Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα στην ομάδα.

Εδώ και μέρες προσπαθώ να ακυρώσω/αλλάξω κάτι εισιτήρια αεροπορικά που έκλεισα μέσω του booking, και με βάζει σε λούπα στο σαιτ μην αφήνωντας με να επικοινωνήσω τηλεφωνικώς. μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι αυτό το τηλέφωνο ή να με βοηθήσει? είμαι σε απόγνωση (δεν ειναι αυτό από το γραφείο στην γλυφάδα)

ευχαριστώ προκαταβολικά!

Επεξ/σία από Sotersofter
Δημοσ.

2108984470 Και 21089484460 άκου το μυνημα μέχρι το τέλος που λέει ότι θα πάψει να λειτουργει σαν νούμερο αλλά μετά σε συνδέει κανονικά με την εξυπηρέτηση πελατών.  

Δημοσ.
Στις 28/11/2023 στις 9:42 ΠΜ, Sotersofter είπε

Καλημέρα στην ομάδα.

Εδώ και μέρες προσπαθώ να ακυρώσω/αλλάξω κάτι εισιτήρια αεροπορικά που έκλεισα μέσω του booking, και με βάζει σε λούπα στο σαιτ μην αφήνωντας με να επικοινωνήσω τηλεφωνικώς. μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι αυτό το τηλέφωνο ή να με βοηθήσει? είμαι σε απόγνωση (δεν ειναι αυτό από το γραφείο στην γλυφάδα)

ευχαριστώ προκαταβολικά!

Το booking δεν σε πήγε σε κάποιο γραφείο;KIWI κλπ?Εκεί δεν πρέπει να απευθυνθείς;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/11/2023 στις 11:42 ΠΜ, Sotersofter είπε

Καλημέρα στην ομάδα.

ευτυχώς τουλάχιστον κατάφερα να ακυρώσω την κράτηση στο https://rentola.gr/

ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλημέρα! Έχω αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο παρελθόν. Δυστυχώς, οι online πλατφόρμες κρατήσεων συχνά δυσκολεύουν τη διαδικασία επικοινωνίας. Προτείνω να ελέγξεις την ενότητα Συχνές Ερωτήσεις στο site τους και να ψάξεις για οδηγίες ακύρωσης ή αλλαγής. Μπορεί επίσης να βρεις επιλογή για live chat ή email επικοινωνίας

Επεξ/σία από khadf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...