Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

κατι αλλο εννοεις?

Ναι εννοώ ότι αν ισχύει αυτό που λες ότι η ενεργοποίηση πρέπει να γίνει μέχρι τις 31/12/24 τότε οι πρώτοι 2,5 μήνες πάνε χαμένοι γιατί δεν έχει f1.

Aν η ενεργοποίηση είναι μέχρι τέλος του 2025 όπως αναγράφεται (που εσύ θεωρείς ότι είναι λάθος), τότε το ενεργοποιείς τον Μάρτιο του 25 και βλέπεις όλους τους αγώνες. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είχα ΔΕΗ και έβαλα και εγώ πριν 9 μήνες το ANT1+. Απορώ γιατί πρέπει να πληρώσω έστω και 1 euro για μια υπηρεσία που είναι ένα μαύρο χάλι! Buffering, low definition και έναν σχολιαστή που σε αναγκάζει να βάλεις τη TV στο mute! Τη περασμένη week λόγο του buffering αναγκαστικά να βρω link για ace stream . Η καθυστέρηση του ANT1+ ήταν 3 laps!!!!

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Έχω 2 τέτοια κουπόνια. Το 1ο θα το ενεργοποιήσω ή Φεβρουάριο στην αρχή της σεζόν, ή Μάρτιο για να πιάσει και τέλος Νοέμβρη. Και το 2ο θα το ενεργοποιήσω τέλος Δεκεμβρίου του 2025 για να πιάσει το 2026.

δηλαδη οντως ειναι μεχρι τελος του 2025 η ενεργοποιηση? δεν εχω ξαναδει κουπονι να λήγει 14 μήνες αργοτερα. 

41 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Aν η ενεργοποίηση είναι μέχρι τέλος του 2025 όπως αναγράφεται (που εσύ θεωρείς ότι είναι λάθος), τότε το ενεργοποιείς τον Μάρτιο του 25 και βλέπεις όλους τους αγώνες. 

προφανως

4 minutes ago, basilis_k6 said:

δηλαδη οντως ειναι μεχρι τελος του 2025 η ενεργοποιηση? δεν εχω ξαναδει κουπονι να λήγει 14 μήνες αργοτερα. 

Αφού το γράφει στο εκτυπωμένο PDF "Το κουπόνι ισχύει ως τις 31-12-2025".

Το παλιό έλεγε "Το κουπόνι ισχύει ως τις 28-2-2024".

Ενεργοποιείς το κουπόνι μέχρι και τη τελευταία μέρα ισχύος, και έχεις 9 μήνες συνδρομής μετέπειτα.

3 hours ago, xacto said:

Θα πληρώσεις 9€. Είναι υποχρεωτικό για 3 μήνες.

Μπορω να το κοψω σε 2 μηνες. Μηνα-μηνα παει η χρεωση.

9 minutes ago, liakjim said:

Οντως ειπε κατι τετοιο; Στα σχολια λενε οτι δεν ισχυει.

14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός αυτός. Είναι μούφα που ανεβάζει τέτοια σατιρικά ποστ.

Screenshot_20241104_205902_Chrome.jpg.b0138b13098a22dbfd3847fc9319e7a4.jpg

• Like 2

47 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός αυτός. Είναι μούφα που ανεβάζει τέτοια σατιρικά ποστ.

Screenshot_20241104_205902_Chrome.jpg.b0138b13098a22dbfd3847fc9319e7a4.jpg

Πωωω, ξεφτιλίστηκα, ευχαριστώ.

• Like 1

11 ώρες πριν, lsk1977 είπε

Είχα ΔΕΗ και έβαλα και εγώ πριν 9 μήνες το ANT1+. Απορώ γιατί πρέπει να πληρώσω έστω και 1 euro για μια υπηρεσία που είναι ένα μαύρο χάλι! Buffering, low definition και έναν σχολιαστή που σε αναγκάζει να βάλεις τη TV στο mute! Τη περασμένη week λόγο του buffering αναγκαστικά να βρω link για ace stream . Η καθυστέρηση του ANT1+ ήταν 3 laps!!!!

Παράξενο 

Εμένα παίζει μια χαρά ο ant1+ και από το κινητό και από τον υπολογιστή 

Και έξω που είμαι βλέπω αγώνες 

Λιγο καλύτερα με COSMOTE και λίγο χειρότερα με Vodafone 

Και ο σχολιαστής δεν με ενδιαφέρει γιατί μπορεί να λέει ότι θέλει σιγά το πράγμα 

Αν πλήρωνα συνδρομή ναι μετά θα είχα απαίτηση αλλά τώρα άλλους 9 μήνες δωρεάν όποτε λέω και ευχαριστώ 

Φυσικά ήταν καλύτερα στο ertflix αλλά τι να κάνουμε τα πήρε ο Ant1

Να ξέρετε εσείς που ρωτάτε για ant1+ αν αξίζει σας έχω σημειώσει και περιμένω σε κάνα τρίμηνο σχόλια του τύπου ποτέ ξανά ant1+, πουρπουρ, κοκ. 
Δεν αξίζει ο αντ1+ το έχουμε πει άπειρες φορές. Η ποιότητα είναι άθλια και ο/οι εκφωνητές είναι οριακά άσχετοι. Να θες να δεις αγώνα το ΣΚ και να μην ξέρεις αν θα είναι 420p, 720p αν θα έχει ξυπνήσει καλά ο Πουρ, αν το fiber φτάνει να σηκώσει ένα stream του αντ1...
Τώρα αν θέλετε να το βάλετε γιατί μπορεί να τύχει να είστε σπίτι και να πετύχετε και έναν αγώνα οκ, για τσάμπα προφανώς. 

• Haha 1

5 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

Να ξέρετε εσείς που ρωτάτε για ant1+ αν αξίζει σας έχω σημειώσει και περιμένω σε κάνα τρίμηνο σχόλια του τύπου ποτέ ξανά ant1+, πουρπουρ, κοκ. 
Δεν αξίζει ο αντ1+ το έχουμε πει άπειρες φορές. Η ποιότητα είναι άθλια και ο/οι εκφωνητές είναι οριακά άσχετοι. Να θες να δεις αγώνα το ΣΚ και να μην ξέρεις αν θα είναι 420p, 720p αν θα έχει ξυπνήσει καλά ο Πουρ, αν το fiber φτάνει να σηκώσει ένα stream του αντ1...
Τώρα αν θέλετε να το βάλετε γιατί μπορεί να τύχει να είστε σπίτι και να πετύχετε και έναν αγώνα οκ, για τσάμπα προφανώς. 

Αυτά που λες εγώ δεν τα βλέπω πάντως να συμβαίνουν σε εμένα 

Μια χαρά γνώσεις έχουν οι άνθρωποι 

Αν λένε και κάποιες ανοησίες τι να κάνουμε δεν πειράζει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως αυτη η νικη του Max πρέπει να πόνεσε παραααα πολύ, οχι μόνο εδω μεσα αλλά και στα σοσιαλ που διαβάζω η κακία περισσεύει😁

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...