aber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Η κόρη μου είχε ενα παλιό iphone xs και ξέχασε το passcode αφού είχε να το χρησιμοποιήσει μήνες. Μετά από πολλές προσπάθειες να το θυμηθεί τελικά της εβγαλε το μήνυμα iphone is disabled. Υπάρχει τρόπος να μην χάσει τις φωτογραφίες της ; Μόνο αυτό χρειάζεται. Backup δεν είχε κάνει ποτέ. Ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 minutes ago, aber said: Καλησπέρα. Η κόρη μου είχε ενα παλιό iphone xs και ξέχασε το passcode αφού είχε να το χρησιμοποιήσει μήνες. Μετά από πολλές προσπάθειες να το θυμηθεί τελικά της εβγαλε το μήνυμα iphone is disabled. Υπάρχει τρόπος να μην χάσει τις φωτογραφίες της ; Μόνο αυτό χρειάζεται. Backup δεν είχε κάνει ποτέ. Ευχαριστώ Με apple account δεν ξεκλειδώνει; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από koutsis
aber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Με apple account δεν ξεκλειδώνει; Συγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν ειμαι και πολύ σχετικος . τι ενοείς ; Πως να το κανω ;
koutsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, aber said: Συγνώμη για την ερώτηση αλλά δεν ειμαι και πολύ σχετικος . τι ενοείς ; Πως να το κανω ; Δες εδώ If you've forgotten your iPhone passcode – Apple Support (UK) Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από koutsis
aber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στην οθόνη του κινητου λέει μόνο iphone is disabled connect to itunes Απ ότι διάβασα αν πας στο itunes στην ουσία το σετάρει σαν καινούριο και χάνεις ολα τα αρχεία. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από aber
CheOnWeb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Just now, aber said: Στην οθόνη του κινητου λέει μόνο iphown is disabled connect to itunes Απ ότι διάβασα αν πας στο itunes στην ουσία το σετάρει σαν καινούριο και χάνεις ολα τα αρχεία. Δεν έχει backup στο iCloud?
koutsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, aber said: Στην οθόνη του κινητου λέει μόνο iphone is disabled connect to itunes Απ ότι διάβασα αν πας στο itunes στην ουσία το σετάρει σαν καινούριο και χάνεις ολα τα αρχεία. Ναι, αν δεν είχε πουθενά backup δυσκολα. Έβαλε πολλές φορές λάθος κωδικό και μπλόκαρε...
aber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, koutsis είπε Ναι, αν δεν είχε πουθενά backup δυσκολα. Έβαλε πολλές φορές λάθος κωδικό και μπλόκαρε... Ναι δεν είχε κάνει backup. Δεν θέλω να το σετάρω απο την αρχή και να χαθούν όλα. Χρειάζεται κάποιες φωτογραφίες από εκεί
kormos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 35 λεπτά πριν, aber είπε Καλησπέρα. Η κόρη μου είχε ενα παλιό iphone xs και ξέχασε το passcode αφού είχε να το χρησιμοποιήσει μήνες. Μετά από πολλές προσπάθειες να το θυμηθεί τελικά της εβγαλε το μήνυμα iphone is disabled. Υπάρχει τρόπος να μην χάσει τις φωτογραφίες της ; Μόνο αυτό χρειάζεται. Backup δεν είχε κάνει ποτέ. Ευχαριστώ Οι επιλογές είναι.. ή το κοιτάει ή επαναφορά μέσω iTunes και....χάνοντας τα δεδομένα εφόσον δεν είχε κρατήσει αντίγραφο στο iCloud.
aber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, kormos είπε Οι επιλογές είναι.. ή το κοιτάει ή επαναφορά μέσω iTunes και....χάνοντας τα δεδομένα εφόσον δεν είχε κρατήσει αντίγραφο στο iCloud. Το κοιτάει ; Δηλαδή ;
kormos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, aber είπε Το κοιτάει ; Δηλαδή ; = δεν μπορεί να πάρει πρόσβαση είναι μονόδρομος πλέον μετά από τόσες άστοχες προσπάθειες... Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό με iPhone,. Στείλαμε όλα τα παραστατικά στην Apple για να δουν ότι είμαστε οι κάτοχοι αλλά η λύση ήταν να το ξεμπλοκάρουν μετά από επαναφορά, χάνοντας όλα τα δεδομένα που είχε μέσα φυσικά η συσκευή.
aber Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kormos είπε = δεν μπορεί να πάρει πρόσβαση είναι μονόδρομος πλέον μετά από τόσες άστοχες προσπάθειες... Μου έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό με iPhone,. Στείλαμε όλα τα παραστατικά στην Apple για να δουν ότι είμαστε οι κάτοχοι αλλά η λύση ήταν να το ξεμπλοκάρουν μετά από επαναφορά, χάνοντας όλα τα δεδομένα που είχε μέσα φυσικά η συσκευή. Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα συνεχίσω να το ψάχνω μήπως βρω κάποιο πρόγραμμα online
kormos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, aber είπε Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα συνεχίσω να το ψάχνω μήπως βρω κάποιο πρόγραμμα online ...δεν θα το συνιστούσα, στο να εκθέσεις προσωπικά δεδομένα σε κάθε τυχαία online υπηρεσία. Εσύ ξέρεις 1
nikosgnr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μόνη σου λύση είναι το Restore απο iTunes πλέον. Δε μπορείς να πάρεις Backup σε συσκευή με αυτή τη κατάσταση (Disabled). To Backup είναι το πιο βασικό που πρέπει να κάνεις, ακριβώς για τέτοιες περιπτώσεις. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από nikosgnr 1
koutsis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 16 minutes ago, aber said: Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Θα συνεχίσω να το ψάχνω μήπως βρω κάποιο πρόγραμμα online Ουτε google photos ειχε να φανταστώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα