iatreio Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 21 minutes ago, akisgd said: Κράτα σημειώσεις... Θα μας φανούν χρήσιμες... 😁 Μάλλον το θέμα έχει να κάνει με αυτά που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα... παραξενο. Σε bridge mode θελω να το συνδεσω. Γιατι να μην μπορει να συνδεθει σε bridge με το ZTE?
akisgd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 16 minutes ago, iatreio said: παραξενο. Σε bridge mode θελω να το συνδεσω. Γιατι να μην μπορει να συνδεθει σε bridge με το ZTE? Στο αρχικό μήνυμα γράφεις "δεν μπορεί να πάρει τις ρυθμίσεις" για αυτό σου είπα ότι το zyxel δεν μπορεί να πάρει καμία ρύθμιση. Το ZTE είναι μόνο modem; Τότε πως θα βάλεις το zyxel σαν bridge; Router ποιος θα αναλάβει;
vasiliou Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, hotcarver1 είπε Έχει προηγούμενη lan ip το nas. Καντο reset ,με pin για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις δικτύου και μετά βρες το με find.synology.com Ναι εχει προηγουμένη lan ip το nas αφού ειναι πάνω στα deco Είπαμε είμαι modem -> 1ο deco-> nas .... 2ο deco-> wan zyxel-> PC Το pc μεσο browser το με την lan ip το βλεπει κανονικά, ομως οταν παω απο τις θέσεις δικτύου των win11 δε το βλεπει. Έκλεισα firewall στο zyxel τιποτα. Δοκίμασα και εβαλα σε brige mode τοτε το βλέπει, αλλα δεν παίζουν οι δορυφόροι του zyxel βγάζουν κόκκινο και με loop μου ρίχνουν και το κεντρικό και μετα απο λιγο ξανα πρασινίζουν και ξανα κοκκινίζουν . Οπότε το γύρισα σε standar mode. Λογικά κατι ειναι ή με το nat ή με καποια port του zyxel αλλα ποια και τι;
iatreio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, akisgd said: Στο αρχικό μήνυμα γράφεις "δεν μπορεί να πάρει τις ρυθμίσεις" για αυτό σου είπα ότι το zyxel δεν μπορεί να πάρει καμία ρύθμιση. Το ZTE είναι μόνο modem; Τότε πως θα βάλεις το zyxel σαν bridge; Router ποιος θα αναλάβει; ZTE MC801A Ασύρματο 5G Mobile Router Wi‑Fi 6 με 2 Θύρες Gigabit Ethernet | Skroutz.gr Αυτο ειναι το Modem router ZTE Που θελω να το συνδεσω με το Zyxel σε bridge
iatreio Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, akisgd said: Στο αρχικό μήνυμα γράφεις "δεν μπορεί να πάρει τις ρυθμίσεις" για αυτό σου είπα ότι το zyxel δεν μπορεί να πάρει καμία ρύθμιση. Το ZTE είναι μόνο modem; Τότε πως θα βάλεις το zyxel σαν bridge; Router ποιος θα αναλάβει; τελικα το καταφερα και συνδεθηκε κανονικα σε bridge mode. Ολα λειτουργουν τελεια
akisgd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, iatreio said: τελικα το καταφερα και συνδεθηκε κανονικα σε bridge mode. Ολα λειτουργουν τελεια Μπράβο, αυτό είναι router δεν είναι modem οπότε θα μπορούσες (όπως και μπόρεσες) να συνδέσεις και τα zyxel σε bridge mode...
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έστησα και guest wifi με rules και firewall στο openwrt. Περήφανος για τον εαυτό μου! 😁 Επόμενη αποστολή το Mesh, αφού φλασάρω και τη 2η συσκευή. Από απόδοση, πάντως, φαινόταν έτσι και αλλιώς δυνατό από την αρχή, σε σχέση με το modem-router της Nova τουλάχιστον, γιατί δεν έχω στην κατοχή μου σοβαρή συσκευή.
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Καλημέρα φίλε ,αν τα καταφέρεις ενημέρωσε και θα ακολουθήσουμε και εμείς .
noFEARgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Tι ταχυτητες εχετε μεταξυ των δορυφορων και του router ; Eμενα πιανει μεταξυ 200-250 mbps και μου φαινεται πολυ λιγο για τοπικο δικτυο
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 27 minutes ago, IKARIWTHS said: Καλημέρα φίλε ,αν τα καταφέρεις ενημέρωσε και θα ακολουθήσουμε και εμείς . Κάποιος το έχει κάνει εδώ. 2-3 σελίδες πίσω, νομίζω. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από kirileman
IKARIWTHS Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Το openwrt έχει επιλογή για αυξομείωση του σήματος έτσι δεν είναι ; Παλιότερα θυμάμαι το έκανα χαμηλώνοντας τα db .Στο software της zyxel δεν βρηκα τέτοια επιλογή .
kirileman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, IKARIWTHS said: Το openwrt έχει επιλογή για αυξομείωση του σήματος έτσι δεν είναι ; Παλιότερα θυμάμαι το έκανα χαμηλώνοντας τα db .Στο software της zyxel δεν βρηκα τέτοια επιλογή . Το software της zyxel δεν έχει, το openwrt έχει.
Feigen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, noFEARgr είπε Tι ταχυτητες εχετε μεταξυ των δορυφορων και του router ; Eμενα πιανει μεταξυ 200-250 mbps και μου φαινεται πολυ λιγο για τοπικο δικτυο γυρω στα 870mbps με ethernet συνδεση. μηπως καποιο καλωδιο σου εχει προβλημα
vaggospro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 hours ago, noFEARgr said: Tι ταχυτητες εχετε μεταξυ των δορυφορων και του router ; Eμενα πιανει μεταξυ 200-250 mbps και μου φαινεται πολυ λιγο για τοπικο δικτυο Το πιο κοντινό 235 Down - 271 Up, το άλλο που είναι στον κάτω όροφο 94 Down - 148 Up. 1
vasiliou Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, iatreio είπε τελικα το καταφερα και συνδεθηκε κανονικα σε bridge mode. Ολα λειτουργουν τελεια Πως τα κατάφερες; Γιατί όταν τα γυρνάω σε bridge mode οι δορυφόροι ακόμα και μετα reset και στήσιμο από την αρχή μου κοκκινίζουν μετά από λίγο σαν να υπάρχει κάποιο conflict
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα