konnak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 ξένος τίτλος: Amici miei. Ξέρει κανείς αν υπάρχei πουθενά (σε κανένα e-shop) σε DVD; Αν και εδώ που έψαχνα κάποτε, δεν το βρισκα ούτε σε VHS...Λες και είναι φάντασμα η εν λόγω ταινία...
HaPagan Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Θέλω και εγώ να δω την εν λόγω ταινία . Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Από μία πρόχειρη έρευνα στα e-shops του εξωτερικού (play, amazon, sendit - πρώην blackstar και criterion) δεν βρίσκω να έχει βγει σε DVD.
Pablo_Hasan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 gkantemia, persi eixe enas kinhmatografos sthn a8hna afieroma ston mario moniccelli, kai metaxu allwn eixe kai auth kai den mporesa na paw. tespa, apo to google thn brhka se arketa italika e-shops gia paradeigma: http://www.dvdonline.it/show-bin/show.pl?ugY8dzs0YOjb0lgaPg8YcYgbVPb0jHS8GG232 ap'oti blepw omws exei mono italikous upotiltlous
konnak Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Εγώ μάλλον 8α ξανακάνω αύριο μια τσάρκα στα βίντεο κλαμπ να την πάρω σε κασσέτα, θυμάμαι ένα πρέπει να την είχε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.