Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@papp0us σε έπιασε στον υπνο ο smooth operator. Τωρα για τον αλμπον, καλα να πάθει που εμεινε εκτός βαθμόλογουμενων θέσεων. Να μάθει να μην παίρνει αμάξια αλλων.😂

3 ώρες πριν, misterman είπε

Για όποιον ενδιαφερεται,o Αντ1+ ανέβασε τον αγώνα στην πλατφόρμα του.

Απο torrent σε 1080p παρα στον ANT1+ σε 360p.....

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1
Δημοσ.

Καλά γενικά τα έχουμε πει άπειρες φορές για τον Ant1 αλλά τουλάχιστον σε σχέση με τους προηγούμενες αγώνες που τους πήρε υπερδιπλάσιο χρόνο να τους ανεβάσουν,πάλι καλά που το έκαναν γρηγορότερα τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

H Ferrari έκανε επιτυχημένο undercut pit stop στον εκλερ. Εγώ θα ήμουν προσεκτικός τις επόμενες ημέρες…

Season 3 Abc GIF by Bachelor in Paradise

• Haha 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου είχε λείψει ο Ιταλικος ύμνος. 

ΥΓ. Αν ειναι να κερδίζει η φερραρι ας κοιμαμαι καλυτερα.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 2
Δημοσ.

Ασχέτως με τι έκανε ο Αλόνσο (δικαιολογημένο το πέναλτυ λόγω τηλεμετρίας)... ο Ράσελ ήταν πολύ πίσω του.

Το παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο Ράσελ ότι αυτός ευθύνεται που έχασε τον έλεγχο. Πολύ λίγος για 1ος οδηγός του χρόνου.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Μου είχε λείψει ο Ιταλικος ύμνος. 

Κόψανε τις φωνές της ομάδας της ferrari που τραγουδούσαν τον ύμνο και ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;αν ναι απαράδεκτοι εκτός κι αν πλέον με τόση wokila και το να τραγουδάς τον ύμνο της χώρας σου είναι εθνικισμός.Δειτε τον ύμνο μέσα από τον αγώνα και θα καταλάβετε την τεράστια διαφορά στο feeling που σου προκαλεί.

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, misterman είπε

Άσχημο πράγμα το κάρμα Jos μου.Γινεται να τύχουν στον κανακάρη σου αλλά 4-5 τέτοια μέσα στη χρονιά;κι αν δε σας αρέσει δεν πειράζει,μπορείτε να πάρετε τον πούλο από την Red Bull όπως είπε ο Horner.Ο Horner βρε που θα έφευγε κιόλας πριν το gp της Αυστραλίας.

Αλλα σε καταλαβαίνω ρε Max,πως να αποδωσεις όταν το μυαλό της φαμίλιας σου ήταν σε αυτό της φτωχής πλην τίμιας καταγγέλουσας που κινδύνεψε η ζώνη αγνότητάς της.

Δυσκολοχώνευτο το ξιδάκι από ότι φαίνεται για μερικούς.

2 ώρες πριν, Stergios74 είπε

20" πέναλτι στον Αλόνσο. Θεώρησαν ότι έκανε brake testing. 

Άραγε αυτό κλείνει την πόρτα της merc για τον alonso; 

Απαράδεκτος ο Αλόνσο.

47 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ασχέτως με τι έκανε ο Αλόνσο (δικαιολογημένο το πέναλτυ λόγω τηλεμετρίας)... ο Ράσελ ήταν πολύ πίσω του.

Το παραδέχτηκε κι ο ίδιος ο Ράσελ ότι αυτός ευθύνεται που έχασε τον έλεγχο. Πολύ λίγος για 1ος οδηγός του χρόνου.

Δεν ήταν πίσω, φάνηκε από την Onboard κάμερα πόσο πολύ πλησίασε στον Αλόνσο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vaggos88 είπε

Κατά τις 05:00 (και κάτι) ξύπνησα, αλλά αποφάσισα να συνεχίσω τον ύπνο μου. Τον είδα πριν λίγο στο F1TV. Το ίδιο σκέφτηκα όταν τελείωσε ο αγώνας. :lol:

Στο τέλος όπως πάει, ο κοτσίδας θα βρει ανταγωνιστικό μονοθέσιο του χρόνου στη φοράδα. :P Ίσως γλυτώσουμε την κλάψα τελικά.

Επεξ/σία από specre
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Ο @papp0us άφησε το παλικάρι χωρίς δουλειά. Τώρα που έπαψε να "ασχολείται" μαζί του, προσπαθεί ο Σάνθης να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βρει μια θέση σε Mercedes ή Redbull (original). Να γλυτώσει και από το νυχτοκάματο. :P

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, specre είπε

Ο @papp0us άφησε το παλικάρι χωρίς δουλειά. Τώρα που έπαψε να "ασχολείται" μαζί του, προσπαθεί ο Σάνθης να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να βρει μια θέση σε Mercedes ή Redbull (original). Να γλυτώσει και από το νυχτοκάματο. :P

Τώρα είμαι ΜΕ Σάνθη. Θέλω βασικά να πάρει πρωτάθλημα, να γίνει η F1 του χρόνου το πιο άβολο πράγμα στον κόσμο🤣🤣🤣.

Είχα πει εξαρχής, οτι ήμουν εναντίον της απόφασης του "ατυχου νεανία" Σαινζ τσουνιορ, επειδή όλοι θεωρούσαμε οτι πήγε Ferrari να γίνει βαστάζος του Λεκλερ. Αφού πήγε για να πάρει πρωτάθλημα ή εστω για να γίνει νο 1 οδηγός όπως φαίνεται, του το συγχωρώ. Σάνθη συγνώμη που σου έβαλα 6 φορές φωτιά στο μονοθέσιο ρε συ, αλλα φταις και εσυ.

• Haha 14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, papp0us είπε

Τώρα είμαι ΜΕ Σάνθη. Θέλω βασικά να πάρει πρωτάθλημα, να γίνει η F1 του χρόνου το πιο άβολο πράγμα στον κόσμο🤣🤣🤣.

Είχα πει εξαρχής, οτι ήμουν εναντίον της απόφασης του "ατυχου νεανία" Σαινζ τσουνιορ, επειδή όλοι θεωρούσαμε οτι πήγε Ferrari να γίνει βαστάζος του Λεκλερ. Αφού πήγε για να πάρει πρωτάθλημα ή εστω για να γίνει νο 1 οδηγός όπως φαίνεται, του το συγχωρώ. Σάνθη συγνώμη που σου έβαλα 6 φορές φωτιά στο μονοθέσιο ρε συ, αλλα φταις και εσυ.

Ωωωωω μελισσανίδια κωλοτουμπα απο τον @papp0us 😂

Επεξ/σία από vorlon68
  • Haha 5
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vorlon68 είπε

Ωωωωω μελισσανίδια κωλοντουμπα απο τον @papp0us 😂

Αν ο Σάνθης με τη φερράρι ειναι η λύση στη λαίλαπα φερστάπεν, θα με δείτε να κάνω και τόλουπ :P 

• Haha 18
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...