dim_plo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Σε ένα-όχι και τόσο μακρινό-παρελθόν τραβούσαμε το καθιερωμένο 3:30 του Σαββατόβραδου μέχρι τις 5:30 για να μην αποκοιμηθούμε και χάσουμε την εκκίνηση. Άτιμα χρόνια, πώς περνάτε. 🙄 3 hours ago, vaggos88 said: Δεν ξυπναω στις 6 να ακουσω πουρναρακη ουτε με λεφτα Με ζήτησε κάνεις?? 10
ghostrider Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 προσωπικη μου αποψη ο newey δεν θα παει στην ferrari. πολυ απλα η φοραδα ειναι ενας πολιτικος οργανισμός και η ελευθερια που αναζητα ο newey απλα δεν υπαρχει. Η φοραδα εχει δοκιμασει και με αλλους τοπ βρετανους σχεδιαστες αλλα δεν εδεσε το γλυκο (βλεπε barnard, allison). Πιο ευκολα τον βλεπω να πηγαινει προς αστον μαρτιν μερια μαζι με μαξ (η Aramco λεγετε πως ηδη θελει να αγορασει την αστον απο τον στρολ) παρα προς φοραδα.
dtk-386 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Εγώ αν ήμουν Νιούι θα έφευγα μόνο για μια ιστορική ομάδα όπως η Φερράρι. Το να φύγω σε αυτή την ηλικία για να ξεκινήσω στους πουθενάδες πάλι από την αρχή δεν έχει νόημα. 2
liakinen Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Ο Νιούεϊ έτσι για υπενθύμιση είναι 65 ετών όχι 85 και έχει και συνεργάτες δίπλα του. 1
tzotzo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2024 14 hours ago, vaggos88 said: Δεν ξυπναω στις 6 να ακουσω πουρναρακη ουτε με λεφτα Τον λακαφωση τον θυμάται κανείς; 5
xacto Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Σπάνια περίπτωση ο Κώστας. Ήταν την εποχή που F1 παρακολουθούσαν λίγοι και σχετικοί. Απόλαυση τα κείμενά του σε Πτήση, 4Τροχοι κ.α. Ήταν μέλος της επιτροπής διερεύνησης ανεξάρτητων πραγματογνωμόνων οικογενειών, για το δυστύχημα στα Τέμπη. Τι πας και θυμάσαι τώρα...
tzotzo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 4 hours ago, xacto said: Σπάνια περίπτωση ο Κώστας. Ήταν την εποχή που F1 παρακολουθούσαν λίγοι και σχετικοί. Απόλαυση τα κείμενά του σε Πτήση, 4Τροχοι κ.α. Ήταν μέλος της επιτροπής διερεύνησης ανεξάρτητων πραγματογνωμόνων οικογενειών, για το δυστύχημα στα Τέμπη. Τι πας και θυμάσαι τώρα... Δεν ξέρω αν ήμουν στους λίγους και σχετικούς καθότι και πιτσιρίκος ήμουν και σουμαχερικος. Πλέον τον σιχαίνομαι τον Σουμάχερ. Θυμάμαι όμως πως από τους δύο ήταν ο πιο σχετικος
sattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Τα long runs της Ferrari είναι το πιο σημαντικό από όλα και φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Λες?! Ή έχασαν τις ρυθμίσεις εκεί στη RB, αλλά θα τις βρουν ως συνήθως μέχρι αύριο?.... 1
papoys1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Στις 19/3/2024 στις 1:25 ΠΜ, vassilis018 είπε ακόμη υπάρχει κόσμος που βλέπει F1 μέσω ΑΝΤ+ ? Στις 19/3/2024 στις 10:11 ΠΜ, liakinen είπε Κόσμος που δεν γνωρίζει Αγγλικά. Στις 19/3/2024 στις 11:39 ΠΜ, dtk-386 είπε Χίλιες φορές η εικόνα που ούτως ή άλλως καταλαμβάνει το 80% της εμπειρίας θέασης παρά περιγραφή Έλληνα Ελάτε ρε παιδιά ηρεμήστε όπως υπάρχουν άτομα που ακούν ποδοσφαιρική περιγραφή Θαναηλάκη κάποιοι ακούμε και Πουρναράκη αφού είναι τζάμπα μέσω ΔΕΗ. Όσοι δε θέλουν να τον ακούνε κλείνουν τη φωνή και βλέπουν μόνο εικόνα.😛 2
GoMaR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 21 minutes ago, sattack said: Τα long runs της Ferrari είναι το πιο σημαντικό από όλα και φαίνονται πολλά υποσχόμενα. Λες?! Ή έχασαν τις ρυθμίσεις εκεί στη RB, αλλά θα τις βρουν ως συνήθως μέχρι αύριο?.... Mclaren πολυ δυνατες, οι RB θα το βρουν σιγουρα και οι μερσεντες μαυρο χαλι. λολ Εκει στην RB επιτηδες το κανουν, για να γεμιζουν ελπιδες στους τιφοζι 3
sattack Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Όταν είσαι τόσο άχρηστος (SAR) που τρακάρει ο teammate σου (ΑLB) το δικό του αμαξι, και επειδή δεν υπάρχει 3ο εφεδρικό του δίνουν το δικό σου να τρέξει στο GP κι εσύ στην κερκίδα. 🤣🤣🤣 1
Lotof Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Η Μαρθα Βούρτση ξεκίνησε το κλαμα νωρίς νωρίς αυτό το τριήμερο. Υποτίθεται οι οπαδοί του Hamilton μας έλεγαν ότι το φετινό μονοθέσιο έχει σχεδιαστεί με τις κατευθύνσεις του GOAT 🤣 After that session, I feel the least confident I've ever felt with this car Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2024 από Lotof 1 1 3
dim_plo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Αναστήθηκε η Ferrari, χαμένη στη μετάφραση η Red Bull. Σίγουρα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2024 από dim_plo 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις