Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2024

ASFE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τελικά ο Lewis το εννοούσε ότι αν υπήρχαν καλύτερα βρόχινα ελαστικά και κουβέρτες θα μπορούσαν να τρέξουν. Η Pirelli απάντησε ότι νέα ελαστικά βροχής είναι στην παραγωγή, αλλά ο περιορισμός δοκιμών καθυστερεί την ανάπτυξή τους.
Φυσικά δεν θα μπορούσαν να τρέξουν λόγω απόνερων, αλλά τον Lewis και τον Fernando τους αγαπάμε κι ας λεν και καμιά … για να περνάει η ώρα.

Το πολύ ωραίο θα το ζήσουμε αν τελικά σήμερα δεν γίνουν οι κατατακτήριες, αλλά μόνο ο αγώνας. Σε αυτή την περίπτωση οι αγωνοδίκες θα αποφασίσουν για την σειρά εκκίνησης. Τα πιθανά σενάρια είναι η κατάταξη των ελεύθερων δοκιμών, οι κατατακτήριες για το sprint, τα αποτελέσματα του sprint, η βαθμολογία του Πρωταθλήματος. Σε κάθε απόφαση υπάρχει διαφορετική κατάταξη. Ότι κι αν αποφασίσουν, μπορούμε να γίνουμε όσο τοξικοί μας επιβάλουν οι διάφορες μαφίες, που μας δείχνουν που είναι οι μαφίες. Όπως λέει ο φίλος μου ο Μπουρδαράκης, εκεί που σταματά η κοινή λογική, ξεκινά η τοξική αντιπαράθεση. 

• Like 1
  • Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.gazzetta.gr/gmotion/2386790/f1-nees-ores-gia-katataktiries-kai-agona-sto-grand-prix-brazilias
Έτσι, οι κατατακτήριες θα διεξαχθούν στις 12.30 μμ ώρα Ελλάδας (7.30 πμ. τοπική) και ο αγώνας στις 5.30 μμ ώρα Ελλάδας (12.30 μμ τοπική).

image.png.923a712640c6c2e5e786b9fae4e86165.png

Επεξ/σία από smpt

Εγώ θα πιστέψω τον @GoMaR. Τι ραντάρ, τι "ο άνθρωπος του καιρού" του ΑΝΤ1 (Τάσος Αρνιακός), τι Dustin Hoffman. Έχουμε τον "άνθρωπο της βροχής" και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι!

• Haha 3

Δεν ξέρω μήπως ο Χάμιλτον αναφερόταν στη βόλτα που ήταν να κάνει με την McLaren του Senna όταν είπε στο Domenically για τα wets. Κι εγώ στη θέση του περισσότερο ενθουσιασμένος θα ήμουν για να κάνω βόλτα στη Βραζιλία με την MP4/5 :)

Μπηκα και γω στο f1tv ειδα το σπριντ τα qualy πουθενα. Τι εγινε λεω

Ολα υπερ του Νορρις χθες. Λυπαμαι που το λεω αλλα αν θελουν να ξεπλυνουν λαθη του παρελθοντος με αυτο τον τροπο ειναι πολυ καμμενοι.

Δλδ περιμεναν να γινει το swap και μετα βγηκε το vsc...Ολη εκεινη την ωρα ο Χουλκ σουλατσαρε στο μονοθεσιο...Ποια η Φια?

Που μολις μπει μια σακουλα η ενα ντεμπρι στην πιστα τσουπ vsc...Χθες τους πηρε 2-3 γυρους. Και μετα back to green στα φρενα της 4 μην εχουμε και κανα δραμα.

Οι δε Καρουν και κροφτυ εμετικοι...Σε ολο τον αγωνα

• Αντε ρε Μακλαρεν ποτε θα δωσεις την εντολη?
  • Και τωρα ο Λεκλερ ειναι πισω ευκαιρια να δωσουν την εντολη
  • Μα γιατι δεν δινουν την εντολη
  • Και αντε δωστε την εντολη

🤮🤮

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...