natsik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Ψάχνω μια έγχρωμη CRT μίνι τηλεόραση για να συνδέσω τις ρετρό κονσόλες μου. Ιδανικά οι ίντσες να είναι από 5,5 μέχρι 10 και να είναι όσο πιο συμμαζεμένη γίνεται. Επίσης να έχει υποδοχή για A/V και φυσικά να είναι έγχρωμη! Προσοχή, δεν θέλω LCD αλλά CRT. Έχει κανείς σας υπόψην κανένα μοντέλο
Petros Electron Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Για CRT σε τοσες μικρές ιντζες και μαζεμενο δεν νομιζω να βρεις. Καμιά μικρή παλαιά ΤV με scart πχ Sony 14'' κτλπ. Άλλα γιατί δεν θελεις LCD? Δες σε LCD για CCTV συστήματα που εχουν και video in που θελεις (CVBS), εκει θα βρεις μικρές διαστάσεις που ψαχνεις.
natsik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αυτο που μου αρεσει πολυ στις crt τηλεορασεις απο τα 2d ρετρο παιχνιδια ειναι η πεντακαθαρη κινηση. Οταν η 2d εικονα κινειται γρηγορα. Στις καινουργιες οθονες βλεπουμε θολουρα lcd tv crt tv παλιες consoleS που εχουν καποιο οπλο δεν δουλευει σε lcd tv monitor Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2023 από natsik 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα