Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 1:38 ΠΜ, chrisgewrgi είπε

Μπράβο ρε παιδια! Σιγουρα το κανετε γιατι προ παντων αγαπατε την σειρα. Αλλά ίσως άξιζε  και για μπιζνα αν οργανωθείτε κιαλα  άτομα  στην ομαδα και πιάνετε όλα τα δημοφιλές games. Αν έρθετε σε επαφή με διαφορά στουντιο? Ποια θα είναι η απάντηση τους? Πόσο θα τους κόστιζε κάτι τετιο?

Καλά σίγουρα θα σας αποθέωναν όλοι οι Έλληνες gamers. Εδω σκεφτομαι να παιξω το game μόνο και μονο γιαυτο το λόγο.

Aυτο σκεφτηκα και εγω.Φανατικος της σειρας, αλλα θα ηταν τελειο να γινοταν υποτιτλοι και για αλλα παιχνιδια για υπολογιστη που το αξιζουν.Δεν μιλαω για cod, αλλα για σοβαρα.Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι θα καναμε χρηματικη υποστηριξη.

• Like 2
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Aυτο σκεφτηκα και εγω.Φανατικος της σειρας, αλλα θα ηταν τελειο να γινοταν υποτιτλοι και για αλλα παιχνιδια για υπολογιστη που το αξιζουν.Δεν μιλαω για cod, αλλα για σοβαρα.Ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι θα καναμε χρηματικη υποστηριξη.

Ευχαριστούμε πολύ, το σκεφτόμαστε και αυτό, απλά πάντα έχει προτεραιότητα το Assassin's Creed, είναι πάρα πολύ δύσκολη η οργάνωση γιατί και κάθε παιχνίδι έχει το δικό του "λεξικό", οπότε θέλει να αφιερώνεις επιπλέον χρόνο στον κόσμο του. Επιπλέον κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό τρόπο για να ξεκλειδώσεις την γλώσσα, κάπου δεν είναι καν εφικτό.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/12/2023 στις 2:10 ΜΜ, Huntsman είπε

Ευχαριστούμε πολύ, το σκεφτόμαστε και αυτό, απλά πάντα έχει προτεραιότητα το Assassin's Creed, είναι πάρα πολύ δύσκολη η οργάνωση γιατί και κάθε παιχνίδι έχει το δικό του "λεξικό", οπότε θέλει να αφιερώνεις επιπλέον χρόνο στον κόσμο του. Επιπλέον κάθε παιχνίδι έχει διαφορετικό τρόπο για να ξεκλειδώσεις την γλώσσα, κάπου δεν είναι καν εφικτό.

Καλησπερα και παλι φιλε μου. Προχθες πηρε νεο update το παιχνιδι και δεν δουλευουν οι υποτιτλοι δεν εμφανιζει καθολου τα ελληνικα ως επιλογη περασα ξανα το αρχειο αλλα δεν δουλευει. Ισως κατι χρειαζεται να παραμετροποιήσετε στο αρχειο ωστε να δουλευει με το 1.0.6 patch.

Assassin-s-Creed-Mirage-Screenshot-2023-

Επισης επειδη θελω να ανεβασω ολο το παιχνιδι με ελληνικους υποτιτλους οπως το πιο πανω βιντεο εχω γραψει στην περιγραφη το παρακατω ειναι ενταξει οσον αφορα το copyright? 

Η χρηση Ελληνικων Υποτιτλων ειναι απο την ομαδα Assassins Creed Greece και μπορειτε να τους βρειτε στον παρακατω συνδεσμο https://assassinscreedgreece.gr

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει γίνει προσαρμογή και λειτουργούν πάλι. Σύντομα στο site μας η νέα version.

Επεξ/σία από Huntsman
  • Like 6
Δημοσ.
Στις 23/12/2023 στις 12:25 ΜΜ, toyo73 είπε

Υπαρχουν κοντινα σχεδια για το Valhalla;

Δυστυχώς όχι. Πολύ σύντομα θα γίνει διαθέσιμη η τριλογία του Ezio, θα έρχονται με την σειρά που κυκλοφόρησαν με διάστημα 15 ημερών το καθένα και μετά από αυτό θα πιάσουμε 2 ακόμη παιχνίδια της σειράς όπου θα ανακοινωθούν στα social media μας. Η τελευταία τριλογία Origins, Odyssey, Valhalla θα αργήσει αρκετά. Εξαίρεση το AC1, που θα έρθει με υπότιτλους στο YouTube μας καθώς δεν είναι τεχνικά εφικτό να προστεθούν στο παιχνίδι.

• Like 4
Δημοσ.

Oποτε, λογικα ξεκινησατε με το Mirage,  επειδη ειναι το τελευταιο και πιο φρεσκο παιχνιδι και το ενδιαφερον του κοσμου υψηλο.

Ρωτησα για το valhalla, επειδη ειναι το μονο παιχνιδι της σειρας που δεν επαιξα, καθως δεν με τραβηξε, αλλα οι Ελληνικοι υποτιτλοι θα ηταν ενα μεγαλο κινητρο να ασχοληθω.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/12/2023 στις 8:05 ΜΜ, toyo73 είπε

Oποτε, λογικα ξεκινησατε με το Mirage,  επειδη ειναι το τελευταιο και πιο φρεσκο παιχνιδι και το ενδιαφερον του κοσμου υψηλο.

Ρωτησα για το valhalla, επειδη ειναι το μονο παιχνιδι της σειρας που δεν επαιξα, καθως δεν με τραβηξε, αλλα οι Ελληνικοι υποτιτλοι θα ηταν ενα μεγαλο κινητρο να ασχοληθω.

Ακριβώς. Τώρα είναι στόχος μας να φέρουμε τα σημαντικότερα παιχνίδια της σειράς για το συνολικό lore. Το Valhalla είναι ένα από αυτά καλώς ή κακώς, μπαίνει όμως δεύτερο σε προτεραιότητα καθώς είναι τεράστιο σε διάρκεια. Έτσι είναι καλύτερα να έρθουν τα πρώτα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακολουθώ τα βήματα για την ενσωμάτωση των υποτίτλων και μου τους εμφανίζει όπως την παρακάτω εικόνα κάτι παίζει με την κωδικοποίηση  μήπως;

Στιγμιότυπο οθόνης (96).png

Επεξ/σία από zvarthangalos
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, zvarthangalos είπε

Ακολουθώ τα βήματα για την ενσωμάτωση των υποτίτλων και μου τους εμφανίζει

παρακάτω όπως στην εικόνα κάτι παίζει με την κωδικοποίηση  μήπως;

ασε τα αγγλικα εμενα ετσι εφτιαξε!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://ko-fi.com/assassinscreedgreece/goal?g=67

καλα ρε παιδια τοση δουλεια και δεν εχετε μαζεψει 55 ευρω?  ετσι ξενερωνει κοσμος και δεν παει μπροστα τιποτα στην ελλαδα, που επρεπε να ειχαν μαζευτει ηδη 5 6 χιλιαρικα. ολοκληρο team  απο πισω να γινει το game ολο στα ελληνικα. αμαρτια

Επεξ/σία από chrisgewrgi
  • Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zvarthangalos είπε

Ακολουθώ τα βήματα για την ενσωμάτωση των υποτίτλων και μου τους εμφανίζει όπως την παρακάτω εικόνα κάτι παίζει με την κωδικοποίηση  μήπως;

3 ώρες πριν, ChristosFis είπε

ασε τα αγγλικα εμενα ετσι εφτιαξε!

Γενικά έχουμε προσθέσει να φαίνεται το Αγγλικά & Ελ. Υπότιτλοι στο μενού αλλά είναι πιθανό να τρώει σκαλώματα. Οι υπότιτλοι λειτουργούν κανονικά όμως. Το αφήνετε πάντα στο default που είναι τα Αγγλικά. Ωστόσο δουλεύουμε ήδη πάνω σε αυτό για να δούμε τι χτυπάει. Επίσης βοηθάει και το "verify files" μετά από κάθε update του παιχνιδιού.

Screenshot_1.png

• Thanks 1
Δημοσ.

το κατεβαζω και εγω τωρα να το παιξω, δεν το ειχα σκοπο αλλα λογο των ελληνικων ισως το γουσταρω.αν δε ξερεις απταιστα αγγλικα ολο και κατι σου ξεφευγει και χανεις το νοημα. ο λογος που δεν επαιξα το witcher 3 .δυσκολοι διαλογοι για να τα πιανεις ολα.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε

το κατεβαζω και εγω τωρα να το παιξω, δεν το ειχα σκοπο αλλα λογο των ελληνικων ισως το γουσταρω.αν δε ξερεις απταιστα αγγλικα ολο και κατι σου ξεφευγει και χανεις το νοημα. ο λογος που δεν επαιξα το witcher 3 .δυσκολοι διαλογοι για να τα πιανεις ολα.

Χαίρομαι πολύ που το ακούω. Αυτός ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Όσο γίνεται να δοθεί πρόσβαση σε περισσότερο κόσμο. Μακάρι να φτάσει όσο γίνεται σε περισσότερα αφτιά και να το απολαύσουν το παιχνίδι ακόμη πιο πολλοί.

• Like 7
Δημοσ.

Παντως οι τσιπιδες της ubi, εστω τιμητικα θα επρεπε το Odyssey  να εχει Ελληνικους υποτιτλους για να μην πω για μεταγλωττιση.Ξερω, ειμαστε μικρη αγορα και η γλωσσα μας δεν μιλιεται και απο αλλες χωρες, αλλα τουλαχιστων τιμησε την χωρα που εκμεταλευεσαι την ιστορια της και κανεις παιχνιδι.Τοσους χιλιαδες υπαλληλους εχεις, η εστω πληρωσε μια ξεχωριστη ομαδα για να φτιαξει Ελληνικους υποτιτλους.

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...