδοση έπαιζε, στην υπηρεσία streaming (που ούτε το F1TV δεν το έχει όλως παραδόξως), και pause/rewind... αλλά και απευθείας replay tv χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις πότε θα δεήσουν να το ανεβάσουν... Δηλαδή τόσο μεγάλο κόστος έχει πια;;; 2
WestMan_swiftsport Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 20 ώρες πριν, ASFE είπε Οντως τωρα?? https://www.motorsport.com/f1/news/alphatauri-f1-team-makes-switch-to-new-visa-cash-app-rb-identity/10568653/ Σαν εφαρμογή για κινητά μου κάνει περισσότερο το όνομα παρά για αμάξι F1 😂😂😂😂 20 ώρες πριν, ASFE είπε Οντως τωρα?? https://www.motorsport.com/f1/news/alphatauri-f1-team-makes-switch-to-new-visa-cash-app-rb-identity/10568653/ Σαν εφαρμογή για κινητά μου κάνει περισσότερο το όνομα παρά για αμάξι F1 😂😂😂😂
papp0us Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 25 λεπτά πριν, WestMan_swiftsport είπε Σαν εφαρμογή για κινητά μου κάνει περισσότερο το όνομα παρά για αμάξι F1 😂😂😂😂 Σαν εφαρμογή για κινητά μου κάνει περισσότερο το όνομα παρά για αμάξι F1 😂😂😂😂 Στα γραφεία της Mclaren γίνεται ήδη συζήτηση για το πως θα χωρέσουμε πάνω απο 7 χορηγούς στο όνομα και να πάρουμε τη ρεβάνς. Δε θα αφήσουμε εμείς μια κάποια Alpha Tauri να μας κουνιέται. CocaCola Lacta Opap Mclaren Racing Nintendo Team by Activision. 12 ώρες πριν, JLEE είπε Φανταστείτε να αράζεις στο σπίτι σου και να βλέπεις το τριήμερο έτσι : https://vm.tiktok.com/ZGer2tFts/ Πολύ καλό για να είναι αληθινό.. Θες να πουλήσεις 5000€ headset μωρή Apple; Έτσι τα πουλάς. 1 1
ekrepali Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 7 minutes ago, papp0us said: Στα γραφεία της Mclaren γίνεται ήδη συζήτηση για το πως θα χωρέσουμε πάνω απο 7 χορηγούς στο όνομα και να πάρουμε τη ρεβάνς. Δε θα αφήσουμε εμείς μια κάποια Alpha Tauri να μας κουνιέται. CocaCola Lacta Opap Mclaren Racing Nintendo Team by Activision. Θες να πουλήσεις 5000€ headset μωρή Apple; Έτσι τα πουλάς. On 17/01/2024 at 14:40, ekrepali said: Το δικό σου το avatar με τα βουντού να βάλουν, κι ας μείνει κανένας χορηγός απ'έξω, δε πειράζει. 😄
WestMan_swiftsport Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 24 λεπτά πριν, papp0us είπε Στα γραφεία της Mclaren γίνεται ήδη συζήτηση για το πως θα χωρέσουμε πάνω απο 7 χορηγούς στο όνομα και να πάρουμε τη ρεβάνς. Δε θα αφήσουμε εμείς μια κάποια Alpha Tauri να μας κουνιέται. CocaCola Lacta Opap Mclaren Racing Nintendo Team by Activision. Θες να πουλήσεις 5000€ headset μωρή Apple; Έτσι τα πουλάς. Ξέχασες να βάλεις και την αγαπημένη μισητή Google 😂😂😂
Nik1239 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, papp0us είπε Στα γραφεία της Mclaren γίνεται ήδη συζήτηση για το πως θα χωρέσουμε πάνω απο 7 χορηγούς στο όνομα και να πάρουμε τη ρεβάνς. Δε θα αφήσουμε εμείς μια κάποια Alpha Tauri να μας κουνιέται. CocaCola Lacta Opap Mclaren Racing Nintendo Team by Activision/Blizzard/King Θες να πουλήσεις 5000€ headset μωρή Apple; Έτσι τα πουλάς. Fixed 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις