Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 07:27 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:27 μμ 2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε κατι αλλο εννοεις? Ναι εννοώ ότι αν ισχύει αυτό που λες ότι η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι τις 31/12/24 τότε οι πρώτοι 2,5 μήνες πάνε χαμένοι γιατί δεν έχει f1. Aν η ενεργοποίηση είναι μέχρι τέλος του 2025 όπως αναγράφεται (που εσύ θεωρείς ότι είναι λάθος), τότε το ενεργοποιείς τον Μάρτιο του 25 και βλέπεις όλους τους αγώνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lsk1977 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:06 μμ Είχα ΔΕΗ και έβαλα και εγώ πριν 9 μήνες το ANT1+. Απορώ γιατί πρέπει να πληρώσω έστω και 1 euro για μια υπηρεσία που είναι ένα μαύρο χάλι! Buffering, low definition και έναν σχολιαστή που σε αναγκάζει να βάλεις τη TV στο mute! Τη περασμένη week λόγο του buffering αναγκαστικά να βρω link για ace stream . Η καθυστέρηση του ANT1+ ήταν 3 laps!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:08 μμ 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Έχω 2 τέτοια κουπόνια. Το 1ο θα το ενεργοποιήσω ή Φεβρουάριο στην αρχή της σεζόν, ή Μάρτιο για να πιάσει και τέλος Νοέμβρη. Και το 2ο θα το ενεργοποιήσω τέλος Δεκεμβρίου του 2025 για να πιάσει το 2026. δηλαδη οντως ειναι μεχρι τελος του 2025 η ενεργοποιηση? δεν εχω ξαναδει κουπονι να λήγει 14 μήνες αργοτερα. 41 λεπτά πριν, Nabuko είπε Aν η ενεργοποίηση είναι μέχρι τέλος του 2025 όπως αναγράφεται (που εσύ θεωρείς ότι είναι λάθος), τότε το ενεργοποιείς τον Μάρτιο του 25 και βλέπεις όλους τους αγώνες. προφανως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Μου αρέσει που το σκέφτεστε κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ 4 minutes ago, basilis_k6 said: δηλαδη οντως ειναι μεχρι τελος του 2025 η ενεργοποιηση? δεν εχω ξαναδει κουπονι να λήγει 14 μήνες αργοτερα. Αφού το γράφει στο εκτυπωμένο PDF "Το κουπόνι ισχύει ως τις 31-12-2025". Το παλιό έλεγε "Το κουπόνι ισχύει ως τις 28-2-2024". Ενεργοποιείς το κουπόνι μέχρι και τη τελευταία μέρα ισχύος, και έχεις 9 μήνες συνδρομής μετέπειτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:45 μμ (επεξεργασμένο) https://x.com/RedBullPU1/status/1853159494773346584 μούφα, ευχαριστώ @Nabuko Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:50 μμ από liakjim 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 08:52 μμ 3 hours ago, xacto said: Θα πληρώσεις 9€. Είναι υποχρεωτικό για 3 μήνες. Μπορω να το κοψω σε 2 μηνες. Μηνα-μηνα παει η χρεωση. 9 minutes ago, liakjim said: https://x.com/RedBullPU1/status/1853159494773346584 Οντως ειπε κατι τετοιο; Στα σχολια λενε οτι δεν ισχυει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:02 μμ 14 λεπτά πριν, liakjim είπε https://x.com/RedBullPU1/status/1853159494773346584 Δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός αυτός. Είναι μούφα που ανεβάζει τέτοια σατιρικά ποστ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 09:50 μμ 47 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός αυτός. Είναι μούφα που ανεβάζει τέτοια σατιρικά ποστ. Πωωω, ξεφτιλίστηκα, ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 μμ Ομολογώ ότι γέλασα. Μου είχε διαφύγει στη ροή του αγώνα (δεν ξέρω και αν το έδειξαν καν) 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 πμ 11 ώρες πριν, lsk1977 είπε Είχα ΔΕΗ και έβαλα και εγώ πριν 9 μήνες το ANT1+. Απορώ γιατί πρέπει να πληρώσω έστω και 1 euro για μια υπηρεσία που είναι ένα μαύρο χάλι! Buffering, low definition και έναν σχολιαστή που σε αναγκάζει να βάλεις τη TV στο mute! Τη περασμένη week λόγο του buffering αναγκαστικά να βρω link για ace stream . Η καθυστέρηση του ANT1+ ήταν 3 laps!!!! Παράξενο Εμένα παίζει μια χαρά ο ant1+ και από το κινητό και από τον υπολογιστή Και έξω που είμαι βλέπω αγώνες Λιγο καλύτερα με COSMOTE και λίγο χειρότερα με Vodafone Και ο σχολιαστής δεν με ενδιαφέρει γιατί μπορεί να λέει ότι θέλει σιγά το πράγμα Αν πλήρωνα συνδρομή ναι μετά θα είχα απαίτηση αλλά τώρα άλλους 9 μήνες δωρεάν όποτε λέω και ευχαριστώ Φυσικά ήταν καλύτερα στο ertflix αλλά τι να κάνουμε τα πήρε ο Ant1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. Τρίτη στις 08:38 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:38 πμ Να ξέρετε εσείς που ρωτάτε για ant1+ αν αξίζει σας έχω σημειώσει και περιμένω σε κάνα τρίμηνο σχόλια του τύπου ποτέ ξανά ant1+, πουρπουρ, κοκ. Δεν αξίζει ο αντ1+ το έχουμε πει άπειρες φορές. Η ποιότητα είναι άθλια και ο/οι εκφωνητές είναι οριακά άσχετοι. Να θες να δεις αγώνα το ΣΚ και να μην ξέρεις αν θα είναι 420p, 720p αν θα έχει ξυπνήσει καλά ο Πουρ, αν το fiber φτάνει να σηκώσει ένα stream του αντ1... Τώρα αν θέλετε να το βάλετε γιατί μπορεί να τύχει να είστε σπίτι και να πετύχετε και έναν αγώνα οκ, για τσάμπα προφανώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos19s Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 08:44 πμ 5 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Να ξέρετε εσείς που ρωτάτε για ant1+ αν αξίζει σας έχω σημειώσει και περιμένω σε κάνα τρίμηνο σχόλια του τύπου ποτέ ξανά ant1+, πουρπουρ, κοκ. Δεν αξίζει ο αντ1+ το έχουμε πει άπειρες φορές. Η ποιότητα είναι άθλια και ο/οι εκφωνητές είναι οριακά άσχετοι. Να θες να δεις αγώνα το ΣΚ και να μην ξέρεις αν θα είναι 420p, 720p αν θα έχει ξυπνήσει καλά ο Πουρ, αν το fiber φτάνει να σηκώσει ένα stream του αντ1... Τώρα αν θέλετε να το βάλετε γιατί μπορεί να τύχει να είστε σπίτι και να πετύχετε και έναν αγώνα οκ, για τσάμπα προφανώς. Αυτά που λες εγώ δεν τα βλέπω πάντως να συμβαίνουν σε εμένα Μια χαρά γνώσεις έχουν οι άνθρωποι Αν λένε και κάποιες ανοησίες τι να κάνουμε δεν πειράζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:10 πμ (επεξεργασμένο) Παντως αυτη η νικη του Max πρέπει να πόνεσε παραααα πολύ, οχι μόνο εδω μεσα αλλά και στα σοσιαλ που διαβάζω η κακία περισσεύει😁 Επεξ/σία Τρίτη στις 11:10 πμ από NikosKallithea 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 11:38 πμ Πόνεσε τους οπαδούς ποδοσφαιρικών ομάδων. Αυτοί που φανατίζονται στην Φ1 είναι άξιοι της μοίρας τους. 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα